מי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?
-
פוסט זה נמחק!
-
קחו בחשבון משהו פשוט,
ישי ריבו יכול לזכות במיליוני צפיות, בהכי הרבה השמעות ברדיו וגם למלא את קיסריה, כי הוא מדבר לציבור מאד מאד רחב,
לדעתי, הוא הרבה פחות מתאים לקהל החרדי, ולעומת זאת זמרים כמו משה קליין, קובי גרינבוים, נפתלי קמפה, אין להם מאיפה להגיע לכמות ההשמעות, כי משמיעים אותם פחות או יותר רק בערוצים החרדיים. התרבות שלנו היא פחות הופעות, והרבה בחורי ישיבה לא מגיעים להופעות, והבנות גם כן לא עוזרות למלא את האולם...
רוב הצפיות ביוטיוב נעשות בנגן כשר ולא נספרות בשום מקום.
זה לא נכון לומר שישי ריבו זמר השנה כי יש לו כל כך הרבה השמעות. כי אולי הוא זמר השנה, אבל לא במוזיקה החסידית- חרדית!
במוזיקה החסידית בואו תספרו את אלה שעושים מוזיקה שמתאימה למגזר ומופיעים במקומות מתאימים גם אם זה רק לעשירית מהקהל שיש בקיסריה.....
לא שכל הזמרים האחרים לא מופיעים בכאלה מקומות, ואני לא פוסלת,
אבל למה זמר שפונה לבני הישיבות, שזה בעצם המגזר שלנו, לא יקבל את המקום הראוי לו? -
@שרת-הרוק אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?:
(אגב לא להסכים זה ממש לא להפריך)
השתמשו לפני במונח הזה אז הלכתי על אותו מטבע לשון.
ואכן - לא בקשתי הסכמה - אני לא מצפה לזה כי אני יודע שהדעה שלי די מקורית [חוץ 2.5-3 אנשים שגם חושבים כך], וטוב לי עם האמת הזו, אז כך שגם ההתקפות די משעשעות אותי... -
פוסט זה נמחק!
-
@חלום-לגדול כמה שזה נכון שהיום המוזיקה החרדית כל כך נפרצה לכל הרוחות וחלק גדול מהזמרים - גם אלו שמושמעים בתחנות החרדיות ובמקומות אחרים המיועדים לציבור החרדי - הם לא בהכרח עונים להגדרה מוסיקה חסידית ובהרבה מקרים גם לא מוסיקה חרדית...
הרבה שירים לא פסולים אבל לא בגלל זה משויכים למוסיקה החרדית-חסידית!
אני הרבה פעמים אומר לילדים שלי - יש שיר שאתם יכולים לשמוע אבל מכאן להתחבר אליו ולשיר אותו - זה לא חלק מאיתנו.... ואני לא מבקש מאף אחד להסכים איתי!...||ואני מדבר כמובן על שירים שאפילו שמי ששר אותם "שומר תורה ומצוות"... ובלי לזלזל בשום אופן חס ושלום חס וחלילה באף אחד!!! - כולם אהובים לפני השי"ת וגם לפני כל אחד מעם ישראל - אבל בואו נגיד את זה בלשון עדינה קצת: הרבה מאלו שאתם אוהבים מאוד את השירים שלהם לא הייתם לוקחים אותם כפרטנרים ושותפים לחיים שלכם - לא במקומות הלימוד של הילדים ולא בשידוכים ולא בעוד הרבה דברים - אז קצת פרופורציות לא יזיקו!||
יש מוזיקה שכשרה לבוא בקהל - אבל המוזיקה החרדית-חסידית כבודה במקומה מונח...
-
@דסי-מגיד גם בלי זה אין שום סיבה שריבו יהיה זמר השנה. בגלל סינגל אחד שהוא הוציא חודש לפני המצעדים?
השנה לא שמענו אותו בכלל!
ולא אמרתי לא לשמוע אותו. ואני גם שומעת אותו. אבל הוא בכל זאת לא זמר חרדי.
ואני מסכימה עם מה ש @א-פריילאכע-ייד אומר.
מותר לשמוע את השירים האלה.
אבל זה לא מה שאנחנו רוצים להיות משויכים אליו. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!