ג'אם סשן
-
אני רואה שעד היום לא ממש תואמו דברים בפורום.
רציתי לדעת אם יהיה ביקוש לג'אם סשן חרדי שאגב לא היה עוד דבר כזה מסוגו בעולם החרדי וזה יכול לפתוח שער לאמנים צעירים מכל גווני המוזיקה בין אם זה בעליי קול או כאלה עם ידיים מקצועיות שמנגנים או מפיקים או כל דבר שיכול להביא לתוצאות בעולם המוזיקה.
אז קצת פרטים על ג'אמים- המושג ג'אם סשן זה בעצם מפגש מוזיקאים ואנשים שעוסקים ביח"צ או מפיקים וכדו' שנפגשים כדי להינות מנגינה כלהקה וראיה או שמיעה של סגנונות ואמנים חדשים על מנת להביא לשיתופי פעולה כהרכבים לאירועים, לפרסום, ולהכיר אנשים חדשים שעוסקים במוזיקה.אם וכאשר תהיה היענות מספקת אני אוכל לתאם מפגש כזה שיהיה כמובן פתוח לציבור הרחב בהפרדה מלאה. (באישור ההנהלה כמובן. אבל קודם נראה אם יש היענות לפני שמנסים ליצור מערך כזה ולבקש אישור לקשר בין מי שצריך)
-
@טיטו יש ביקוש ועוד איך...
חוץ ממני המעוניין בכך, יש באיזור מגורי רבים המתאימים ומעוניינים בזה.
אשמח שתקדם יוזמה כזו בציבור שלנו!אם זה יצבור תאוצה מספיקה אני יעשה את זה ועוד איך. אבל אני יצתרך לראות שמתעניינים ורוצים להשתתף בזה כדי לנסות לעשות את זה כמה שיותר מעניין וכיף בשביל כולנו.
(אגב אם יש מוזיקאים כאלה באזור שלך אז אולי תכיר להם את הפורום) -
אני רואה שעד היום לא ממש תואמו דברים בפורום.
רציתי לדעת אם יהיה ביקוש לג'אם סשן חרדי שאגב לא היה עוד דבר כזה מסוגו בעולם החרדי וזה יכול לפתוח שער לאמנים צעירים מכל גווני המוזיקה בין אם זה בעליי קול או כאלה עם ידיים מקצועיות שמנגנים או מפיקים או כל דבר שיכול להביא לתוצאות בעולם המוזיקה.
אז קצת פרטים על ג'אמים- המושג ג'אם סשן זה בעצם מפגש מוזיקאים ואנשים שעוסקים ביח"צ או מפיקים וכדו' שנפגשים כדי להינות מנגינה כלהקה וראיה או שמיעה של סגנונות ואמנים חדשים על מנת להביא לשיתופי פעולה כהרכבים לאירועים, לפרסום, ולהכיר אנשים חדשים שעוסקים במוזיקה.אם וכאשר תהיה היענות מספקת אני אוכל לתאם מפגש כזה שיהיה כמובן פתוח לציבור הרחב בהפרדה מלאה. (באישור ההנהלה כמובן. אבל קודם נראה אם יש היענות לפני שמנסים ליצור מערך כזה ולבקש אישור לקשר בין מי שצריך)
וואו, ממש אהבתי את הרעיון.
גם לי יש חברים שישמחו להשתתף בזה. -
אני כמו שציינתי באישי ממש רואה בזה מנוף ענק למוזיקאים מתחילים ולפורום הממש לא מתחיל שלנו.. חושב שיהיה לנכון לערב בזה גם סיקור תקשורתי.
קרי מנחם טוקר או משהו כזה.. אתן מה שאוכל בכיף אדיר.
מה לגבי מקום ??!! נתאסף בכיכר החתולות ???.... -
-
@מומחה-לקליפים אה או קיי יש כבר....
הפורום המקצועי !!
הוא נראה לי התכוין למשהו פרונטלי. -
@מומחה-לקליפים אמר בג'אם סשן:
מה לגבי מקום ??!! נתאסף בכיכר החתולות ???....
אפשר לעשות כזה מקום כאן בפורום?
לא ממש ירדתי לסוף דעתך אבל אם הכוונה שלך היא בשיתוף הפורום המקצועי אז ברור שכן ואם אתה מתכוון משהו אחר אז אשמח להסבר
-
-
@מומחה-לקליפים אני הבנתי זאת... ובכל זאת כתבתי שזה כבר קיים. ו @טיטו מתכוין למפגש פיזי.
-
חושב שיהיה לנכון לערב בזה גם סיקור תקשורתי.
לדעתי מיותר. אנחנו באים לנגן בכיף שלנו ולא כולם מעוניינים להתפרסם כרגע (במיוחד אלה שבשידוכים...)
ואני מסייג ואומר שאם ע''י החשיפה לתקשורת יהיה יותר אפשריות (קרי: הגברה, אולם, וכו') אז אולי כדאי אבל אם סתם יבואו שדרנים בשביל לעשות רייטינג לתוכניות שלהם אז לדעתי עדיף שלא -
בטח. אחלה רעיון.
-
@טיטו המיזם הלך לעולמו? ת.נ.צ.ב.ה?
האמת שרק השבוע חזרתי לארץ ואני מנסה להשיג קידום לזה דרך היעזרות ברדיו ובאמנים שאולי יוכלו לקדם את זה. זה משהו שאמור לעלות כסף ואני מנסה למשוך בחוטים כדי לקבל מימון לזה.
אגב מי שחושב שיוכל לעזור בזה מבחינת ארגון שיכתוב פה במה ואיך ואם נצתרך אצור איתו קשר דרך ההנהלה. -
@טיטו רק עכשיו ראיתי ת'נושא ואני חושב שזה יכול לעבוד טוב
אגב. מה אתה אומר על מפגש סגור שיהיה בין המשתמשים המקצועיים ...
ופשוט ליהנות ממוזיקה -
@יואלי-יורוביץ אמר בג'אם סשן:
@טיטו רק עכשיו ראיתי ת'נושא ואני חושב שזה יכול לעבוד טוב
אגב. מה אתה אומר על מפגש סגור שיהיה בין המשתמשים המקצועיים ...
ופשוט ליהנות ממוזיקהבינתיים מאז שהעלתי את הרעיון עד עכשיו ישבתי לברר לגבי הכל וחשבתי על זה שאולי כהתחלה זה צריך להיות משו קטן ואחרי זה להתקדם ולא לקפוץ ישר גבוהה
-
@טיטו מסכים איתך, וזה בעצם מה שכתב @יואלי-יורוביץ.
-
@טיטו מתבשל מפגש ???
-
@יואלי-יורוביץ דווקא אני בעד