-
פוסט זה נמחק!
-
@בנימין-לוריא אמר במוטי שטיינמץ:
@השקדן אמר במוטי שטיינמץ:
לקול של מוטי שטיינמץ כי בהנחת אבן הפינה לעיר התורה של מקסיקו הוא היה נשמע גרוע ביותר..
אני צודק?מסכים איתך. זה נשמע שנהיה לו קול יותר עבה ומבוגר.
אני חושב שכמה שהוא היה יותר צעיר היה לו קול יותר יפה.
אולי בכ"ז זה משהו חד פעמי, צריך לבדוק בפעמים נוספות שהוא ישיר.אגב, כשאני שומע את השירים הראשונים שהוא הוציא אחרי שאני שומע את השירים החדשים אני שם לב להבדל הענק בין הקול שלו בתור ילד לבין עכשיו. בקושי זיהיתי שזה הוא...
אתה צודק בכל מילה אבל עכשיו בהנחת אבן הפינה הוא לא בוגר אלא הוא היה נשמע ממש לא טוב גם הוא שר לא כ"כ יפה כמו לפני שנה... אני טועה?!
-
@השקדן
לגמרי צודק, אני ואחותי ראינו את השידור והיינו פשוט בשוק!
הקול שלו ממש התבגר, אין לא כבר את הצליל היפה והדק של פעם..... אולי נשאר קצת....
אבל מוטי זה מוטי גם אם התבגר לו הקול עדיין אנשים ימשיכו להזמין אותו, כי מאוד מאוד אוהבים אותו.....
פשוט היה לו התבגרות מאוחרת של הקול חבל, עד שהוא נהיה זמר קול כך מפורסם ומצליח הקול שלו כבר השתנה...... -
הוא היה ממש טוב פעם, אבל נראה ששיאו מאחוריו. פעם כל סינגל שלו היה להיט ענק, אבל כבר מזמן לא ראינו דבר כזה.
השיר הטוב האחרון שלו היה "בזכות התורה" מלפני יותר משנה וחצי, אם הוא לא יוציא שיר ממש טוב אפשר לקבוע בוודאות שעידן שטיינמץ הסתיים. וממש ממש ממש חבל. -
@אחות-קטנה כיון שיש לו הצלחה רק בסגנון מסויים של שירים, והם רגש בטון גבוה, יש לו בעיה להתחרות עם הגדולים שיש להם קצב ורגש, גבוה ונמוך, אלקטרוני וישראלי....
התחרות היום הרבה יותר קשה מפעם, ואל תשכחו שהוא גם אבא צעיר לשתי פיצקאלאך... -
דעתי על מוטי שטיינמץ שהוא זמר מעולה מאוד
ויש לי את כל השירים שלו תמונות ודברים נוספים עליו
אז אם מישהו רוצה שיגיד מה ואני יעלה -
@rivkah323 תגידי מה את רוצה יש לי שירים תמונות וקליפים