מי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?
- 

@א-פריילאכע-ייד סבבה אבל איך הגעתי לזמרים שריגשו אותי? 
 דרך הקריירה שלהם לא?
- 

@ANASTASIA אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?: אומנם הדעות שלכם סותרות. 
 אבל אני בפרוש מסכימה עם שניכם...צחקתי. זה כמעט כמו "אלו ואלו דברי ...". אבל לא מובן לי איך אפשר להסכים עם שתי תיזות שונות??? 
- 

@א-פריילאכע-ייד אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?: אבל לא מובן לי איך אפשר להסכים עם שתי תיזות שונות??? מה כזה הזוי? 
 אני מסכימה עם הדעה שלך שזמר זה מי שהשירים שנוגעים לי בנשמה/שהוא הצליח להרקיד אותי.
 אבל ברור שגם הקריירה שלו.
 והמעריצים.
 והצפיות.
 וההופעות.
 משחקים תפקיד נכבד בכינוי שלו כ"זמר" מבחינתי.
- 

@chagit03 לא! מצידי אם תשמיעי לי סתם שיר אנונימי בלי שאדע מי הזמר - והוא יהיה איכותי בפנימיות שלו - הוא יגע לי עומק בנשמה... 
 ומצד שני - הרבה שירים של זמרים מפורסמים שכשאני שומע אותם אני ישר מקטלג אותם כ"רדודים", כי אין בהם תוך פנימי איכותי שיגע בי! [הם אולי איכותיים מבחינת היצירה או המוזיקה שלהם או העיבוד שלהם - אבל מבחינת ההגשה של השיר ע"י ה"זמר" - ממש לא!
- 

@ANASTASIA מה קשור המעריצים / הצפיות / ההופעות - למה שהמושג "זמר" מביע???? 
 מי שיש לו את כל הנ"ל הוא אולי ביצועיסט מדהים ומושך קהל - אבל "זמר" - זה בפירוש בעיני לא הפרמטר בכלללללל!
 "זמר" זה רק מי שיודע להביע את השיר ע"י הקול שלו באופן המיטבי ביותר.
- 

@א-פריילאכע-ייד אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?: "זמר" זה רק מי שיודע להביע את השיר ע"י הקול שלו באופן המיטבי ביותר "רק"? 
 זו לא קצת הגזמה??
- 

@ANASTASIA אם תתני לי הגדרה נוספת אמיתית - יש מצב שזה לא יהיה "רק"... 
- 

@א-פריילאכע-ייד אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?: @ANASTASIA אם תתני לי הגדרה נוספת אמיתית - יש מצב שזה לא יהיה "רק"... הכוונה מה איתה? 
- 

@chagit03 אם את מתכוונת לכוונה שהזמר מכניס בשיר כשהוא שר - זה בדיוק, אבל בדיוק, הנקודה שעליה אני מדבר - כי כשזמר מכניס את הנשמה שלו בשיר אז שומעים את זה בבירור בתוך המילים!!! ואז ממש גם השומע יקבל את כזריקה לתוך הנשמה שלו... וזו הנקודה שאיתה התחלתי. 
- 

@א-פריילאכע-ייד הו אז עכשיו אנחנו מבינים אחד את השני לא? 

- 

טוב חברה. 
 אני אנסה להגדיר את זה הכי טוב בשביל !@א-פריילאכע-ייד אבל הדיון הזה עמוק מדי בשבילי...     
 זמר הוא אדם ש:
 -יודע לשיר טוב,יפה,מרגש/מקפיץ.-יודע להופיע,ולעמוד טוב על במות.
 -יש לו מעריצים (וקהל יעד מוגדר .)
 -השירים שלו אהובים.מילים קשורות ונוגעות בנשמה(ולא מילים מגובבות שהזמר בעצמו לא בין מה הוא שר כמו רוב השירים היום לצערי...
 -שר מהלב באמת(ושירה שיוצאת מהלב נכנסת אל הלב).זה בסדר @א-פריילאכע-ייד ??  
- 

@ANASTASIA בדיוקקקק 
 מסכימה איתך אבל לא ניראה לי @א-פריילאכע-ייד זה יגרור עכשיו עוד חילוקי דעות 
- 

אני רוצה להוסיף שבשביל להיות זמר לא צריך להוציא תואר אלא להביא את הנשמה ושיהיה לך קול יפה ואז השאר יבוא מאליו כבר. 
- 

זמר זה אדם אם קול יפה 
 זמר זה שיש לו עוצמות שירה
 זה שיש לו קהל צופים ביוטיב
 זה אלפי אנשים בהופעות
 שסוחב את הקהל בליהטיו!!!!
- 

@דודו-בלוקה הו סופסוף מישהו שמביןןןן