סיוע בבעיית שמע תכנית דחוף
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח יש לך יציאה נפרדת למוניטור??
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח אמר בסיוע בבעיית שמע תכנית דחוף:
@margalit כרטיס קול של חברת ברינגר, וחוץ מזה להנמיך ולהגביה דרך הכפתור של הווליום נראה לי לא מקצועי כי יש מצב לזליגות אבל אנסה אבל אולי מויישה הבכיר יכול לעזור גם לו יש אותו כרטיס קול
מה פירוש זליגות?
-
@מויישה-הבכיר זליגות- זה ששומעים את בהקלטת קול גם את הפלייבק ברקע (חלש). כיון שהוא זולג מהאוזניות או מהמוניטורים. ובאשר ל א.ה. 2 יש למוניטור יציאה נפרדת מהכרטיס קול, ולאוזניות יש יציאה נפרדת.
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח אז ככה:
תפתח את ההגדרות של הכרטיס קול (לא זוכר את השם זה נמצא איפה שנמצא ה F4 - בכרטיסייה הכי למטה)
ותבדוק אם רואים שם את השם של הכרטיס קול - לא רק שדרך הASIO זה יהיה כתוב, בכל מקרה זה יהיה קשה להבין את מה שכתבתי,
אז אם רואים את השם של הכרטיס קול - תתקדם הלאה.
תפתח את F4 ובכרטיסייה שהכי בצד ימין יש אפשרות לפתוח כמה ערוצים של "מוניטור" ושם יש אפשרות לעשות מאיזה יציאות זה יצא - אם הכל מוגדר כמו שצריך
אז אמור להיות כתוב שם (כך זה אצלי) איזה ארבע אפשרויות, ואז אפשר לפתוח כמה ערוצים ובכל ערוץ לכתוב יציאה נפרדת (יותר נכון שתיים).
אני מקווה שהייתי מובן.||זה הגדרות למתחילים אבל יכול להיות שי כאלה שמפספסים את זה
כמו כן, אם זה לא מסתדר - תעלה צילומי מסך מ F4|| -
@א-ה-2 1.תודה על הסיוע, 2. זה ה"בעיה" שלי שאני עובד כבר זמן מה עם הכרטיס כל הזה ויש ממשק עם המחשב והכל אבל משום מה הוא לא מופיע היכן שציינת ואף פעם לא הופיע השם שלו שם, משהו אמר לי להתקין את הדרייבר שלו ואז יופיע אבל לא הצלחתי...
מה שכן, ב"ה מצאתי פתרון זמני לבעייתי והוא: שבקום לחבר את כניסת הכבל אוקס (של המוניטור) למחשב ואת האוזניות לכרטיס קול, פשוט ניתקתי את האוזניות מהכרטיס קול וחברתי למחשב במקום המוניטור,ובזמן ההקלטה האוזניות מחוברות למחשב והמוניטור מנותק, ואחרכך שאני רוצה לשמוע במוניטור אני מנתק את האוזניות מהמחשב ומכניס במקומם את המוניטור, מקווה שהייתי ברור. -
@יונה-מצאה-בו-מנוח עד היום השתמשת עם דרייבר?
ופתאום הוא נמחק?
אם עד היום לא היה לך דרייבר,
אז תכתוב את השם,
נראה איך אפשר לעזור
אני רואה שבאתר שלהם אפשר להוריד -
@יונה-מצאה-בו-מנוח אמר בסיוע בבעיית שמע תכנית דחוף:
U-PHORIA UM2
זה דגם מאד פשוט..
אין לו ממשק.
הברירה היחידה היא להשתמש בווליום של המוניטורים -
@יונה-מצאה-בו-מנוח
אין לו -
@יונה-מצאה-בו-מנוח
האמת שיש אפשרות לסדר משהו אבל זה קצת מסובך, שים לב אני מקווה שאני יזכור:
ב F4 בכרטיסייה HOTPOT צריך לעשות ADD BUS לבחור את הבוס שנוצר ע''י לחיצה ימנית והאחרון ברשימה שנפתחת (SET וכו' )
ואז יש 5 ערוצים, להגדיר בימין ושמאל את המוניטורים ובשמאל ימין השני להגדיר את האוזניות.
חוץ מזה בפרוייקט עצמו צריך לפתוח עוד ערוץ FX נדמה לי ולהגדיר את היציאה שלו לשמאל ימין השניים ואז לעשות אליו שליחה מהערוץ מאסטר ולבטל כפי הצורך, מקווה שהייתי מדוייק.. -
@מויישה-הבכיר מכאן הסתבכתי העלתי תמונה
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח עכשיו, עזוב את ה ADD BUS ואיפה שכתוב OUT 2 תגדיר בערך ''DEVICE PORT'' את הכניסה של המחשב עצמו ואיפה שכתוב OUT 1 תגדיר את הכרטיס, עכשיו, כשאתה רוצה את האוזניות אתה לוחץ בלחצן ימני על OUT 2 ובוחר SET משהו שזה להגדיר את זה כהפלט של הפרוייקט, וכן הלאה...