מופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול
-
וואלה זה יקר למה מה קרה
-
@לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה זה ממש זול ביחס להופעה כזאת
-
@חסידייה-אוטנטית הצלחתי בסוף פשוט לחצתי על המושבים הקנויים עשיתי ההיפך
וזה עולה עד יום ראשון 75 במכירה מוקדמת ומיום ראשון ב79
מלא קנו לא נשאר המון מקומות -
@חסידייה-אוטנטית אהמ אוקע לא היתי אומרת
-
@לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה
למה יקר?
יש מקומות מעולים ביציע ב45, אם אני הולכת נראה לי אני אלך על זה. -
@לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה זה זמרות שיא הגדולות...
-
@הלב-שלי אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה
למה יקר?
יש מקומות מעולים ביציע ב45, אם אני הולכת נראה לי אני אלך על זה.באולם כרטיס כסף זה 65 ה' יעזור שישאר לי באולם
-
הזמנתי כרטיסים בגלאטיקט באשראי כמובן ושלחו לי את הכרטיסים במייל אבל איך אני אמורה להציג אותם? אני לא יביא ת'מחשב לשם ואין לי מכונת צילום אז אשמח שתסבירו לי ...
-
@חסידייה-אוטנטית תלכי לקופה ותבקשי שידפיסו לך את הכרטיסים פשוט תגידי על שם מי זה...
גם לי זה קרה בהופעה של מרדכי שפירא ועשיתי את זה.... -
@חסידייה-אוטנטית אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
הזמנתי כרטיסים בגלאטיקט באשראי כמובן ושלחו לי את הכרטיסים במייל אבל איך אני אמורה להציג אותם? אני לא יביא ת'מחשב לשם ואין לי מכונת צילום אז אשמח שתסבירו לי ...
- או ללכת לבית דפוס ולהדפיס את הכרטיסים הכי טוב ככה את בטוחה שיש לך את הכרטיס ביד ולא צריכה להסתבך..
- אם יש לך בפלאפון מייל אז את פשוט מראה להם את ההודעה שנשלחה לך והם סורקים ואת בפנים.
- אני הייתי בהופעה לא מזמן והזמינו לי גם דרך המחשב ושאלו מה השם בכניסה אז אמרתי את השם שהזמינו עליו את הכרטיס ולא היה צריך להציג שום דבר, אבל לא יודעת להגיד לך אם ככה זה גם יהיה שם...
בהצלחה ותהני!
-
@חסידייה-אוטנטית אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@מיאה-ב איך אני מדפיסה בבית דפוס [סליחה על הבורות]
הכל טוב
תסתכלי על המייל שנשלח לך מגלאטיקט, יש לך קישור שם להדפיס את הכרטיסים פשוט תשלחי את המייל הזה לבית דפוס ובבית דפוס תאמרי להם שיכנסו לקישור ואז משם הוא מדפיס לך את הכרטיס (את יכולה להיכנס ולראות בעצמך שיש אפשרות של הדפסה דרך הקישור , תסתכלי רגע שתביני...) -
@חסידייה-אוטנטית ממש בכניסה הקופות את לא צריכה בית דפוס פשוט לכי אליהם וכבר ידיפיסו לך שם
אם יש לך בפלאפון גלריה אז פשוט תעשי במחשב צילום מסך ותעבירי לפאלפון את הכרטיסים... -
וסתם שאלה יוהדית בלוך היא אשתו של יעקב בלוך?
אם לא אל תצחקו עליי אי פשוט פחות בקטע של זמרות....