קטגוריה חדשה במקצב??? תלוי בכם!!!
-
אני יצטרך לפחות 3 מקרב קבוצת @משתמש-מקצועי שפנויים לזה, ויודעים לכתוב בצורה טובה.
כל שבוע יעלה אחד. יש מישהו שפנוי לזה? -
זאת יכולה להיות אחלה קטגוריה!
אבל צריכים לשים לב שהביקורת תהיה צורה מכבדת... -
אני יצטרך לפחות 3 מקרב קבוצת @משתמש-מקצועי שפנויים לזה, ויודעים לכתוב בצורה טובה.
אני בעד. אבל צריך אוכל לכתוב רק על אלבומים שיש לי בהם יד ורגל. היינו מה שיעניין אותי ואשמע. אין לי מטרה לקחת אלבום משעמם ולהסביר לכולם ע כמה הוא כזה

-
כל שבוע יעלה אחד. יש מישהו שפנוי לזה?@ntz אני יכול רק בסוף השבוע השלישי של הזמן
-
אני בעד. אבל צריך אוכל לכתוב רק על אלבומים שיש לי בהם יד ורגל. היינו מה שיעניין אותי ואשמע. אין לי מטרה לקחת אלבום משעמם ולהסביר לכולם ע כמה הוא כזה

-
@אבי-5 אמר בקטגוריה חדשה במקצב??? תלוי בכם!!!:
@ntz הייתי שמח אבל מתחילים זמן אלול............
@ntz אמר בקטגוריה חדשה במקצב??? תלוי בכם!!!:
@אבי-5 אמר בקטגוריה חדשה במקצב??? תלוי בכם!!!:
@ntz הייתי שמח אבל מתחילים זמן אלול............
בגלל זה אני צריך כאלה שזמינים..
לא חייב שזה יהיה כל שבוע.
ההפך.
פעם בחודש זה מעולה. גם יספק את הסחורה. וגם יהיה משו קבוע ולא ימאס מהר. -
בכללי, אני הקטן בעד.
אבל הגבול בין ביקורת עניינית ומענינת[-מקצועית! ולא הרגיישים עלומים...]
למלחמת פוסטים בין מעריצי זמר פלוני[ע''ע יואלי דימן] ופיסטוטי סרק הוא דק מאוד
כך שצריך פשוט לעשות את זה כמהדורת ביקורת נסיונית.@דניאל-0 הביקורת לא תהיה שרשור תגובות של המשתמשים אלא נושא נעול מאת המשתמשים המקצועיים... יותר בסגנון של כתבה... (אולי תינתן אפשרות תגובה בנושא נפרד...)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות