מופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול
-
@ברוריה באמת כמו ש @ב-ב אמרה לא שווה להם לעשות ארוע בצפון , ובצדק
אבל לפחות נותר לנו לקוות שהמופע הבא יהיה בתאריך יותר נורמלי לדוגמא בחול המועד של איזה חג, שיש חופש ולא צריך להיות בלחץ להספיק את האוטובוס כי מחר בבוקר יש לימודים..
זה באמת התקווה היחידה שלי , מקווה שאני לא אתאכזב ...
מספיק מופע אחד כבר הפסדתי -
@איילה אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@ברוריה יש באמת צפי לאירוע הבא בקרוב?
זה מה שכל חי מיוזיק פרסמו:
אירוע ייחודי מסוגו לנשים ונערות, נערך ביום ראשון בבנייני האומה בירושלים ביוזמת קול חי וקול חי מיוזיק, תחת הכותרת "שרות אלול" ובו השתתפו כשלושת אלפי נשים ונערות מכל רחבי הארץ.
תוכנית הערב שהופקה ע"י הגב' חני לוונשטיין, כללה את הלהיטים הגדולים ומיטב הקלאסיקות של שירי הימים הנוראים ושירי תפילה, חיזוק וערגה – שבוצעו ע"י הזמרות: יפוש ברכהן, יהודית בלוך, אסתר כליפא ותמר אנטון, שביצעו בשילובים שונים את השירים, בליווי תזמורת מורחבת של נגניות בניהולה המוזיקלי של הגב' אלישבע אבר. מי שליווה וייעץ מקצועית למיזם מאחורי הקלעים, היה המוזיקאי והיוצר מוישי רוט, ממובילי אירועי הקוזמיץ הגדולים בציבור החרדי. האירוע שהונחה ע"י הגב' רחל פסטג, נערך בשיתוף פעולה עם המפיק יהודה קלמן.
%(#b01818)[בהנהלת קול חי אומרים כי בעקבות התגובות הנלהבות, הצוות כבר עובד על האירוע הבא בקרוב בעז"ה.] -
@מני-מני אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@ב-ב זה ממש לא נכון,
מי שקצת מכיר את הצפון יודע שזה יכול ללכת מאוד!!!
בחיפה לבד אפשר למלא בכיף אולם של 1000 מקומות
ותצרפו את כל אזור חיפה זה עוד המון בנות
שכולן משוועות למופע כזהלפני כשנתיים היה בחיפה מופע ענק עם חדווה לוי וכול מיני זמרות ולהקות (כבר לא זוכרת שמות אבל הייתי שם)והיו המון נשים למרות שזה היה בחורף ואפשר לתת לכל מחוז בארץ להנות גם כן זה לא קשה מאוד אם רוצים יכולים.
-
@ברוריה אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@מני-מני אמר במופע שירה לנשים בבייני האומה ביום ראשון ט"ו אלול:
@ב-ב זה ממש לא נכון,
מי שקצת מכיר את הצפון יודע שזה יכול ללכת מאוד!!!
בחיפה לבד אפשר למלא בכיף אולם של 1000 מקומות
ותצרפו את כל אזור חיפה זה עוד המון בנות
שכולן משוועות למופע כזהלפני כשנתיים היה בחיפה מופע ענק עם חדווה לוי וכול מיני זמרות ולהקות (כבר לא זוכרת שמות אבל הייתי שם)והיו המון נשים למרות שזה היה בחורף ואפשר לתת לכל מחוז בארץ להנות גם כן זה לא קשה מאוד אם רוצים יכולים.
בוא נגיד שחדווה לוי גם הגיעה לגבעת זאב לאולם עם 300 מקומות פעמיים [פעם ראשונה הצליח לה בגדול פעם שנייה שלושת רבעי אולם היה ריק לגמרי]
כך שזה לא אומר כלום לגביה כי היא מגיעה לכל מקום....
אבל אדרבה!
שיגיעו לצפון! [אני יעפוך את העולם כדיי להגיע לשם אם זה יהיה משהו מטעם קול חי]
עריכה
@מני-מני לי יש אבל אין איך לעלות את זה..... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מני-מני אסור לפרסם בפורום כתובות מיילים.
אז ככה שאין אפשרות.. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פונץ-בננה
כל עוד זה בנים זה עוד בסדר אבל בנות זה יותר בעייתי
ובכל מקרה אל תגיבו שום פוסט בנושא עד ש @צוות-פיקוח יגיבו!!
כדי שלא יהיה ספאם -
פוסט זה נמחק!