מי כדאי להזמין לחתונה
-
@ארי-6-0 אמר במי כדאי להזמין לחתונה:
אני ממליץ על קלידן שתפס תוצאה חזקה לאחרונה מוטי רוזנפלד או עם מנדי וייס או עם שרוליק קלצקין אן עם וייסמדל או יאולי דוידביץ
הזמרים אחלה
קלידן יש כאלה שלוקחים אותו בגדול ובענק -
@אחטיגיויזן אני חושב שאיין מי החדשים יותר מוצלחים מימנו אני ראה את זה גם בשטח אצל הבחורים הוא ענק בלהקפיץ ובטרנסים וגם בכול הפסנתרים וכלי זמר זה שאתה עדיין מקובע על כול אלה שלוקחים 4000 כולם אם אתו בעיה רוצים לשלם הרבה כסף תשלמו כול זמרים ששאלתי אותם אלו לא היה אחד עם תלונת וגם כולם מסכים ורוצים לעבוד אתו ואתה יכול לבדוק את זה גם
-
@אחטיגיויזן גם בגלל שהוא חזק במקצבים אבל זה לא קשור הרבה אבל יש לו כבר בסיס מכרים אתו כבר שיש לי גם את כול חומר שלו הוא בנה עכשו תיקיה של 20 דאנסים חדשים לא ראה את אף אחד ממטר כנראה יקבלו את זה בכסלו כול הקלדנים עם החומר שלו הוא עכשו התחיל לנגן עם זה נשמע מיליון דולר
-
@קוקה-קולה ליטאים יש רק זמרים גדולים איין קטנים
זה מה שאמרתי, מי שרוצה זמרים זולים (או אם תרצה קטנים)
יקח חסידי....
ולגבי מנדי ויס הוא באמת תותח אבל הוא גם עולה בהתאם....
והוא לגמרי במגרש של הגדולים....
(לא כל חסידי זול, אבל יש המון זולים ובגלל זה ליטאים לוקחים אותם....) -
@אחטיגיויזן אני חושב שאיין מי החדשים יותר מוצלחים מימנו אני ראה את זה גם בשטח אצל הבחורים הוא ענק בלהקפיץ ובטרנסים וגם בכול הפסנתרים וכלי זמר זה שאתה עדיין מקובע על כול אלה שלוקחים 4000 כולם אם אתו בעיה רוצים לשלם הרבה כסף תשלמו כול זמרים ששאלתי אותם אלו לא היה אחד עם תלונת וגם כולם מסכים ורוצים לעבוד אתו ואתה יכול לבדוק את זה גם
לקחת את זה למקום של תלןנה
אז ממש ממש לא אוקי?
ושוב אני יחזור על מה שאני חושב
שיש הרבה שמכניסים אותו בכיס האחורי
טעם וריח אין להתוכח
שמעת על זה? -
-
@אחטיגיויזן לא שאמתי על זה אבל אולי תפרט פה מי אתה מכיר חברה מי השנה אחרונה שאתה אוחז שיותר טובים ואני ינתח היתכה כול אחד ומסקנה תגיע זריז זה לא ויכוח הרבה לא מפרגנים לו ומנסים ללכלך עלו כמוכה מוטי רוזנפלד הוא מלך על קלידים והוא אחד מי עתיד הגדול ויישאר גם כך ולא יעזור לכם ללכלך עלו
-
@אחטיגיויזן הוא חי את מוזיקה קופץ על במה לא מסתלבט על אף אחד מנגן ברמה מאוד גבוה ומקפיץ בכול הסגנונות
-
@דוד-וייס אמר במי כדאי להזמין לחתונה:
ליטאים לוקחים חסידים לא בגלל שהם זולים אלא בגלל שרק החסידים יודעים לשיר באמת עם נשמה ורק הם יודעים להקפיץ ולהשתתף עם הקהל כמו שהקהל אוהב לכן גם הליטאים לוקחים חסידים.
אני אישית לא יודעת למה ליטאים לוקחים חסידים, אולי זה תלוי בישיבות מסוימות שמקובל לקחת שם אותם, אבל להגיד שרק החסידים יודעים לשיר מהנשמה ורק הם מקפיצים אני חושבת שזה ממש לא נכון
ליטאים לא שרים מהנשמה? לא מקפיצים??? מה עם קובי ברומר שמקפיץ בטרוף? אבי אילסון? משה קליין?
אני לא חושבת שהם שייכים למגזר החסידי...
בכל אופן לא שאני מזלזלת בזמרים החסידים, כבודם במקומם מונח ומה ששלהם אף אחד לא יקח, אבל סתם, היה לי חשוב לכתוב את זה...
טוב , נראלי בכל מקרה ש @יענקוש הזמין כבר מישהו וכל הדיון הזה מיותר -
אולי טיפטיפה מנקודת מבטי
למה ליטאים לוקחים חסידים,
פשוט וקל !
המוסיקה הליטאית מגיעה לחתונה לתת מופע
מהזמר נדרש קול ערב יכולת דיוק וכמובן שיהיה 'סלב'
אחרת מה זה שווה בכלל............
כשהם מנגנים+שרים את שירי הrock העדכניים
אם תשימו לב ותטו אוזן תוכלו להביט ולראות
שהתזמורת מנגנת בקצב אחד והקהל רוקד בקצב אחראבל אז מגיע זמר 'חוסיד' מבני ברק
שאין לו את הקול הכי משובח
אבל נותן אנרגיות וזרימה עם הקהל 'באש ובמים'
ומכיר מקרוב את הריקודים והרוקדים
והציבור זורם איתו כמקשה אחתיש לי ת'שאלה הקבועה שאני נוהג לשאול ת'אורגניסטים והזמרים
"תגיד לי? מתי רקדת את עצמך לדעת בפעם האחרונה??"