מי ראוי יותר לתואר "זמר השנה" בעיניכם?
-
@ANASTASIA התכוונתי אם יש דיבורים על עונה 4? או מתי אמור להיפתח
-
@מישהי-מאמי .
אין לי מושג!!
אז אני מבינה שגם את צופה קבועה...: -
@ANASTASIA כןן ברור, אפשר שלא?
-
@מישהי-מאמי .
אם היה לי מספיק לייקים הייתי נותנת לך...:: : -
פוסט זה נמחק!
-
זמר לדעתי זה אחד שמצליח לחבר אנשים לשירים שלו. זה לא משנה אם הוא וותיק או צעיר או האם הוא הוציא רק סינגל אחד (שהתחברו אליו) או שורה של להיטים...
||למרות שברור שיש הבדלים ביניהם אבל שניהם נחשבים זמרים||
קחו לדוגמא את איתי דוד שלא הוציא מידי הרבה שירים אבל הצליח לו כי התחברו אליו!!!
-
כמה חבל.... כמה חבל.....
למה אתם חושבים שכמות של לייקים וכמות של מעריצים וכמות של הופעות וכמות של סינגלים ועוד כהנה וכהנה - הם המודדים????? זה לא נראה לכם תופעות של חיצוניות??? למה חושבים שככל שהמוצר נוצץ אז לכן הוא יותר טוב ואמיתי??? זה בפירוש לא נכון!!!||זה בדיוק כמו לשלם על מוצר מסוים בגלל המותג שלו ולהגיד שבגלל זה הוא יותר טוב... אפילו שהמתחרים הזולים עולים עליו...||
בעיני, המושג "זמר" מבטא את מי שיגע לי בנשמה כשהוא ישיר - מי שבשירי רגש שלו הוא יגרום לי לרצות לבכות... ומי שבשירים המקפיצים שלו הוא יגרום לי לרצות לרקוד...
תנסו להיזכר [לבוגרים שבינינו] בערגה כמה היינו מחוברים לשירים של מ.ב.ד. שנגע עד כלות בנקודה הכי עמוקה בנשמה... וכמה היינו מרותקים לשירים של אברהם פריד שידע [עד היום] לשחק עם הקול שלו לפי מה שהוא רצה להוציא מהשיר... אלו הם זמרים בעיני!
ובהתייחס לזמרים של היום - תקשיבו היטיב לעומק הקול של ארי היל - זה עצמתי. זה נוגע. זה אמיתי. זה סוחף! - והוא הרי בכלל לא מושקע בכל התופעות הנ"ל! אולי רק "השאילו" אותו פה ושם כחיבור עם זמר נוסף, אבל הנה למרות שהוא לא השקיע בחיצוניות הוא תופס מקום גבוה מאוד בקריטריון של "זמר".
זה בעיני "זמר" - לא מושך אותי שום דבר חיצוני! -
@א-פריילאכע-ייד אבל אתה בעצמך אתה תבכה ותתרגש רק משיר של זמר מוכר לא?....
אם פתאום אני יביא לך איזה בחור שיש לו קול חביב פלוס אתה לא תבכה מהשירים שלו נכון? -
@chagit03 ממש לא נכון!
כי זמר שנוגע, אז כשהוא ישיר הוא יגע לי גם בלי שאני אדע מי שר בכלל!
תחשבי על זה... תנסי להיזכר בשירים שנגעו בך ותבחיני שהם נגעו לא בגלל הקרירה של הזמר אלא בגלל ההגשה העמוקה של השיר שתהיה מכוונת למה שהשיר מכוון... -
אני חושבת שזה משהו מאוד אינדיבידואלי, כל אחד מגדיר משהו אחר כ'זמר' ואולי זאת הסיבה שיש היום כל כך הרבה זמרים..
-
@א-פריילאכע-ייד סבבה אבל איך הגעתי לזמרים שריגשו אותי?
דרך הקריירה שלהם לא? -
@ANASTASIA אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?:
אומנם הדעות שלכם סותרות.
אבל אני בפרוש מסכימה עם שניכם...צחקתי. זה כמעט כמו "אלו ואלו דברי ...". אבל לא מובן לי איך אפשר להסכים עם שתי תיזות שונות???
-
@א-פריילאכע-ייד אמר במי ראוי יותר לתואר "זמר" בעיניכם?:
אבל לא מובן לי איך אפשר להסכים עם שתי תיזות שונות???
מה כזה הזוי?
אני מסכימה עם הדעה שלך שזמר זה מי שהשירים שנוגעים לי בנשמה/שהוא הצליח להרקיד אותי.
אבל ברור שגם הקריירה שלו.
והמעריצים.
והצפיות.
וההופעות.
משחקים תפקיד נכבד בכינוי שלו כ"זמר" מבחינתי. -
@chagit03 לא! מצידי אם תשמיעי לי סתם שיר אנונימי בלי שאדע מי הזמר - והוא יהיה איכותי בפנימיות שלו - הוא יגע לי עומק בנשמה...
ומצד שני - הרבה שירים של זמרים מפורסמים שכשאני שומע אותם אני ישר מקטלג אותם כ"רדודים", כי אין בהם תוך פנימי איכותי שיגע בי! [הם אולי איכותיים מבחינת היצירה או המוזיקה שלהם או העיבוד שלהם - אבל מבחינת ההגשה של השיר ע"י ה"זמר" - ממש לא!