דעתכם על הקליפ החדש של מלכות
-
למשהו יש את המילים של כל השירים שבקליפ??
אני ממש מסתבכת ולא מבינה מילה מהנאמר שם ....||סתם לא באמת אבל ההברה החסידית מבלבלת מאד ובסוף אני אומרת שטויות ||
-
למיטב ידיעתי הוצאו על הקליפ עשרות אלפי שקלים דיברתי עם קורנבליך והוא סיפר לי שהקליפ היה הרבה יותר ארוך עם חופה ודרך אגב הוא היה האבא של הכלה והוא סיפר לי קצת וזה קורע ולמעיישה היתה איזו חברה שלקחה חסות ובסוף המו"מ התפוצץ וירדו כל מיני קטעים שהיה בהם תחסות הכי אהבתי את יואלי דווידוביץ והרשי הוסיף עוד קצת צבע לקליפ בקיצער קליפ במילה אחת יפה ||עקבו אחרי דעותי הם דיי מענינות||
-
@rivka-0 הרוב זה פסוקים, אני אנסה לכתוב
שיר 1: "לקל ברוך נעימות יתנו למלך קל חי וקיים זמירות יאמרו ותשבחות ישמיעו כי הוא לבדו מרום וקדוש"
שיר 2: "ןעל הכל ה' אלוקינו אנחנו מודים לך ומברכים אותך יתברך שמך בפי כל חי תמיד לעולם ועד"
שיר 3(בערי): אשרי מי שלא חטא ומי שחטא ישוב וימחל לו
שיר 4(בערי):לאמיר זיך איבערבעטן אבינו שבשמיים לאמיר זיך איבערבעטן לאמיר טרינקען לחיים
שיר 5 (בערי) ונפשי שפכי כמים ליבך נוכח פני השם
שיר 6(בנצי): אנא מלך מלכי המלכים צווה למלאכיך מלאכי השרת משרתי עליון שיפקדוני ברחמים ויברכוני בבואם לביתי ביום קדשנו
שיר 7 (הערשי): די חתן בויעט א שטוב וואס דער אויבערשטער האט ליב, מלאכים זאלן דיר אין וועג באגלייטן און איין שמחה וועט ברענגען דעם צוויטען
שיר 8: מגן אבות בדברו מחיה מתים במאמרו הקל הקדוש שאין כמוהו המניח לעמו ביום שבת קדשו כי בם רצה להניח להם לפניו נעבוד ביראה ופחד ונודה לשמו בכל יום תמיד
שיר 9: יכירו בניך וידעו כי מאיתך היא מנוחתם ועל מנוחתם יקדישו את שמך שבת קודש....
שיר 10: מהיר מדי חחה אני אתרכז ואכתוב עוד מעט -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
אפשר את הקליפ להורדה????????
-
לדעתי כל הקליפ של "החתונה" ברמה ממש מינימלית.
כשאתה שומע שמלכות הוציאה קליפ חתונה זה אמור להיות משהו משהו
והתוצאה? לא מרעננת, לא הקליפ שהייתי פותח איתו את עונת בין הזמנים.- קצת נגיעות הומוריסטיות בסגנון ברדק,
- לקט שירים של חתונות קלאסי,
- הבטחת הקליפ "הערשי וינברגר האגדי מארה"ב ישיר שיר חדש" שיר ברמה בינונית ומטה יותר נשמע כמו המנון של איזה ישיבה גדולה...
-
@יודי-הסופר-1 מה שכולם פחדו לומר בקול
ולמה פחדו? כיוון שמלכות כולנו מעריצים וקשה להודות בכישלון שלהם.. -
@יודי-הסופר-1 אמר בדעתכם על הקליפ החדש של מלכות:
הבטחת הקליפ "הערשי וינברגר האגדי מארה"ב ישיר שיר חדש" שיר ברמה בינונית ומטה יותר נשמע כמו המנון של איזה ישיבה גדולה...
עם הכל אני מסכים חוץ מזה
כנראה אתה לא מבין אידיש
כי זה שיר מושלם -
זה לא ממש שיר ולכן זה ככה.. כשהערשי מלחין שירים זה הרבה יותר יפה!!
-
@אילאוויטשער-חסיד לכל מי שמתלונן על משהו בקליפ הזה, אני ממליץ לשמוע את זה עוד פעם בווליום גבוה, ולהקשיב טוב לכל העליות ירידות סלסולים וכו', חוץ מהגימיקים היפים של הקריאה "כלה", והליטאי בחתונה של חסידים שקורא בהטעמה ח' וע' וחצי בעברית את הברכה, וכשרוקדים שמים שטריימל על בחור שעדיין אין לו שטריימל (שזה הבדיחה הקורררעת בכל חתונה מחדש....וד"ל, רק שכחו לשים בקבוק מים על הראש...) הקטע המוזיקלי משהו.... החל מהעיבוד של הערשי בכל קטע, המשחק שהוא משחק בליווי של ה"שיר חדש" שהוא כאילו לא הכיר ועושה רק אקורדים בהתחלה, הסלסולים של הערשי - שימו לב! בקטע השני... וגם הקטע הראשון מדהים, הבחירה של השירים שהם פחות מוכרים ולא יהיה משהו נדוש, ואפילו ככה כל השירים מוצלחים והמעבר ביניהם חזק מאד, כל הביצועים של כל זמר בעצמו, ה"מגן אבות" היפה של ויז'ניץ, יואלי דוידוביץ, פשוט מדהים!!! שווה האזנה שוב ושוב
-
לא מאוד התלהבתי אולי בגלל שכבר התרגלתי לקבל קליפ מיוחד ומושקע ממלכות אבל מה שכן השירים עצמם היו יפים דווקא למרות שאני אף פעם לא מאוד התלהבתי ממלכות אז זה לא עצבן אותי לגמרי הרדידות של הקליפ הנוכחי.