האם לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???
-
אני מהמרת שיש לשיר הזה סיכויים טובים לזכות או להיות בשלישייה הראשונה..
כבר הסברנו ששיר השנה נמדד בכ"כ הרבה פרמטרים מעבר למתי הוא יצא. מי שר וכו....
זה אמור להיות שיר קונצנזוס-עם היקף חשיפה גדול, שיר שמשאיר חותם, שיר שנשאר לאורך זמן ולא סינגלחמוד שנעלם אחרי חודש
וביננו.....רב השירים היפים שיצאו( ויצאו) נעלמו אחרי תקופה...
לשירים של ריבו(מלבד לא נפסיק לחלום..) יש ברכת ה' שגורמת להם להיות מושמעים שוב ושוב..הם רלוונטים תמיד ונוכחים המון זמן אחרי שהם יוצאים
מעבר לזה שישי הביא פה שיחוק רציני. השירה מהממת, ההפקה המוזיקאלית ברמה גבוהה ובסגנון אחר, לחן מדוייק ומילים יפות
מה צריך יותר מזה??? -
@מני-מני אמר בהאם לשיר "תכף יפתח" מגיע תואר שיר השנה???:
ללא יודעת אם זה קשור לנושא אבל שמתם לב שבדרך כלל שירי השנה זה השירים שיוצאים לקראת סוף שנה נירא לי אותם הכי זוכרים
לא נכון בשנתיים האחרונות זכו סיבת הסיבות וכתר מלוכה שיצאו באזור אדר
-
@חסידייה-אוטנטית וזה בדיוק הבעיה
שבוחרים בזמר שאוהבים ולא בשיר
לדעתי הוא אמור לזכות בתואר "הזמר הדתי המוערץ ביותר בשנים האחרונות".(אם ישנה תחרות כזו...) שיר השנה?!....סורי אבל לא. -
אני אומרת את דעתי, חבר'ה לא לצאת עלי!
מבחינתי אם השיר הזה יהיה שיר השנה זה פשוט יהיה עוול!
לא כי השיר לא יפה, ושלא תחשבו שלא אהבתי אותו.
שלא תטעו, זה שיר באמת יפה וקליט מכל הפרמטרים.
אבל כשאני שומעת את השיר- זה לא ממש הישי ריבו שאני מכירה, זה יותר העקיבא תורג'מן שאני מכירה.
וחוץ מזה שיש הרבה שירים טובים שיצאו השנה!
יותר מהשיר הזה. חד משמעית.
בנוסף כמו שאמרו פה, השיר יצא ממש עכשיו, אז הוא לא יכול להיות שיר השנה. -
שאלה טובה מאוד!
האמת, אני לא הכי אוהבת לשמוע את ישי ריבו, בעיני הוא רק מדבר ולא באמת שר, אבל,ואבל גדול! בשיר החדש הוא שר ובענק!
כבר בשמיעה הראשונית של השיר אהבתי!-עולה טונים! מסלסל! ובאמת שר והוא עשה את זה בענק!
אני חושבת שהוא מושפע מעקיבא לטובה...
שיר באמת מדהים! שיר השנה? אמממ לא יודעת, הוא יצא בחודש אלול.... סוף השנה, והאמת שכל השירים הטובים יצאו עכשיו בסוף השנה...||
כדוגמת גד אלבז ומשה קליין-לנסות, שיר מדהים! דואט טירוף!
|| -
אני ממש אהבתי תשיר
אבל אני לא חושבת שהתואר
שיר השנה מתאים לו ...
כי תכלס יש זמרים שמשקעים את כל הנשמה שלהם בקהל ...
הם אמורים להיות זמרי השנה!!.....
ולא אלו שפעם בשנה משחררים סינגל
וכל המעריצים שלהם קופצים מהתרגשות ....
אגב אין על ישי באמת....
אני חולה על השיריים שלו ועל הקול שלו
אבל אני לא חושבת שזה הוגן ... -
@לא-הכל-טוב-אבל-הכל-לטובה צודקת בכל מילה!!!!!
זה שיר בהחלט יפהה ואולי אפילו יהיה להיט
אבל ממש לא מגיע לו שיר השנה!!!! -
כל עוד וזה שיר יפה, קליט ולא ''גרוע'' או משהו, יש סיכוי גדול מאד שיזכה בשיר השנה....
תזכרו שמדובר בריבו, הרבה מאד מהמצביעים שלו מצביעים בגלל שזה ריבו ולא בגלל שהשיר יפה....
אז נכון שממעריצים בלבד לא מגיעים לשיר השנה (למרות שיש לו מיספר מכובד מאד של מעריצים....)
ולשיר תכף יפתח הלב תוסיפו את זה שהמון כן אהבו והתחברו.
(האמת שגם אני אהבתי, אבל אני ממש לא מתכוונת להצביע לו, בגלל העובדה שנימאס לי לראות אותו כל שנה במקום ראשון!)
קיצר הוא מגיע לראשון בטוח. אם מגיע לו? הפעם ניראה לי שכן...
(בוא נגיד שאם הוא היה מגיע למקום הראשון אם השיר הקודם שלו אז בהחלט לא היה מגיע לו, הפעם זה שיר ממש נחמד....וזה מספיק בשביל ריבו...) -
אם השיר הזה יהיה שיר השנה זה רק בגלל שזה ישי ריבו ולא בגלל השיר כי השיר הזה פשוט יחסית ולא מספיק להיות שיר השנה.
השנה יצאו מספיק שירים שיכולים להיות שיר השנה אבל בגלל שהם לא של ישי ריבו אז הם לא יהיו? -
@אנונימית לא שיר השנה אבל במקומות הראשונים חושב על ירושלים של נפתלי קמפה
אגב הסיבה שישי תמיד זוכה במקומות הראשונים כי הוא קונצנזוס ,הוא מקובל על כולם
אם למשל זאנוויל יוציא שיר יפה אולי החסידים יצביעו לו כשיר השנה אבל השאר פחות
את ישי כולם שומעים חסידים,ליטאים,ספרדים ליטאים וכו' -
@אנונימית באופן כללי נכון, אבל שנוצר מצב שגם שיר שהוא לא וואו מגיע להיות שיר השנה רק כי זה ישי ריבו זה העניין....
(דו'ג לעניין זה ששנה שעברה לכל הדעות הגיע לישי שיר
השנה, אבל קליפ?? זה כבר היה הזויי!! וזה מוכיח שמצביעים לו כי זה ריבו ולא תמיד כי באמת מגיע לו....
אגב יש גם תופעה דומה אצל יואלי דיקמן אבל זה כבר לא הנושא...) -
לדעתי זה שיר פיצוץ שישר נכנס ללב...:)
בואו נאמר את זה ככה גם בלי קשר לזה שזה שיר של ישי ריבו, זה שיר נדיר, שגם חברות שלי שלא הכי אוהבות את השירים שלו נדלקו על זה בשניות, אבל ברור שזה ש-ישי ריבו שר את השיר- יש לזה מדד רציני... בכל זאת...
קיצר- הייתי נותנת לזה שיר השנה ובגדול