התראות על צ'אטים
-
לא הייתי מחוברת לפורום כמעט שנה, ולאחרונה כשחזרתי, כל הזמן מסומן לי בצד שיש לי צ'אטים, אבל אין לי גישה לזה.
חשבתי שחסמו לי או משהו, אז לא התייחסתי, אבל עכשיו ראיתי שמישהו כתב שביטלו את האופציה הזאת, אז אשמח שתגידו לי איך מבטלים, למה כל פעם כשאני פותחת את ההתראות שלי קופצת לי חלונית של שגיאה משהו, ושאין לי הרשאות וכו'
וזה כבר חופרתודה רבה!
-
@ב-ב אמר בהתראות על צ'אטים:
לא הייתי מחוברת לפורום כמעט שנה, ולאחרונה כשחזרתי, כל הזמן מסומן לי בצד שיש לי צ'אטים, אבל אין לי גישה לזה.
חשבתי שחסמו לי או משהו, אז לא התייחסתי, אבל עכשיו ראיתי שמישהו כתב שביטלו את האופציה הזאת, אז אשמח שתגידו לי איך מבטלים, למה כל פעם כשאני פותחת את ההתראות שלי קופצת לי חלונית של שגיאה משהו, ושאין לי הרשאות וכו'
וזה כבר חופרתודה רבה!
הצאטים נחסמו לכולם למעט הצוות פיקוח וכתב מקצב שזה נועד כדי לנהל את האתר יותר. אם את רוצה למחוק את ההתראות אז תכנסי ממחשב ותלחצי סמן נקרא על הכל בהתראות
-
סליחה שאני מעירה לצוות ולמומחים- למה כאן ולא ב https://miktzav.com/topic/639/אנחנו-שואלים-צוות-ההנהלה-הפיקוח-או-המשתמשים-ישיבו/2 ? זה סתם הוסיף עוד נושא
-
@רוחלה-כהן פשוט מאד...
זה לא איזה בירור מידע או שאלה בנוגע לחוקי הפורום וכדו'
זה באג שמשתמש שאיננו מורשה לגשת למתחם מסוים, בכל זאת מקבל התראות ממתחם זה. -
@רוחלה-כהן יש הבדל בין הנושא הכללי שנועד לדברים ושאלות קטנות לבין תקלה כללית ולא מידע על איך עושים או למה ככה ומה עושים אם ככה.
הקטגוריה של באגים נועדה למקרים בהם יש באג לקבוצת משתמשים או אפילו מישהו אחד שראה שזה באג לא רק אצלו ואז פותחים על זה נושא כדי להבין מה בדיוק קרה ואיך לטפל בזה, זה נועד יותר למענה מהצוות והניהול בצורה הטכנית ולא רק תיאורתית בשונה מהנושא שם.