הודעה חשובה למשתמשי האתר!!!
-
אתמול נפתחה קבוצת צ'אט שהכילה משתמשים מאתר מקצב. ולא רק משתמשים אלא משתמשות. מה שאומר - בנים ובנות גם יחד.
%(#f50000)[את הקבוצה פתח משתמש מהאתר.]
שאלה לי אליכם, משתמשים יקרים, זה נראה לכם בסדר?! זה נראה לכם תקין רוחנית?!
אני בטוחה שרובכם המוחלט מסכים איתי, שזה פשוט לא, ו'לא' נחרץ!
הפגעי רוח שעלולים לבוא בעקבות הקבוצות הללו, הם נוראיים. היו סיפורים, ולצערי אני מאמינה שעוד יהיו - למי שאינו כלול באחוז ששומר על עצמו מהדבר. הדבר הזה נקרא 'קבוצות מייל מעורבות'.גם כאשר הקבוצה נפתחה בידיי משתמש בכיר או ותיק - זה לא אומר שהדבר ראוי ונכון.
מקבוצה זה עובר לאישי, ומאישי למציאותי. וכן, אני כותבת בהכי פתוח, הכי בוטה, שתבינו את הסכנה הכרוכה בכך. ואל תהיו תמימים. אל תהיינה תמימות!! העולם כל כך אכזר, גם כשהוא לפעמים עטוף בהילה חרדית. 'זו רק קבוצת מוזיקה עם 'דוסים' מה קרה....' , 'יש כאן רק חרדים, ביג דיל... מה יכול לקרות...'.
מה גם שהתברר, שהמיילים שהתווספו לקבוצה הוכרו אחד לשני על ידיי האתר בתואנה שהם צריכים עזרה אחד מהשני. והאתר קישר ביניהם. אז נכון, קיבלתם את העזרה אחד מהשני, וכאן זה נגמר!!!! לא מעבר!!!
מאחר ושמנו לב שאין הדבר בידינו - וגם מ'הרשאה' זו של קישור בין משתמשים נוצרו קשרים בלתי רציונליים בין חברי 'מקצב', הבועטים בכל הכללים והתרבות הרוחנית אליה משוייך האתר, %(#ff0000)[ההרשאה הזו פסולה לאלתר.]
אם תיווצר קבוצה נוספת כזו - כל החברים בה יורחקו לצמיתות ללא עוררין. ויש לנו את הדרכים לדעת על דברים אלה. ואם יוקמו כאלה קבוצות נוספות - ולא נדע - אזיי שזו עבירה גדולה, הן רוחנית, והן חוקית. והדבר לא מוסרי כלל וכלל, ומצופה מכם להתנהג כפי הרמה שלכם.
קחו את הדברים האמורים לעיל לתשומת לבכם.
-
-
-
-