האם כדאי להגביל את השירים לכתיבה שמשתמשים מעלים?
-
@טותיייי אמר בהאם כדאי להגביל את השירים לכתיבה שמשתמשים מעלים?:
@טיטו נכון אבל לפעמים גם יש כאלה שמזדהים את הנכתב, וזה עושה להם טוב אם זה שהם לא עוברים לבד ת מה שעוברים... ולפעמים כל אחד לוקח שיר למקום שונה אצלו מימה שמי שכתב תשיר מרגיש...,
אבל אם זה מפריע שמעלים שירים בסגנון של פריקה פשוט שיגידו מה לשלוח ומה לא..אני לא חושב שאני יכול לקבוע אולי נחכה ל @אייצ-ית או @רבקה שיגידו מה דעתם על זה.
מעבר לזה אני לא מדבר על אף אחד ספציפי אבל כן אומר שכל דבר ותחושה אפשר לבטא בשיר שנכתב כשיר עם מבנה מסויים של שיר או אפילו רצף בלי מבנה אבל עם חרוזים ומשקלים. -
א אייצ'ית נעל נושא זה ב-
-
תסלחו לי שאני נועלת את הנושא....
קודם כל תודה ל @אין-על-מוזיקה שהעלתה את הנושא בצורה כ"כ מכובדת.
אני שמחה שיש יד לעניין- והמון מבינים את נחיצות ה- 'גבולות'....כשהגבלתי לראשונה את הנושא בשיר אחד ליום היו המון טרוניות....
אין טעם בהמשך הדיון- כי מבחינתי הוא התקבל.
בתור אחראית על קטגוריית הכתיבה אני מאמינה שאקבל אישור מ- @ntz מתי שיתאפשר לו להכנס.בעז"ה אני אשדרג לכם את נושא הכתיבה.
הוא יחולק לפי נושאים.
יוגבל בכמות השירים.
ו...
אולי יהיו גם תנאי קבלה.
הכל תלוי ב @צוות-פיקוח ובניהול. מה שיוכלו לקחת על עצמם.מבטיחה לכם שהקטגוריה תשודרג, תעלה רמה אם לא כמה רמות.
ו..
כמובן שנשמח לחזור לראות את כל היצירות שלכם.בהצלחה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות