מי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?
-
@ANASTASIA אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?:
אני מרגישה שאני היחידה שחושבת ככה...
את לא היחידה...... אין ספק שהוא לא היחיד בכלל!!!
אבל ישי ריבו הגיע עם קונספט אחר ושונה, ולכן הוא תפס את האוזן של אנשים רבים כל כך, כי זה משהו שלא היה קיים - לא בציבור החרדי וגם לא בציבור הכללי! כי הוא מביא איתו קסם ופשטות שאין אצל זמרים אחרים שמחצינים את עצמם לדעת.....
אפילו הקול שלו כזה "שקט" כאילו הוא שט על איזה רפסודה במים ומדבר לעצמו...
אפילו הלבוש שלו כזה פשוט - לא מחפש לעצמו איזה משהו שיעשה רושם....
תבחיני גם שבכל השירים שלו הוא לא מופיע כאייטם בתמונה של השיר - תמיד זה יהיה משהו רוחני-מיסטי....
דווקא לכן זה תופס את כולם ואפשר לשמוע אותו עוד ועוד...
וד.א. דווקא בגלל שמה שתופס לי את האוזן אצלו זה הפשטות שלו - לכן אני אוהב לשמוע יותר את השירים המקוריים שלו ולא את הרימיקסים שמלבישים עליו - לדעתי זה לא זה בכלל! -
@ANASTASIA אני בהחלט חושבת ככה....
ובטוחה שיש עוד הרבה שמשמיעים את הדעה הזאת,אבל אין לי מושג בכלל אם מישהו מקשיב בלהט הרדיפה והערצה (המוגזמת לדעתי) לריבו....אבל ככה זה ימשיך להיות כל עוד אנשים מצביעים לזמר שהם אוהבים ולא לשירים טובים באמת -
מסכימים לי לענות על שני השאלות שהתדיינו פה?
אז ככה
זמר מבחינתי הוא לאו דווקא אחד שאמרו לו שיש לו קול יפה אז הוא הוציא מאות (אולי היום זה כבר עשרות) שקלים על סינגל ובזה זה נגמר!
אלא אחד שהוציא סינגלים ומופיע פה ושם (חתונות קעמפים של ישיבות שמחות בית השואבה ואפילו אירועי שבע ברכות קטנים ומשפחתיים)ולמי מגיע זמר השנה
אז לא ממש לא למי שהוציא סינגל או שניים (כן וזה כולל הרבה זמרים) אלה למי שעבד השנה הרבה והוציא לנו חומרים טובים ויפיםוכן אני יודעת שאם ישימו ברשימות א ישי אז הוא יזכה כי מעריציו הרבים יצביעו לו אפילו בלי לחשוב אבל אני חושבת העוול מגיע דווקא מעורכי המצעדים ולא מהמצביעים
אז עורכים יקרים שימו לב לזמרים שמשקיעים את נשמתם ושימו אותם באופציות ולאו דווקא את הזמרים הגדולים -
@אחות-קטנה אז את מדברת על משקיען השנה.
מי שהשקיע הרבה כסף ומאמץ לא בהכרח הצליח.. -
@ב-ב ממש לא ברור שמי שלא שמעו את שמו לא אמור להופיע שם
התכוונתי שנגיד שנה שעברה היה אופציה של מב"ד (לא זוכרת אבל סתם דוגמא) והוא לא הוציא שנה שעברה שום דבר מיוחד אז למה הוא נמצא ??
לעומתו שנה שעברה משה קליין הוציא אלבום מטורף או השנה קובי גרינבוים אבל אין להם סיכוי לזכות בתואר כי יש את ישי ריבו ברשימה וישי הוציא שיר אחד להיט ענק (מדברת על שנה שעברה השירים של ישי השנה לא המריאו משום מה) וזהו הוא זמר השנה
כשאני אומרת השקיעו את נשמתם אני מתכוונת לזמרים כמו נהוראי אריאלי משה קליין קובי גרינבוים ואפילו נפתלי קמפה שכמה שהוא אהוד על בני הישיבות לצד ישי אין לו סיכויועוד הערה קטנה תגלו לנו בבקשה עוד מקומות כי הראשון שייך לריבו....
(יש לציין שבקול פליי אכן נותנים גם מקומות שני ושלישי לעומת מיוזיק שלא) -
בגדול המסקנה היא:
לתת לעוד זמרים את ההזדמנות .
ולא לתת למפורסמים ולמוערצים את הכבוד של לנחול את המקום הראשון פעם אחר פעם.
שכמו ש-@ב-ב כתבה והסכמתי איתה באיזשהו מקום שלא תמיד מגיע להם!!!
אני לא מזלזלת באף אחד ,ולא ספציפית על אף שום חלילה!! -
@א-פריילאכע-ייד אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?:
למה אתם חושבים שכמות של לייקים וכמות של מעריצים וכמות של הופעות וכמות של סינגלים ועוד כהנה וכהנה - הם המודדים????? זה לא נראה לכם תופעות של חיצוניות??? למה חושבים שככל שהמוצר נוצץ אז לכן הוא יותר טוב ואמיתי??? זה בפירוש לא נכון!!!
ברור שזה קשור,
למי שיש צפיות ולייקים והופעות
זה אומר שהוא זמר טוב
כנראה, מי שאין לו את כל הדברים האמורים לעיל שאמורים להיות לזמר טוב
הוא לא יכול להיות זמר השנה -
-
@אנונימית זאת בדיוק הנקודה.
לא מדברים על משקיען השנה, אלא על הזמר ששמענו עליו הכי הרבה.
לא בהכרח שהוציא הכי הרבה שירים, אלא מי שהיה הכי רלוונטי, הושמע כל השנה, דובר עליו כל השנה, כולם זכרו אותו וכו'.
לכן לא הייתי נותנת לנהוראי זמר השנה, אולי תגלית השנה כי פתאום השנה הוא נהיה הרבה יותר מוכר.. אולי -
@ANASTASIA אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?:
המסקנה של @א-פריילאכע-ייד כבר הופרכה על ידיינו... :
תגלגלי למעלה...אין ססססיכוייייי!
המסקנה שלי לעולם לא יכולה להיות מופרכת וזאת מהסיבה הפשוטה, שיש כלל שקובע ש:
"אמת אבסולוטית לעולם לא מופרכת אפילו אם אלף בני אדם יגידו שהיא שקר"
אז זהו!
האמת האבסולוטית היא שהמושג "זמר" שייך למי שיש ביכולת הווקאלית שלו אפשרות להוציא מהשיר את מקסימום הביטוי שהשיר צריך לבטא!!! - זו האמת ואין בלתה!
לא קשור - לא ללייקים ולא למופעים ולא קליפים ולא לשום דבר אחר!!!
יכולות להיות תחרויות על התואר "זמר השנה" שמתבטא בכל הנ"ל אבל למען האמת זה לא מוכיח שום דבר על האיש אם הוא "זמר" או לא...
ההוכחה הפשוטה היא מהמנצח של תואר "זמר השנה" - ישי ריבו [בלי לפגום באיש ח"ו - הוא שר וגם מתבטא בשיר בצורה מדהימה עפ"י כל קנה מידה!] - אבל כרגיל, הוא לוקח בהליכה את הניצחון הזה, למרות שגם את בעצמך ועוד הרבה אחרים טוענים לכתר לזמרים אחרים - נו, אז התחרות היא על כמות לייקים וצפיות ביוטיוב או על המהות של "זמר"????||כבר איבדנו את האמת הפנימית שלנו מרוב שאנחנו עסוקים בליהוקים וחיצוניות.... אבל זה כבר יותר קשור לאלול... [וגם לשאר ימות השנה]||
אז זהו - עם אמת אבסולוטית אי אפשר להתווכח....
-
@א-פריילאכע-ייד אתה לגמרי צודק, אבל כמו שהבנת, מה האמת לא מעניין אף אחד, מה שכן מעניין זה מי ''ראוי'' לתואר זמר השנה.
כולם כאן מתדיינים על מי ראוי ומי לא, אבל תכל'ס מי שייקח את זה לא בהכרח יהיה ראוי -
@א-פריילאכע-ייד כמה שאתה צודק!
זה כל כך שטחי להחליט מי זמר לפי מעריצים.
כמה מעריצים יש היום למוצארט? וצפיות?
בוא נגיד שיש זמרים גויים עם עשרות מיליוני מעריצים ומאות מיליוני צפיות, ולא חושבת שיש פה מישהו שחושב שזה הופך את המוזיקה שלהם לאיכותית יותר!(אגב לא להסכים זה ממש לא להפריך)