האם המחשב הזה טוב לקיובייס?
-
אני לא יודעת אים יש כזה הבדל אבל כמעט כל מי שאני מכירה שיש לו אולפןמשתמש עים מחשב נייח נדיר למצוא את האלו עים הנייד
אבל אים אתה מברר על מחשב יש את המחודשים ממש כמו חדשים של hp שתוכל למצא ביד 2 שהם חברה ממש טובה וזה עומד על התוכנה של קיובייס טוב -
@המאסטרו-הנסתר זה לא נפתח לי
מה הדגם של המחשב?@מרב אמר בהאם המחשב הזה טוב לקיובייס?:
אני לא כל כך מבינה בזה אבל לתוכנה של אולפן הקלטות צריך מחשב נייח
זה לא משנה אם זה נייד או נייח
בגלל שאולפן זה במקום קבוע וגם יש הרבה חיבורים אז נוח יותר בנייח
אבל חוץ מנוחות, אין באמת הבדל בין נייד לנייח -
@margalit אחד מהם זה DELL Latitude e7470 מסך 14.1 , מעבד i7, זיכרון 16GB
והשני זה DELL Dell Latitude E6440 מסך 14 מעבד i7-4610M זיכרון 8GB -
אים זה יעזור יש אחד בשם אסף הוא מוכר ציודי אולפן מכר לרובי בנט ועוד הרבה מוזיקאים אתה יכול להתייעץ איתו לגבי המחשב יש לי אפשרות להביא את המספר טלפון אבל אני לא יודעת אים זה עומד על חוקי הפורום אים תוכל לברר על העברת מספרים אני יעלה פה בשמחה
תודה -
@המאסטרו-הנסתר אמר בהאם המחשב הזה טוב לקיובייס?:
DELL Latitude e7470 מסך 14.1 , מעבד i7, זיכרון 16GB
הוא אמור להחזיק טוב את הקיובייס
רק קח בחשבון שיש בו כונן של 500GB ופרוייקטים לוקחים הרבה מקום
ואם אתה רוצה להתקין עוד פלאגנים חיצוניים זה גם לוקח מקום
אז עדיף לחפש מחשב שיש בו לפחות 1T@המאסטרו-הנסתר אמר בהאם המחשב הזה טוב לקיובייס?:
DELL Dell Latitude E6440 מסך 14 מעבד i7-4610M זיכרון 8GB
פחות הייתי ממליצה...
-
@margalit אחד מהם זה DELL Latitude e7470 מסך 14.1 , מעבד i7, זיכרון 16GB
והשני זה DELL Dell Latitude E6440 מסך 14 מעבד i7-4610M זיכרון 8GBתבדוק איזה דור המעבדים (הדגם לא יעזור כי זה תלוי במחשב הספציפי).
לגבי זה שזה נייד אם אתה מתכוון ליצור ממש אולפן ולהקליט לערוך ליצור וכו' אז זה טיפה יקשה עליך מחמת החיבורים והגודל של המסך אלא אם אתה משתמש במסך נוסף.
בכל מצב מומלץ לבדוק איזה דור מעבד ומה הג'יגה שלו. ועל פניו נראה שהראשון עדיף כי הוא עם יותר ראם -
@טיטו איזה דור מומלץ?
-
@margalit אמר בהאם המחשב הזה טוב לקיובייס?:
רק קח בחשבון שיש בו כונן של 500GB ופרוייקטים לוקחים הרבה מקום
ואם אתה רוצה להתקין עוד פלאגנים חיצוניים זה גם לוקח מקום
אז עדיף לחפש מחשב שיש בו לפחות 1Tאני עכשיו רואה שיש 3 כונני SSD שכל אחד מהם 512GB
אז זה סבבהתראה את המפרט המלא כאן: https://www.dell.com/il/business/p/latitude-e7470-ultrabook/pd
-
@טיטו איזה דור מומלץ?
הייתי אומר דור 12 אבל זה דיי תלוש למצוא יד שניה במחיר סביר אז דור 7 והלאה. אם זה 5 יש שיגידו שהוא מאד טוב וזה נכון אבל לא בשביל תוכנות מוזיקה
-
@המאסטרו-הנסתר זה שאלה של תקציב, אני לדוג' עבדתי תקופה עם דואל קור 8 ראם והיה סבבה, לא הכי טוב אבל בסדר,
אתה יכול להוציא פרוייקטים גם עם אי 3 בכל מקרה שוב השאלה מה התקציב, עכ''פ לא הייתי מעיז ללכת על מעבד עם פחות מ 3 ג'יגההרץ, ו8 ראם לפחות, תצליח! -