ביקורות קליפים | עונה שלישית | פרק רביעי
-
|-שלום עליכם חברי הפורום היקרים.
וברוכים הבאים לעוד ביקורת קליפים ש...
לא... לא נגזול לכם הרבה מהזמן עם היכרות מיותרת לגמרי [אנחנו כבר מכירים לא?!]
והפעם נבחר לבקר את הקליפ המדהים של אבי אילסון יש לי הכול
אז נזדרז, קישור ומתחילים...-|%(#00ff40)[תסריט]: [בקצרה. לקוח מהראיון עם @רבקה כאן]
תסריט די טוב רעיון נחמד ביותר. ו... כן... סוף סוף יש קשר בין המילים בשיר לקליפ.
אבי לא מרוצה. כותב על דף "למה לכולם יש ולי אין?"
ופתאום בעודו משקיף על הנוף.
הוא רואה דוכנים שמוכרים את כל מה שהוא רוצה שמחה פרנסה וכו' וכו'
אבי ממהר לנסוע לשם כשתוך כדי הוא לא שוכח לפזם לעצמו "יש לי הכול".
מגיע לשוק ופתאום הכול מתחלף,
משוק של חיצוניות לשוק של פנימיות עם משפטים כמו "תסתכל על חצי הכוס המלאה..." ועוד ועוד.
המסר שאת הכול אפשר להשיג בדרך הנכונה לא חיצוניות אלא רק פנימיות.
%(#ff0000)[רק חיסרון קטן]. בכל הקליפ התסריט תקוע.
אבי נוסע...
נוסע...
משקיף...
נוסע...
שר...
נוסע...
שר ונוסע...
ורק בסוף יש את הפנץ'.
יותר מדי נמרח פה התסריט.%(#00ff40)[קצת יח"צ]
%(#00ff40)[גיטרה]:
לא הבנתי את הרעיון.
אבי מגיע לשוק, מסתובב בין האנשים עם הגיטרה [שהייתה ברכב כל הקליפ. שמתם לב...] רוקד עם הגיטרה ובסוף רואים שתי שניות את אבי מנגן בה. אז למה הוא שם עליו את הגיטרה אם הוא לא מנגן בה? נסיון ליצר מראה קליפ ישראלי? תמוה?%(#00ff40)[שחקנים]:
השחקנים בכל הקליפ לא נראים שיודעים לשחק. בהרבה קטעים זה נראה כאילו בכוח אם מנסים להציג משהו ומתקשים. וזה מורגש,
לדוגמא הנה תמונה ששם זה הכי בולט, [רק תסתכלו על הפרצופים שלהם ותנודות הגוף שלהם [בקליפ, בתמונה פחות רואים את זה] ותבינו על מה אני מדבר]
דקה 2:20
[אגב כמה פעמיים אפשר להסתכל למצלמה, טוב את זה נשאיר ל @אילנית ו @תהילוש ]
%(#00ff40)[דבר אחרון וממש מביך.]
בסוף הקליפ שאבי משקיף על השוק והשוק מתחלף פתאום. אחזתם שכשהוא משקיף יש אור ובשוק חושך כאילו לא רק השוק התחלף אלא גם היום התחלף ללילה או שזה בטעות [לא הספיקו להחליף דוכנים ושלטים לפני שהחשיך ונאלצו לצלם בלילה]. נראה לי יותר האפשרות השנייה. באמת טעות רצינית. לא נעים.|-עד כאן להפעם מקווה שנהנתם נתראה בביקורת הבאה
ועד אז קפצו לביקורת של @תהילוש ו @אילנית
להתראות-|ולתגובות-https://miktzav.com/topic/5155/נספח-ביקורת-קליפים-עונה-שלישית-מורחבת?_=1662228743613
-