שירי קריוקי לרשות הציבור
-
כאן המקום להעלות ולשתף קבצי פלייבקים וקריוקי לטובת הציבור הקדוש תהנו... ותעלו גם אתם!!!
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח אני אשמח לעוד
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח אני אשמח לעוד
@חסויה ישי ריבו - לשוב הביתה - קריוקי Yishai Ribo.mp4 בשמחה... אני יכול להעלות אחרי כל תגובה רק קובץ 1! אז אם רוצים עוד תגיבו
-
@chagit03 אמר בשירי קריוקי לרשות הציבור:
אפשר את השיר קריוקי של לנסות תודהההה!
אני יכולה לחתוך לך פשוט את המילים ולהשאיר את המנגינה יעזור לך??
-
@chagit03 את רוב הדברים אני לא מצליח להעלות כי זה קובץ גדול מדי וזה לא נותן... אז בנתיים מה שאני מצליח אני מעלהלבחור נכון - אמיר דדון - שרים קריוקי - YouTube.mkv
-
אגב איך את עושה את זה יש לך תוכנה?
לפי השם של הקובץ הוא הוריד מיוטיוב.
יש הרבה כאלה של קריוקי.. -
יש הרבה כאלה של קריוקי..@פונץ-בננה משהו קצת לנשמה אוחילה לאל קריוקי dj nunu.mp4
-
יש הרבה כאלה של קריוקי..פוסט זה נמחק! -
@פונץ-בננה משהו קצת לנשמה אוחילה לאל קריוקי dj nunu.mp4
@יונה-מצאה-בו-מנוח אמר בשירי קריוקי לרשות הציבור:
הקובץ לא תקין...
-
@chagit03 את רוב הדברים אני לא מצליח להעלות כי זה קובץ גדול מדי וזה לא נותן... אז בנתיים מה שאני מצליח אני מעלהלבחור נכון - אמיר דדון - שרים קריוקי - YouTube.mkv
אפשר את זה עם כוכביות
פשוט זה חסום לי -
אפשר את זה עם כוכביות
פשוט זה חסום לי -
אפשר את זה עם כוכביות
פשוט זה חסום לי@אאא-1 מה זה אומר כוכביות? בכל אופן אני מעלה עוד לכבוד חיים ישראל_חומות של תקווה _קריוקי.mp4 הציבור החשוב
-
@אאא-1 מה זה אומר כוכביות? בכל אופן אני מעלה עוד לכבוד חיים ישראל_חומות של תקווה _קריוקי.mp4 הציבור החשוב
@יונה-מצאה-בו-מנוח תעלה את זה במגיקוד עם כוכביות
-
@יונה-מצאה-בו-מנוח תעלה את זה במגיקוד עם כוכביות
@אאא-1 אני די חדש כאן ואין לי מושג מה זה מגיקוד ובשביל מה כוכביות??? בכל אופן אני מעלה עודאחת ולתמיד - ישי ריבו - שרים קריוקי.mp4
-
@אאא-1 אני די חדש כאן ואין לי מושג מה זה מגיקוד ובשביל מה כוכביות??? בכל אופן אני מעלה עודאחת ולתמיד - ישי ריבו - שרים קריוקי.mp4
@אאא-1 אני די חדש כאן ואין לי מושג מה זה מגיקוד ובשביל מה כוכביות???
תעלה לכאן זה יהיה לך יותר קל:
https://send.magicode.me/
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות