-
@השקדן הישי ריבו של החסידים
פשוט ערוצים עמוקים מאד בקול שלו
יש לו הרבה רגש
אין לו אפילו שיר אחד שהוא שר שהוא לא יפה
הגשה של אמן
גם בשירים מקפיצים יש לו את הסגנון המסויים שלו ששמה הוא עושה את זה מושלם
מושלם בחלק "שלו" במוזיקה החסידית ושימשיך הלאה -
@נטו-מוזיקה שמעתי שאולי באלול. אין לך מה להתלהב - כולה דיסק עם שירים חסידיים עתיקים.
לדעתי הוא הפסיד את המומנטום. -
פוסט זה נמחק!
-
@ריינבואו חובה לציין שלפני שנתיים התבקש לשיר במופע מעורב גדול מאוד שאמור להזניק את הקריירה העולמית שלו לגבהים חדשים וסירב
ומאז רבו האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א מקרבו מאוד ואף כיבדו לשיר קבל עם ועדה במעמד השולחן הטהור -
@ריינבואו מאיפה המידע שבאלול?
חוץ מזה ודאי שיש מה להתלהב תשמעו א הביצוע של מוטי 'יהא רעווא' של ויזניץ' [שהוציא שנה שעברה לשבועות..] ממש יפה ומרגש לדעתי שווה לחכות... -
@השקדן אמר במוטי שטיינמץ:
מוטי שטיינמץ מה דעתכם עליו?
תודה!
זמר שמתחיל וגומר בטון גבוה בלי יכולת לעלות ולרדת מבלי לפקשש
שר בדרך כלל רק שירים שלו בהופעות
היה להיט לפני שלש שנים
כהיום ירד לו המומנטום או בגלל שהגיעו כוכבים יותר גדולים או שהוא לא יחצן את עצמו מספיק
בכל אופן עד היום יש אנשים שמהופנטים על כל חומר שהא מוציא -
אגב מישהו יודע אם קרה משהו לקול של מוטי שטיינמץ כי בהנחת אבן הפינה לעיר התורה של מקסיקו הוא היה נשמע גרוע ביותר..
אני צודק?מסכים איתך. זה נשמע שנהיה לו קול יותר עבה ומבוגר.
אני חושב שכמה שהוא היה יותר צעיר היה לו קול יותר יפה.
אולי בכ"ז זה משהו חד פעמי, צריך לבדוק בפעמים נוספות שהוא ישיר.אגב, כשאני שומע את השירים הראשונים שהוא הוציא אחרי שאני שומע את השירים החדשים אני שם לב להבדל הענק בין הקול שלו בתור ילד לבין עכשיו. בקושי זיהיתי שזה הוא...
-
פוסט זה נמחק!
-
@בנימין-לוריא אמר במוטי שטיינמץ:
לקול של מוטי שטיינמץ כי בהנחת אבן הפינה לעיר התורה של מקסיקו הוא היה נשמע גרוע ביותר..
אני צודק?מסכים איתך. זה נשמע שנהיה לו קול יותר עבה ומבוגר.
אני חושב שכמה שהוא היה יותר צעיר היה לו קול יותר יפה.
אולי בכ"ז זה משהו חד פעמי, צריך לבדוק בפעמים נוספות שהוא ישיר.אגב, כשאני שומע את השירים הראשונים שהוא הוציא אחרי שאני שומע את השירים החדשים אני שם לב להבדל הענק בין הקול שלו בתור ילד לבין עכשיו. בקושי זיהיתי שזה הוא...
אתה צודק בכל מילה אבל עכשיו בהנחת אבן הפינה הוא לא בוגר אלא הוא היה נשמע ממש לא טוב גם הוא שר לא כ"כ יפה כמו לפני שנה... אני טועה?!
-
@השקדן
לגמרי צודק, אני ואחותי ראינו את השידור והיינו פשוט בשוק!
הקול שלו ממש התבגר, אין לא כבר את הצליל היפה והדק של פעם..... אולי נשאר קצת....
אבל מוטי זה מוטי גם אם התבגר לו הקול עדיין אנשים ימשיכו להזמין אותו, כי מאוד מאוד אוהבים אותו.....
פשוט היה לו התבגרות מאוחרת של הקול חבל, עד שהוא נהיה זמר קול כך מפורסם ומצליח הקול שלו כבר השתנה......