פרק ד' - "נופל וקם" - על משבר "האלבום השני" ועל איך שזה קשור ללונה פארק...
-
#anchor(פרק ד' - "נופל וקם" - על משבר "האלבום השני" ועל איך שזה קשור ללונה פארק...)
"אני תמיד נופל וקם" יואלי דיקמן- "נופל וקם"... | המשפט שלי: משנכנס אב העצב שולט, ואחריו הקצב... קולט ?!
שלום חברים יקרים ואהובים שלי. וערב שבת שלום !!
היום נעשה את זה קצר, ונדבר על תופעה מעניינת שאומנם שמתי ליבי עליה עוד מזמן אך @סלאש האיר את עיני לפני כמה חודשים לעניין.
תופעת "משבר האלבום השני"...
ואני אסביר,
זמר, מי שיהיה, פרץ לעולם עם אלבום הכורה "הזייה" וכולם בוואוו אחד גדול.. אלבום זהב כסף נחושת מה שתרצו.... ואז מגיע האלבום השני ומרסק אותו לקרשים.
אני בוחר שלא לתת דוגמאות למצב כזה, אני כן אתן דוגמא פחות דוגמתית,
(כי הדמות המסופרת לא נפלה לשום קרשים.. אבל היא כן חוותה ירידה ברכישות)
חנן בן ארי, זה עם ה"תותים"... באלבום הראשון "איזון" זכה לאהדה בקנה מידה פשוט הזוי, רק לסבר לכם את האוזן, בקמפיין "הדסטארט" הוא הראשון ששבר שיא גיוס וגמר בגיוס של ₪129,615 מתוך ₪98,000 יעד של 132% הזוי !! ושלא תבינו לא נכון, ישראלים הם בונקרים, אז הוא עשה משהו אגדי !!...
בקיצעאר, ואז הגיעו ההופעות כסף כבר לא היה חסר לו, ויוצא האלבום השני "לא לבד", האלבום שהיה פחות מגוון מקודמו, ועם פחות חידושים, תפס פחות, מה לעשות...
וכאן מגיע משבר. ליפול ?! לחדול ?! או להמשיך קדימה, לוותר על הכסף שלכאו' הלך לפח ולהמשיך במסע...
הוא הוציא את אלוף העולם הידוע, ועוד כמה שירים, ומאז הוא מחדש סגנונות ומביא לעולם להיטים גדולים כמו "אמן על הילדים", "חולם כמו יוסף" ועכשיו גם את "אלא בי" (שעדיין לא ברורמה נסגר עם השיר הזה ייצא או לא... )
בכל אופן, הנושא הוא פשוט להמשיך קדימה בכל הכוח בלי להסתכל ימינה ושמאלה...
(גם לא לכמות הלייקים והצפיות)
ואם כבר דיברנו על המשבר הזה, אצל ישי ריבו זה קרה כבר באלבומו הראשון...
הקהל פחות התחבר בהתחלה. או שפשוט לא הכירו... עוד חדש אחד "ישי ריבו" אחטיגיוועייזיינג, מה יש לו לחדש ??!!...
ושלא לדבר על עקיבא שהאלבום הראשון שלו בכלל לא מוכר עד היום, אומרים שהיה גם אלבום שני לפני האחרון שייצא בשנה שעברה, אז גם אני כבר מבולבל...
בקיצור הסוד הוא פשוט להמשיך קדימה בכל המרץ לדעת שיש עליות ויש ירידות ולא להיבהל מהם, כי ככה עובד לונה פארק
בהצלחה,
ישי שין.תגובות כאן
ובמייל זה - ml@miktzav.com
-