ציוד לאולפן-ייעוץ
-
@אילהayala אני יודע שזה ציוד מעולה. לא ממש מכיר.
אבל אם אתם לא ממש מקצועיים, אז כרטיס קול ב 700-900 יעשה עבודה מעולה+
גם מיקרופון..
אולי @Y-A-M-music או @margalit או @טיטו מכירים יותר -
@אילהayala כרטיס קול אפולו עדיף לדכתי אבל אין ממש הבדל ומיקרופון רואוד עדיף בהרבה מהלוויט
-
@ntz יש חברה שנקראת focusrite שיש להם איזו חבילת אולפן של מיקרופון כרטיס קול ואוזניות בתווך מחיר של1000 1200 שקל בערך... אני קניתי את החברה הזו מהמלצות של כמה אולפנים ובאמת קודם כל הכרטיס קול שלהם מאוד מאוד מקצועי בהשוואה למחיר שלו הוא מעולה גם לאנשי מקצוע...
המיקרופון גם כן ממש ממש מעולה ואפשר להוציא איתו
דברים מאוד טובים ואיכותיים! אבל מהמיקרופון אפשר להוציא איכות גם בעיקר בזכות החדר בו מקליטים
אז צריך גם לבחור חדר נכון להקלטות.
אני ממליץ עליו היות ויש לי את החברה הזו אישית
ואני מאוד מרוצה וחושב שהיא מקצועית מאוד ומתאימה למתחילים וגם למקצועיים -
@אילהayala אני לא התנסתי בשום דבר עדיין חוץ ממה שציינתי הרגע מלעיל... יש לחברה הזו עוד מוצרים יותר יקרים אם ויש תקציב...
וכדאי מאודד להשקיע גם בחדר אקוסטי יחד אם המיקרופון!!
כדי להוציא מכל מיקרופון לא משנה כמה הוא עולה ואיזה חברה איכות, חייב חדר אקוסטי שקט ומטופל... -
@Y-A-M-music אמר בציוד לאולפן-ייעוץ:
@ntz יש חברה שנקראת focusrite שיש להם איזו חבילת אולפן של מיקרופון כרטיס קול ואוזניות בתווך מחיר של1000 1200 שקל בערך... אני קניתי את החברה הזו מהמלצות של כמה אולפנים ובאמת קודם כל הכרטיס קול שלהם מאוד מאוד מקצועי בהשוואה למחיר שלו הוא מעולה גם לאנשי מקצוע...
המיקרופון גם כן ממש ממש מעולה ואפשר להוציא איתו
דברים מאוד טובים ואיכותיים! אבל מהמיקרופון אפשר להוציא איכות גם בעיקר בזכות החדר בו מקליטים
אז צריך גם לבחור חדר נכון להקלטות.
אני ממליץ עליו היות ויש לי את החברה הזו אישית
ואני מאוד מרוצה וחושב שהיא מקצועית מאוד ומתאימה למתחילים וגם למקצועייםגם אני מצטרף לנ''ל...
-
@אילהayala אמר בציוד לאולפן-ייעוץ:
מיקרופון- Lewitt 640/ Rode NT 2000
לדעתי הלוייט עדיף על הרוד
הלוייט הוא מיקרופון ממש טוב ומומלץ!@אילהayala אמר בציוד לאולפן-ייעוץ:
כרטיס קול-קומפלט אודיו 6/ Apollo solo
את האמת שלא ממש מכירה את החברות האלו אז לא יודעת להכריע בין שניהם
אבל את מתכוונת להשתמש בקיובייס?
אם כן, אז הייתי ממליצה לך לשנות כיוון ולקנות כרטיס קול של סטיינברג@ntz אמר בציוד לאולפן-ייעוץ:
אבל אם אתם לא ממש מקצועיים, אז כרטיס כל ב 700-900 יעשה עבודה מעולה+
גם מיקרופון..מיקרופון זול פחות עושה את העבודה גם בהתחלה
בהתחלה אני קניתי ציוד זול והדבר הראשון שקניתי חדש זה היה המיקרופון כי האיכות של הסאונד ניכרת@Y-A-M-music אמר בציוד לאולפן-ייעוץ:
אבל מהמיקרופון אפשר להוציא איכות גם בעיקר בזכות החדר בו מקליטים
אז צריך גם לבחור חדר נכון להקלטות.חשוב מאוד!!!
לא יעזור מיקרופון של 20,000 אם החדר לא מטופל -
-
-
@Y-A-M-music מזה כרטיס קול?
-
@שמחה-ששון הכרטיס קול מתחבר למחשב ובעצם ממנו יוצא הסאונד והשמע.
בכל מחשב יש כרטיס קול כלשהו שממנו יוצא השמע,כרטיסי קול שמתאימים למוזיקה עולים כמובן יותר מכרטיסי הקול שמובנים במחשב עצמו, ובדר"כ הם מגיעים במכשיר חיצוני שמתחבר עם כבל USB מהמחשב למכשיר
(יש כרטיסי קול שמחברים אותם ישירות ללוח האם בתוך המחשב)אז בגדול התפקיד של הכרטיס קול זה להמיר את הקוד או מה שזה לא יהיה... לסאונד שאפשר לשמוע...
כרטיסים איכותיים (ושעולים בהתאם) ידעו להמיר את הסאונד בצורה איכותית יותר.לאולפן הביתי אני יכול להמליץ מנסיון אישי (יש לי את המכשיר) כרטיס קול של חברת focusrite יש להם מגוון עצום של כרטיסים במחירים נוחים מאודד יחסית לשאר החברות, כרטיסים מאוד מאוד איכותיים לאולפן הביתי וגם לאולפנים יותר מקצועיים.... המון המון אנשים קונים את הכרטיסים שלהם ואני ממליץ עליו בחום למי שמחפש
-
@Y-A-M-music אתה מדבר על- https://www.kzpro.co.il/focusrite_scarlett_2i2
זה עולה 790 שקל. זה מה שדיברת?
תודה רבה על העזרה -
@שמחה-ששון בדיוק זה
יש עוד כרטיס אבל יותר קטן של החברה הזו עם אפשרות לחבר רק מיקרופון אחד ואינסטרומנט אחד. והוא עולה יותר זול אם תצליח למצוא אותו... (זה הכרטיס שיש לי כרגע)
הכרטיס בקישור ששלחת יש לו שני כניסות והוא הרבה יותר טוב לתווך הרחוק יותר ממליץ עליו בחום!
-
פוסט זה נמחק!