האם אפשר להתחזק ממוזיקה?
-
@עלמה אמר בהאם אפשר להתחזק ממוזיקה?:
@שריתוש
האמת שאני לא חדשה כאן באתר יש לי כאן כבר פרופיל אבל סגרתי אותו מסיבות מסוימות מצחיק לחזור לאתר כאנונימית חסרת מוניטין
חוויה מעניינת....
זה הניק הקודם שלי https://miktzav.com/user/נעמי16
אבל תתייגי אותו שוב כי תייגת בטעות משתמש אחר, את יודעת...שלא יפספס את המחמאהסורי, אבל אני לא מצליחה לתייג אותו...
נשמע ניק שהיה מעורב פה מאוד בפורום
מה הסיפור שבא לך לסגור אותו ?@קובי-2 אמר בהאם אפשר להתחזק ממוזיקה?:
@שריתוש אסור לדבר פה ספאם אחרת צוות פיקוח ירחיק אותכם כמו שעשו לי @אליהו-הנביא
מה זאת אומרת ירחיקו ?
במה זה מתבטא ? -
פוסט זה נמחק!
-
https://miktzav.com/post/9824 אפשר להמשייך לדבר על זה כאן שלא יהיה ספאם
-
לדעתי
אני חושבת שאפשר להתחזק ממוזיקה!!!!!!
מוזיקה ישראלית את יכולה להתחזק לרגע וזה עובר מהר, וגם יש את הקטע שזמר ישראלי חילוני ששר שיר יכול להיות אם המילים הכי יפות וקול מושלם אבל אין את הרגש שמחובר למילים באמת, אי אפשר להתחזק דרך שיר כזה! (תדמינו את עדן חסון שר את נהוראי אריאלי????)
אבל שירים אם מילים אמיתיות וכנות וזמר אם יראת אלוקים ומחובר באמת לשיר ששר את השיר זה נוגע לי ברגש ובדרך כלל זה מעודד אותי
זה לא אומר שאני ישמע את השיר רסיסים ולא יתרגש, אבל זה רגש אחר לגמרי
וגם אוירה של שירים משפיעים על היום שלנו, לא משנה מה תגידו
גם יש לזה מקורות, וגם אני עכשיו מנסה לשמוע יותר שירים יותר חרדיים וזה חיים אחרים לגמרי! -
@hi-it-s-me למה לא להתרגש משיר חילוני??????????????????????????????????
זה אומנם לא כמו לשמוע את בן ארזה (האלוףףףףףףףף) או את שינפלד שיכול לסחוט מדמעות אבל בהחלט זה יכול לרגש -
@המבין-0 אמר בהאם אפשר להתחזק ממוזיקה?:
@hi-it-s-me למה לא להתרגש משיר חילוני??????????????????????????????????
להתרגש? וודאי שכן! ויכול להיות שיש זמרים חילוניים שיותר מרגשים מבן ארזה האלוף...
אבל הנושא הוא להתחזק... -
@hi-it-s-me ובאותה מידה תדמייני את בן ארזה שר את נהוראי אריאלי מה קשור????????????????
זה ברור שמשיר חילוני אפשר להתרגש ועוד איך, רק אנחנו בגלל שהורגלנו לזה ששירים חילוניים זה שירים ריקניים אנחנו ישר אומרים שזה לא באמת מרגש וכ'ו .. ונכון לצערינו רוב השירים החילוניים זה שירים עם מילים ולחן חסרי תוכן אבל כן בהחלט יש שירים מאוד מאוד מרגשים ויפים בין כל אלה שלא.... -
@N-A-1 זה נכון שיש שירים יפים ומרגשים בתוך כל השירים החילוניים!!!!!!
ואני שומעת אותם, אבל עדיין במצבים רגישים הם לא עובדים עלי אני ילך לשירים החרדיים יותר (קרליבך, יהודה גרין, נפתלי קמפה) וזה מה שיעזור לי
כי אחרי הכל יש משהו בזמר ששר את השיר!
אני ספציפית מתיחסת לרגש ולאופן שהזמר שר את השיר, זה מה שמשחק אצלי!
לזמרים החילוניים אין את הרגש הטהור יותר של הזמרים החרדיים!||כשאת רוצה לשמוע שיר יפה , סתם בשביל ההנאה את תשמעי שיר ישראלי!||
-
@hi-it-s-me אמר בהאם אפשר להתחזק ממוזיקה?:
@hi-it-s-me אמר בהאם אפשר להתחזק ממוזיקה?:
א"כ מוטי שטיימץ מרגש ומחזק יותר מכולם, כי האופן שמוטי שטיימץ שר זה פשוט מדהים! איך הוא בוכה ומתרגש
אבל אני יגיד שוב מה שאמרתי
אני לא חושב (לדעתי)שאפשר להתחזק ממוזיקה, זה יכול לרגש וכד'ו
אבל להתחזק לא שייך! אני לפחות מעולם לא התחזקתי ממוזיקה ואני גם לא מכיר מישהו שיתחזק, אני מדגיש לא להתרגש להתחזק
יש פה מישהו שיכול לומר אני עכשיו יותר מתפלל יותר אוהב את ה' מהמוזיקה? לדעתי לא!!! -
@ארי-רוזנבלט לאא
למה??