סיוע בבעיית שמע תכנית דחוף
-
@א-ה-2 1.תודה על הסיוע, 2. זה ה"בעיה" שלי שאני עובד כבר זמן מה עם הכרטיס כל הזה ויש ממשק עם המחשב והכל אבל משום מה הוא לא מופיע היכן שציינת ואף פעם לא הופיע השם שלו שם, משהו אמר לי להתקין את הדרייבר שלו ואז יופיע אבל לא הצלחתי...
מה שכן, ב"ה מצאתי פתרון זמני לבעייתי והוא: שבקום לחבר את כניסת הכבל אוקס (של המוניטור) למחשב ואת האוזניות לכרטיס קול, פשוט ניתקתי את האוזניות מהכרטיס קול וחברתי למחשב במקום המוניטור,ובזמן ההקלטה האוזניות מחוברות למחשב והמוניטור מנותק, ואחרכך שאני רוצה לשמוע במוניטור אני מנתק את האוזניות מהמחשב ומכניס במקומם את המוניטור, מקווה שהייתי ברור.@יונה-מצאה-בו-מנוח
האמת שיש אפשרות לסדר משהו אבל זה קצת מסובך, שים לב אני מקווה שאני יזכור:
ב F4 בכרטיסייה HOTPOT צריך לעשות ADD BUS לבחור את הבוס שנוצר ע''י לחיצה ימנית והאחרון ברשימה שנפתחת (SET וכו' )
ואז יש 5 ערוצים, להגדיר בימין ושמאל את המוניטורים ובשמאל ימין השני להגדיר את האוזניות.
חוץ מזה בפרוייקט עצמו צריך לפתוח עוד ערוץ FX נדמה לי ולהגדיר את היציאה שלו לשמאל ימין השניים ואז לעשות אליו שליחה מהערוץ מאסטר ולבטל כפי הצורך, מקווה שהייתי מדוייק.. -
@יונה-מצאה-בו-מנוח
האמת שיש אפשרות לסדר משהו אבל זה קצת מסובך, שים לב אני מקווה שאני יזכור:
ב F4 בכרטיסייה HOTPOT צריך לעשות ADD BUS לבחור את הבוס שנוצר ע''י לחיצה ימנית והאחרון ברשימה שנפתחת (SET וכו' )
ואז יש 5 ערוצים, להגדיר בימין ושמאל את המוניטורים ובשמאל ימין השני להגדיר את האוזניות.
חוץ מזה בפרוייקט עצמו צריך לפתוח עוד ערוץ FX נדמה לי ולהגדיר את היציאה שלו לשמאל ימין השניים ואז לעשות אליו שליחה מהערוץ מאסטר ולבטל כפי הצורך, מקווה שהייתי מדוייק..@מויישה-הבכיר
מכאן הסתבכתי העלתי תמונה -
@מויישה-הבכיר
מכאן הסתבכתי העלתי תמונה@יונה-מצאה-בו-מנוח עכשיו, עזוב את ה ADD BUS ואיפה שכתוב OUT 2 תגדיר בערך ''DEVICE PORT'' את הכניסה של המחשב עצמו ואיפה שכתוב OUT 1 תגדיר את הכרטיס, עכשיו, כשאתה רוצה את האוזניות אתה לוחץ בלחצן ימני על OUT 2 ובוחר SET משהו שזה להגדיר את זה כהפלט של הפרוייקט, וכן הלאה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות