-
פרקליט המדינה לשעבר שי ניצן, התראיין ביומיים האחרונים לכל כלי תקשורת אפשרי כדי לנסות להגן על שמו מפני טענותיו החמורים של סגן ראש מח"ש לשעבר, משה סעדה לעבירות שחיתות, טיוח ושיבושי חקירה לכאורה.
אולם בראיון שהעניק הבוקר (ראשון) לצד השדרנים קלמן ליבסקינד ואסף ליברמן ברשת ב', הוא הפתיע בפתיחת הראיון כשסיפר כי הוא אוהב להאזין לאמן הרגש החסידי מוטי שטיינמץ כאשר הוא נוסע ברכבו "שהוא כוכב ענק וזמר יוצא מן הכלל", אמר ניצן.
לשאלת המראיין אסף ליברמן, למי הוא מאזין בנסיעות ברכב, השיב שי ניצן בלי להסס כי הוא מאזין ל"מוטי שטיינמץ. אם אתה לא מכיר את השיר 'נפשי' אני ממליץ לך להאזין לו", המליץ למראיין על השיר שביצע שטיינמץ יחד עם ישי ריבו והפך ללהיט עולמי.
'בחדרי חרדים' פנה למוטי שטיינמץ כדי לקבל את תגובתו על המעריץ החילוני הבכיר וכך מסר: "אני שמח על כל יהודי שמתקרב אפילו במעט לאבינו שבשמיים בעקבות המוזיקה שלי, וזאת זכות גדולה עבורי להשפיע ולקרב לבבות לריבונו של עולם".
-
@אאא-1 אמר במוטי שטיינמץ:
זה מאוד מרגש ואני בתור מעריצה הכי גדולה שלו בעולם שואלת למה בתשעת הימים???????
אני מתחילה חשוב שרק לי אסור לשמוע שירים ורק אני צריכה להתאבל על המקדש ח'ברה! כל דבר בעיתו חכו כמה ימים ואז נוכל גם אנחנו לעלות שירים ולשמוח!
[אני מאמינה שאתם רק מעלים כי יש לכם זמן חופש וכו' אבל זה פשוט לא מתאים!]
אני לא בקטע להוכיח אף אחד אבל זה פשוט כואב לי שמעלים פה שירים חופשי ומתדינים עליהם בזמן שהצטוינו להתאבל! -
@חסידייה-אוטנטית זה ישן
ראיתי את זה בערך לפני חודש זה ממש לא מעכשיו -
@אחות-קטנה גם אני ושלחתי לכל מי שאני יכולה אבל עצם העניין כואב לי אני באמת מתנצלת @אאא-1 שנתתי לך שפכטל כי המצב הזה מאוד רווח פה בפורום ורק עכשיו הערתי על זה.
-
מוטי שטיינמץ, מקהלת שירה ומלכות, דרשו
-
אם יש כאן למישהו אפשרות להוריד את השידור החוזר
של זכרון רבינו חיים שהיה שבוע שעבר
אשמח מאד אני צריכה את הקטעים של מוטי ...
תודה -
@LOVE-ME אמר במוטי שטיינמץ:
את יכולה להוריד את זה?בבקשה
https://send.magicode.me/send-file/file/****55ee45974acb61acfaead8b93934d45f76a0abe6/view -
מוטי שטיינמץ ומקהלת מלכות - מרן דבשמיא
אודיו
מוטי שטיינמץ ומקהלת מלכות - מרן דבשמיא.mp3יוטיוב
קליפ בדרייב להוריד כוכביות
https://drive.google.com/file/d/1Dui7e99Asq6****cHn-gPXCx48byAxBmifGk/view?usp=sharing
-
יש למשהו את הראיון המלא?
אשמח שיעלה אותו.
תודה.
(כמובן רק אם הוא מתאים לפורום חרדי...) -
׳ערוץ 7׳ בפרסום ראשון: תנועת ׳ישראל חופשית׳ דורשת לבטל הופעה פרטית של הזמרים מוטי שטיינמץ ואהרון רזאל בחיפה, משום שההופעה מיועדת לגברים בלבד. מדובר בהופעה שתתקיים בשבוע הבא במרכז הקונגרסים חיפה, במימון פרטי.
-
@חיפאי הבנתי שיש שינוי וזה גם לנשים.. למי שמעוניין.
-
פוסט זה נמחק!