תפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות
-
@מוישי-ממירון אמר בתפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות:
@אברימי-מהשחקים היה לי בעיה עם איציק שכל מיני צדיקים העלו פה חתונות שלו בלי רשות והוא מאוד כעס עלי כי חשב שזה אני ושלא עשיתי כלום והוא העביר הוראה למי ששלח לי את החתונות שלו שיפסיק לשלוח לי חתונות תקופה והתנצלתי והסברתי וביקשתי סליחה וכו.. אז הוא שלח לי עוד איזה שתי חתונות שלו ומאז שקט זהו לא שלח לי עוד הגיע אלי עוד 3 חתונות שלו אבל אסור לי להעלות כאן או לשלוח במיילים כי הוא לא מסכים והתחייבתי לא לעשות את זה בקיצור זה העניין אני יפנה שוב פעם לדבר על ליבו שיחוס וירחם אבל אם הוא ל ארוצה שיופצו חתונות שלו החלטה לגמרי שלו ושיתמודד איתה אני מצטער מאוד אין לי מה לעשות בעניין אגב להפיץ חתונה בלי אישור זה הפרת זכיות יוצרים שזה עבירה פלילית שעונשה קנס רציני ועוד
אם אני יעלה בלי רשות הוא פשוט פונה להנהלת הפורום ומבקש למחוק את זה ולהסיר אותי מהפורום וזה קרה לי כבר פעם אחת עם מישהו והורחקתי בגלל זה ואני לא רוצה להסתבך שוב פעםמעניין, מה איכפת לאורגניסט להעלות חתונות?
זה גם פירסום... -
@מוישי-ממירון חלק ד' סגור בנטפרי
-
@השקדן אמר בתפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות:
@אברימי-מהשחקים היה לי בעיה עם איציק שכל מיני צדיקים העלו פה חתונות שלו בלי רשות והוא מאוד כעס עלי כי חשב שזה אני ושלא עשיתי כלום והוא העביר הוראה למי ששלח לי את החתונות שלו שיפסיק לשלוח לי חתונות תקופה והתנצלתי והסברתי וביקשתי סליחה וכו.. אז הוא שלח לי עוד איזה שתי חתונות שלו ומאז שקט זהו לא שלח לי עוד הגיע אלי עוד 3 חתונות שלו אבל אסור לי להעלות כאן או לשלוח במיילים כי הוא לא מסכים והתחייבתי לא לעשות את זה בקיצור זה העניין אני יפנה שוב פעם לדבר על ליבו שיחוס וירחם אבל אם הוא ל ארוצה שיופצו חתונות שלו החלטה לגמרי שלו ושיתמודד איתה אני מצטער מאוד אין לי מה לעשות בעניין אגב להפיץ חתונה בלי אישור זה הפרת זכיות יוצרים שזה עבירה פלילית שעונשה קנס רציני ועוד
אם אני יעלה בלי רשות הוא פשוט פונה להנהלת הפורום ומבקש למחוק את זה ולהסיר אותי מהפורום וזה קרה לי כבר פעם אחת עם מישהו והורחקתי בגלל זה ואני לא רוצה להסתבך שוב פעםמעניין, מה איכפת לאורגניסט להעלות חתונות?
זה גם פירסום...זה נובע מזה שהוא רוצה להיות בטוח ב 100 % שזה חתונה טובה ואין פשלות והכל בסדר וכו..
@צבי-בר אמר בתפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות:
@מוישי-ממירון חלק ד' סגור בנטפרי
ייפתח בקרוב ממש נשלחה בקשה לנטפרי
-
עלה כעת לדרייב חלק ג יום שלישי משפטים התשפ"ג
החתונה הגדולה שרבים ציפו לה
יענקי לנדאו ותזמורתו המורחבת בחתונה מדהימה
עם ענק הזמר החסידי ליפא שמעלצר
התוועדות באמונתו יחיה אמונה וביטחון בעניני שידוכים
ע"י הרה"צ רבי אלימלך בידרמן שליט"א
המוזיקה עם הקלידן צביקי לוין יענקי דסקל מקהלת ויזניץ
מעמד השבע ברכות המרכזי בשמחת בית ספינקא קאמרנא מישקולץ
יואלי מרקוביץ יואלי קליין י שבט
מופץ באדיבות עריכה EM
יואלי מרקוביץ שמעון דוידוביץ שלמה מינצברג נחמן הלביץ יא שבט
מופץ באדיבות עריכה EM
חתונה מושקעת ומיוחדת עם הקלידן
איציק פאמפ חיים פולק והנגנים אברהם בלטי
ארי פרקש אברימי לונגר מקהלת ויזניץ דוד הלר יד שבט
נחמן צוקר נחמן הלביץ ד שבט התשפ"ג
הקלידן אהרון מושקוביץ יואלי קליין
הקלידן אהרון מושקוביץ אברימי מושקוביץ
לייזר ברנדמרק ותזמורתו עם יוסי ניילנדר טו בשבט התשפ"ג
מנדי ברנדווין יואלי דוידוביץ ט טבת
עלה לדרייב חלק ד
מקבץ חתונות מהקלידן המוכשר אפרים מרקוביץ
אפרים מרקוביץ אהרלה סאמעט מקהלת נשמה יח טבת
אפרים מרקוביץ יואלי דוידוביץ מקהלת מלכות י שבט
אפרים מרקוביץ חיים פולק א שבט
אפרים מרקוביץ אברימי לונגר ל חשוון
אפרים מרקוביץ מנדי וייס ט שבט
אפרים מרקוביץ יוסי ניילנדר יד שבט
נהנתם מהמקבץ אתם כבר יודעים מה עושים -
@מוישי-ממירון אפשר קישור לדרייב חלק ד'
-
אם אני יעלה בלי רשות הוא פשוט פונה להנהלת הפורום ומבקש למחוק את זה ולהסיר אותי מהפורום וזה קרה לי כבר פעם אחת עם מישהו והורחקתי בגלל זה ואני לא רוצה להסתבך שוב פעםזה קרה לך ממה שאני העלתי לך?
מהחתונה שלנו?
כי אני לא רוצה סתם שתסתבך.
מעניין אותי לדעת -
@המחבל-המחופש כן בדיוק בגלל שתי החתונות האלה עם דוידוביץ ומלכות והחתונה עם יוסלה קרישבסקי הוא התעצבן נורא שמפיצים חתונות שלו בלי רשות בקושי הצלחתי לשכנע אותו להמשיך לשלוח לי וגם עכשיו שהוא חזר אתה רואה שהרבה פחות ממה שהיה פעם לצערי הרב אבל החלטה שלו ורק שלו
למעשה שאלתי אם להוריד את זה מהפורום ומכל המקומות שזה נמצא
הוא אמר שאחרי שכבר הפיצו את זה שישאר וזהו אבל פעם הבאה וכו... -
זה נובע מזה שהוא רוצה להיות בטוח ב 100 % שזה חתונה טובה ואין פשלות והכל בסדר וכו..
אז אתה אומר שאם החתונה שלי נמצאת באתרים זה אומר שמבחינת האורגניסט היא מוצלחת?
ואגב הוא לא היה צריך לשאול אותי קודם לפני שהעלה? -
@המבין דבר ראשון מה זה החתונה שלך מעניין אותי מי ניגן ומי שר
דבר שני זה לא מוכרח היחיד כמעט שבודק כל חתונה לפני שהוא מפיץ זה איציק איזנשטט אבל יש הרבה שאם החתונה לא יצאה ממש גרועה אז הם מפרסמים אותה
ואגב בדקתי פעם את הנושא הזה של החתונות מי הבעלים החוקי כי קרה שהחתן רצה שאני יפרסם ןהקלידן לא ולהיפך אין לי הכרעה בעניין
כי מצד אחד החתן שילם על זה מצד שני הוא שילם על זה שינגנו לו באולם 4 שעות לא יותר והקלידן עושה לו טובה ומביא לו את ההקלטה
מה שקורה היום שלא מבקשים רשות מאף אחד ואם יש בעיות פשוט דואגים שזה ירד מהרשת זה המצב למעט בודדים שעושים בלגן -
@מוישי-ממירון חתונה ישנה(לפני 3שנים+) של רפי שטיין לא מעוניין לפרסם בדיוק עם מי כי יש שם סימני זיהוי מי אני
ובאמת איך אפשר למנוע כל אחד מעביר לחברים שלו. -
@המבין רוצה לשלוח למייל של הקבוצה ואני לא יפיץ הלאה רק בשביל שאני אשמע איזה איכות זה יש מייל בפוסט הראשון של הנושא שתשלח לי לשם
@המבין אמר בתפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות:
@מוישי-ממירון
ובאמת איך אפשר למנוע כל אחד מעביר לחברים שלו.איה"נ אי אפשר למנוע אבל הוא יכול לאיים עלי שאני לא יפרסם בתפוצה שלי לכל העולם וזה מאוד קל וזה הכי מעצבן שאני יודע שפה בפורום זה זמין להורדה ורק אני לא יכול להפיץ
-
בס"ד יום חמישי משפטים התשפ"ג
מקבץ חתונות ואירועים ענק מהזמר החסידי והאנרגטי אושי פרוש
תיקייה ראשית לכלל החומרים של הזמר אושי פרוש
https://drive.google.com/drive/folders/1wqFK7bNoXwmU_U9yPyph9Co_yX4uR53-?usp=gmail
אושי פרוש עם הקלידן מוטי רוזנפלד ז חשוון
אושי פרוש עם הקלידן איציק איזנשטט שלמה מינצברג שרוליק קלצקין כג אדר ב
אושי פרוש עם הקלידן מוטי רוזנפלד י אלול
אושי פרוש עם הקלידן מוטי רוזנפלד ו כסליו
איציק איזנשטט אושי פרוש אברימי קלצקין שרוליק קלצקין גיטרה כב חשוון
אושי פרוש ומוישי באנדא בשמחת בית השואבה בזכרון יעקב
אושי פרוש ונחמן גולדמן בחתונה
אושי פרוש עם הקלידן מוטי רוזנפלד כט חשוון
אושי פרוש עם הקלידן מוישי סופר ונתי ליפשיץ
אושי פרוש עם הקלידן מנדי ברנדווין כג אייר
אושי פרוש עם הקלידן יוסי אייזן יח אלול
אושי פרוש שייע פרי ד אלול
אושי פרוש עם שייע פריד -
@מוישי-ממירון יואוו לא נעים לי זה היה בחתונה שלנו
ופשוט העלתי בלי שום בעיות מיותרות לא חשבתי שזה בעיה
יואווו אני מתנצלת ממש ממש ממש
אני ידע אז לא לעלות תחתונה השניה שלנו בשביל שלא תקבל גם על זה צרחות
לא חשבתי שצריך לשאול
בכל אופן אני ילמד לפעמים הבאות
סליחחחחחחהההההה -
@המחבל-המחופש אמר בתפוצת המיילים המרכזית לשליחת חתונות חסידיות טובות:
@מוישי-ממירון יואוו לא נעים לי זה היה בחתונה שלנו
ופשוט העלתי בלי שום בעיות מיותרות לא חשבתי שזה בעיה
יואווו אני מתנצלת ממש ממש ממש
אני ידע אז לא לעלות תחתונה השניה שלנו בשביל שלא תקבל גם על זה צרחות
לא חשבתי שצריך לשאול
בכל אופן אני ילמד לפעמים הבאות
סליחחחחחחההההההדבר ראשון סולח
דבר שני באמת פעם הבאה שואלים את הקלידן ושיהיה במזל טוב -
ההקלטה המלאה מהמעמד האדיר באולמי אווניו
שמחת השבע ברכות המרכזי בשמחת בית ויזניץ תולדות אברהם יצחק שבט התשפ"ג
ע"י התאחדות הבחורים דחסידי ויזניץ
"יחד לבבנו" שבט התשפ"ג
עם הקלידן רובי פוירשטיין, יענקי דסקל מקהלת ויזניץ ועוד נגנים הקלטה ברורה ואיכותית
בעז"ה מקווים להשיג את ההקלטה של החתונה עצמה כי מי שיכול לעזור בעניין נשמח אם ייצור איתנו קשר
https://drive.google.com/drive/folders/1jKnELy8Iw8DH9FlFT_3mIFagCGFcErSy?usp=share_link -
יום ראשון תרומה
חתונה חדשה ומעניינת עם הזמר הצעיר והמוכשר עוזיאל דייטש בליוויו של הקלידן מנדי קלצקין יב כסליו התשפ"ג
עוזיאל דייטש להזמנות 0533100855
https://drive.google.com/drive/folders/1JpAe4Q1JRXYWzDs0mLBbyKWXzxly3ZLv?usp=sharing
שמחת בית באיאן זידיטשוב ב שבט התשפ"ג
עם המתופף נחמן פראנק יענקי דסקל ומקהלת ויזניץ
החתונה נערכה בביהמ"ד הגדול דחסידי באיאן בירושלים
https://drive.google.com/drive/folders/1h6hGD5yDG8RZ2fdmhHnTTQ6jJNrm0wMd?usp=share_link -
@מוישי-ממירון
הקובץ של חתונת באיאן חסום -
@בני-אהרן-0 נפתח כבר
פעם הבאה לא להשאיר כאלה הודעות אני תמיד דואג לשלוח לבדיקה אין מה לבקש שוב זה נפתח די מהר -
בס"ד יום חמישי ב אדר התשפ"ג
לכבוד חג הפורים הבעל"ט
מקבץ ענק ממעמדי חג הפורים בחצה"ק מהשנים האחרונות
טיש פורים בחצה"ק תולדות אהרון התשפ"א
https://drive.google.com/drive/folders/1JjsKTu0rijGaNBF4HyoZMl2MWcXM8z_6?usp=share_link
מעמדי חג הפורים בצילו של כ"ק
האדמו"ר הקוה"ט התורת מרדכי מויז'ניץ מאנסי זיע"א
חג הפורים התשע"ו
https://drive.google.com/drive/folders/1R9jZ-ced9pfePkTL99nXke4AP0yUWdX2?usp=share_link
חג הפורים התשע"ז
https://drive.google.com/drive/folders/15vdOivWF43yAId8jcWipS3i1aWveZBqX?usp=share_link
מעמדי חג הפורים במחיצתו של כ"ק מרן האדמו"ר מויזניץ שליט"א מהשנים האחרונות
כלל המעמדים בליווי הקלידן האגדי מאיר אדלר יענקי דסקל ומקהלת ויז'ניץ האגדית
תיקייה ראשית ממשתה היין בחצה"ק ויזניץ
התשע"ו התשע"ח התשע"ט
https://drive.google.com/drive/folders/1SGqFIwpQQAgrZe4n-leUi7DQY1UYmfwQ?usp=share_link
תיקייה ראשית ממעמדי טיש פורים בחצה"ק ויזניץ
https://drive.google.com/drive/folders/1fbo0BbptkL2NpAD79FTnxpdBtJkPA5oE?usp=share_link
התשע"ג התש"פ
נהנתם שמחתם שמחות אותי גם אם תרצו כמובן
נשלחה בקשה לנטפרי ויפתח בקרוב התאזרו בסבלנות -
@מוישי-ממירון
האם יש חדשים מיוחנן אורי ומנדי סופר?