פסנתר חשמלי או אורגנית.....
-
@RACHELY-0 לא בטוח שפסנתר יתן לך סאונד יותר טוב, היתרונות של פסנתר הם מקלדת שקולה של 88 קלידים ובאורגן את מקבלת מקלדת רגילה עם 61 קלידים, לגבי הסאונד זה מאוד תלוי בתקציב ובמותג שאת קונה, דעתי האישית שסאונד של פסנתר תקבלי הכי טוב בימאה, ואם לא חשוב לך המקלדת את יכולה לקבל סאונד הרבה יותר טוב ורמקולים עוצמתיים ואיכותיים בצורה משמעותית באורגן של ימאה.
-
@RACHELY-0
תכליס אין כמו קלידים של פסנתר זה הבדל ענק ואם את קונה משהו מקצועי אז בטוח לא יהיה לך סאונד יותר טוב באורגנית
אני הייתי קונה פסנתר.
אבל אם את רוצה את זה לנגינה (לא רק פסנתר) אז זה משהו אחר -
@RACHELY-0 הדגם הזה של רולנד הוא מצוין ואין כ"כ במחיר הזה אורגן שיתחרה עם הסאונד, אלא א"כ תלכי על יד 2 ודגם ישן יותר ותקני את זה למשל או זה
-
@RACHELY-0 הטובים במחיר שכתבת הם רולנד fp30 וימאה p125 לגבי הסאונד זה תלוי בטעם האישי, יש גם את קוואי es110 אבל לדעתי הסאונד שלו פחות מהנזכרים, ואל תתקרבי לאלסיס ולקסיו, ניתן למצא השוואות של הכלים הנ"ל, ואם את רוצה לחשוב טיפה מחוץ לקופסא יש לך את זה שזהו כלי ענק וכבד אבל הסאונד שלו עולה בכמה רמות ויש לו מקלדת של פסנתר ואופציות מוגבלות של אורגן.
-
@RACHELY-0 אמר בפסנתר חשמלי או אורגנית.....:
התקציב הוא בסביבות 3000
שמעתי שרולנד טוב בפסנתר.זה נכון?
ומה עם דגם רולנד FP30WH ?
ואם לא .איזה ממלצים בימאאה בתקציב שלי?אם את יכולה להשיג את היאמהה P-255 יד שניה במחיר הזה או אפי' קצת יותר, תעופי עליו.
כלי מטורף.. מניסיון..
(כמובן שכל כלי דיגיטלי הנקנה יד שניה דורש בדיקה הדק היטב שהכל תקין.) -
שמעתי שרולנד טוב בפסנתר.זה נכון?
חד משמעית כן!
ומה עם דגם רולנד FP30WH ?
מכירה את הדגם הזה טוב
זה דגם פצצה!
הסאונד שלו מטורף, הקלידים מרגישים פסנתר אמיתי
הוא תמורה הרבה יותר ממצויינת למחיר שלו@RACHELY-0 אמר בפסנתר חשמלי או אורגנית.....:
אני מנגנת בפסנתר
השאלה אם לקנות פסנתר חשמלי שהוא הכי מקצועי בפסנתר
או אורגנת שהפסנתר שם הוא פחות מושקע ומקצועי אבל אפשר לנגן בו לא רק פסנתר..אם את מנגנת בפסנתר, למה לקנות אורגנית?
אף פעם אי אפשר להרגיש באורגנית את ההרגשה של הפסנתר
זה עולם אחר
אני הייתי ממליצה לך לקנות פסנתר -
@RACHELY-0
יש איזה אתר של מכירת רק כלי נגינה יד שתיים ויש את כל הפרטים ולא דוגמה
"פסנתר במצב חדש" כי מי שמבין בעולם הזה מבין שלפעמים עדיף לקנות פסנתר שמישהו מוכר בנה אותו וכו...
אבל חשמלי אין את כל השיקולים הללו אלא את התקינות
אם זה עדיין רלוונטי אני יכול לברר מה השם של האתר -
מה עם P45 ימאאה?
תלוי כבר באוזן בחדה שלך, ובדמיון לקלידי פסנתר אורגינליים שאת מחפשת...
אני אישית קשה לי איתו, הסאונד שלו לא משהו, והקלידים השקולים לא איכותיים מידי,
אבל בסופו של דבר זה תלוי בך, אם ניסית אותו והוא טוב לך, אז למה לשלם יותר...
בדברים כאלה חשוב לבדוק לבד כדי לשמוע ולהרגיש.אגב אם את רוצה לנסות אותו כדי לקבל איזושהי אינדיקציה, בירושלים - בתחנה מרכזית, בגן סאקר ובמקומות נוספים מוצבים פסנתרי רחוב "פסנתר הבטון" שאינו אלא יאמהה P-45 עם מוניטורים של JBL המוזנים באמצעות פאנל סולארי הממוקם על גג הפסנתר, תוכלי לבדוק אותו בעצמך שם... או כמובן לגשת לחנויות..
-
מבחינת סאונד בפסנתרים הזולים (החל מ-2500 ש"ח) אין תחליף לימהה,
ורק בפסנתרים החשמליים היותר יקרים אפשר למצוא משהו ברולנד... -
@RACHELY-0 אני עכשיו עושה הזמנה מאתר בחו"ל ממש זול, יש שם פסנתרים של קוואי בכחצי מחיר מהארץ, כמו קוואי es110 אני מכיר את הדגם אישית, ובארץ זה עולה כ3000 ושם ב1639 כולל סטנד ואוזניות, אני רוצה לעשות את ההזמנה עכשיו אז נא למהר,
מצורף קישור
בלי כלום זה 1459 -
@יהודה-המנגן-האגדי
אני עדיין לא החלטתי מה לקנות.
בנתיים עוד לא.....||ספוילר||תודה על הרצון||ספוילר||