ג'אם סשן
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בג'אם סשן:
@המחבל-המחופש אמר בג'אם סשן:
@ב-ב אם אתם רוצים אולם במודיעין עילית אני יכולה לסדר לכם תגידו מה אתם רוצים ומה יצא בסוף
ואם צריך עזרה אני פה לא לישכחאולם בחינם?
לא בחינם מפחינה שאני גרה שם אז אני יודעת מה יותר זול מה יקר מה שווה
ויש לאבא שלי אולם בחידר שלו אבל זה ממש מוזנח אני יכולה לסדר את זה אבל לא ממליצה עליו ביכלל -
בעיקרון לא חושבת שאם הנתונים שיש לנו ביד כדאי להשכיר אולם..
11 בנים זה כלוםםם- אז יש לי בית מושלם וגדול- השאלה שלי באיזה יום?
אם יהיה יותר, בשבוע הקרוב נראה -אז ברור שכדאי להשכיר אולם...
(אבל באמת עד סוף שבוע וזהו---) -
@המחבל-המחופש מודיעין עילית
למה לא לעניין?
אפ'חד לא יהיה בבית
(זה בית שעושים בו אירועים קטנים- זה לא חדש..)
אההה לא בית שלי, בית שהשגתי ואני מכירה אותם..
דפדפי אחורה והכל יהיה לך מובן -
@שיר-נולד אם אין אפחד בבית זה טוב
תשאלי את @טיטו בוא ניראה מה יגיד
איפה רק במודיעין עילית סתם מעניןאני יודעת שאלתי כבר ואמר שפ'סדר דפדפי אחורה..
והבית בשכונת חפציבה ליד הוואדי של העיר -
@שיר-נולד דיפדפתי מצוין
אם אני יוכל באותו יום אני אקפוץ||ואיפה במודיעין עילית יש אולם של לב אחד||
מול יש חזון דוד
בין שערי תשובה לחפציבה -
פוסט זה נמחק!
-
@שיר-נולד בקראוונים
לאאאאא
בנו שם משהו מטורףףף
קמפוס רציני - צימרים לשבתות וכו'
ואני אומרת מידיעה הייתי שם...
ובואי לא נחרוג מהנושא.. -
פוסט זה נמחק!
-
סורי לבאס אבל לעניות דעתי כאשר אירוע עולה כסף אנשים לא ממש מגיעים..
אם זה ממש בדם שלכם תתחילו מלהיות בבית.. כמה גברים.(ולא. אל תסתבכו עם לצרף נשים. זה מיותר בשלב הזה ויכול להגיע למקומות שלא תיארתם).
אם תראו שזה זורם אז לאט לאט זה יגדל ויכול להיות משהו גדול.
בלי גוף חזק מאחורה א"א ביום אחד להביא 3000 איש לאולם ענק.. גם לא 300. זה לא יעבוד. אנחנו ציבור וציבור זה עדר.. "רק אחרי שכולם ילכו אני אלך"..
וכל מי שכתב שיבוא זה ממש ממש ממש לא אומר שהוא באמת יבוא... ומי שכתב אולי שווה במבחן התוצאה ל'לא'..
מעבר לזה אני חושבת שצריך לשים יותר דגש על זה שזה מיועד למוזיקאים שלא בסוף תמצאו את עצמכם עם גיטרה בחדר, לבד, מסביבכם כמה נערים סקרנים שהקשר בינם לבין האירוע הוא סקרנות גרידא.
מי שרוצה יכול לצפות אבל שיקח בחשבון שזה יהיה מביך בהתחלה. עד שמציגים , נקשרים ומנסים לבנות משהו ביחד.לסיכום: מתנדב שמוכן לחשוף את זהותו ולתת את ביתו נשמע לי כמו התחלה ריאלית.
על כל מקרה מקווה שלא ביאסתי מדי.. ושאפו בכלל על לקיחת יוזמה, זה ראוי להערכה.נ.ב אני אישית אם הייתי מקבלת הודעה/הזמנה כזאת בצאט לא הייתי מגיעה. אולי בגלל שאני בת ואז באינסטינקט כל 'מיזם' בלי 'אבא' מעורר נורות. אבל זה באמת כהערה סגורה למה ממש לא מומלץ לצרף לזה נשים. לשיקולכם.
הצלחות!
-
@קפוצ-ונית כבר אפשר יותר מפוסט אחד ברצף.
ולא אמרתי זמרים מבחוץ.. יש כאן באמת אחלה במה שמכילה הרבה אמנים. ואני גם מבינה שאין מטרה בזמרים חיצונים.
אבל דווקא בגלל זה אין באמת דרך לדעת מי באמת מוכשר, האם הוא יבוא ואיך זה ילך. לכן סה"כ אמרתי להתחיל בקטן.
כי אפחד לא ישלם כסף על משהו לא מבושל כזה. (וזה הגיוני. זה רק הפעם הראשונה. מאמינה שזה עוד יכול לנחול הצלחה מסחררת. אבל בהמשך) -
105 משתמשים!