דעתכם על הקליפ החדש של מלכות
-
@א-רקידה-לע אמר בדעתכם על הקליפ החדש של מלכות:
@אילאוויטשער-חסיד נו נו פיר יארן נאך דעם בר מצוה
אתה יודע מיהו?
איך קוראים לו? -
@שלוימה-לה אמר בדעתכם על הקליפ החדש של מלכות:
@קובובו
די חתן בויעט א שטוב - וואס ד'אייבישטער האט ליב
החתן בונה בית - כמו שהקב"ה אוהבזה לא כל המילים מה ההמשך?
-
@שלוימה-לה אמר בדעתכם על הקליפ החדש של מלכות:
@קובובו
די חתן בויעט א שטוב - וואס ד'אייבישטער האט ליב
החתן בונה בית - כמו שהקב"ה אוהבאין עוד קטע עם המילה 'מלאכים'?
(יכול להיות שפשוט לא הבנתי את המילים כי אני לא מבינה יידיש)@yaakov @א-רקידה-לע @אילאוויטשער-חסיד אשמח אם תפסיקו להריץ אותי לGoogle Translate
אם לא הבנתם בעברית אז: איך וואָלט אָפּשאַצן אויב איר וואָלט האַלטן קאָראַספּאַנדינג אויף ייִדיש
*קרדיט Google Translate -
ת'אמת ציפיתי לראות מה זה 'מצווה טאנץ'
יכול להיות שהיה שם ופשוט לא הבנתי שזה 'מצווה טאנץ' (חוץ מהכיבוד שהיה כתוב עליו שהוא שמור ל'מצווה טאנץ')חוץ מזה זה שכמעט כל החתונה הסתכלו על הבמה זה לא היה נראה טוב, כי לחתונה מגיעים לרקוד לא כדי להסתכל על הזמרים (הם יכלו להסריט את הזמרים ומדי פעם את הרוקדים)
חוץ מזה היה קליפ נחמד...
-
@אילאוויטשער-חסיד כן, זה בעיה קטנה
-
@rivka-0 אמר בדעתכם על הקליפ החדש של מלכות:
מה זה 'מצווה טאנץ'
בקליפים בהוצאה חסידית(ב''ה..) לא תזכי לראות מה זה...
ריקוד מצווה של החתן עם הכלה--- -
למשהו יש את המילים של כל השירים שבקליפ??
אני ממש מסתבכת ולא מבינה מילה מהנאמר שם ....||סתם לא באמת אבל ההברה החסידית מבלבלת מאד ובסוף אני אומרת שטויות ||
-
למיטב ידיעתי הוצאו על הקליפ עשרות אלפי שקלים דיברתי עם קורנבליך והוא סיפר לי שהקליפ היה הרבה יותר ארוך עם חופה ודרך אגב הוא היה האבא של הכלה והוא סיפר לי קצת וזה קורע ולמעיישה היתה איזו חברה שלקחה חסות ובסוף המו"מ התפוצץ וירדו כל מיני קטעים שהיה בהם תחסות הכי אהבתי את יואלי דווידוביץ והרשי הוסיף עוד קצת צבע לקליפ בקיצער קליפ במילה אחת יפה ||עקבו אחרי דעותי הם דיי מענינות||
-
@rivka-0 הרוב זה פסוקים, אני אנסה לכתוב
שיר 1: "לקל ברוך נעימות יתנו למלך קל חי וקיים זמירות יאמרו ותשבחות ישמיעו כי הוא לבדו מרום וקדוש"
שיר 2: "ןעל הכל ה' אלוקינו אנחנו מודים לך ומברכים אותך יתברך שמך בפי כל חי תמיד לעולם ועד"
שיר 3(בערי): אשרי מי שלא חטא ומי שחטא ישוב וימחל לו
שיר 4(בערי):לאמיר זיך איבערבעטן אבינו שבשמיים לאמיר זיך איבערבעטן לאמיר טרינקען לחיים
שיר 5 (בערי) ונפשי שפכי כמים ליבך נוכח פני השם
שיר 6(בנצי): אנא מלך מלכי המלכים צווה למלאכיך מלאכי השרת משרתי עליון שיפקדוני ברחמים ויברכוני בבואם לביתי ביום קדשנו
שיר 7 (הערשי): די חתן בויעט א שטוב וואס דער אויבערשטער האט ליב, מלאכים זאלן דיר אין וועג באגלייטן און איין שמחה וועט ברענגען דעם צוויטען
שיר 8: מגן אבות בדברו מחיה מתים במאמרו הקל הקדוש שאין כמוהו המניח לעמו ביום שבת קדשו כי בם רצה להניח להם לפניו נעבוד ביראה ופחד ונודה לשמו בכל יום תמיד
שיר 9: יכירו בניך וידעו כי מאיתך היא מנוחתם ועל מנוחתם יקדישו את שמך שבת קודש....
שיר 10: מהיר מדי חחה אני אתרכז ואכתוב עוד מעט