דיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול
-
@LOVE-ME אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
@שרי-0 כן משום מה
מעלה לך תיכף במגיקוד
בבקשה-https://send.magicode.me/send-file/file/5ac6d66457bcee3a20b38bca66****2558a85c48545e/view -
כבר חשבתי לא לתת אוזן על האלבום כי הוא נראה 'עובר כבד' מה שנקרא,
אבל ראיתי שמוטי שטיינמץ מבצע שם שיר אז אולי בכל זאת אני יאזין לו (למרות שהכי מתאים שהשיר של שטיינמץ יהיה הכי כבד) -
@חסידייה-אוטנטית אכן אלבום קצת כבד
-
@מיוזיקפון חסידי אותנטי
-
דווקא נשמע דיסק מאוד יפה בסגנון של רכניץ אבל חסידי יותר וזה נורא יפה אני אוהבת כזה דבר אומנם הלחנים נשמעים כאילו מוכרים אבל זה נחמד כזה עכשיו לחגים מחזק כזה
-
אני שמעתי את כל השירים
אין שיר שבאמת יכול לתפוס לא ראיתי משהו מאד יפה
ואגב השיר מספר 13 של הערשי וויינבערגער זה שיר ישן יש לי אותו כבר מלפני הרבה שנים (שם זה יותר יפה) הישןIlizvilin - Feat. Dovy Meisels & Hershy Weinberger [Composed By Yoel Yisroel Zupnick].mp3
-
-
@FSHLOMO אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
אני שמעתי את כל השירים
אין שיר שבאמת יכול לתפוס לא ראיתי משהו מאד יפה
ואגב השיר מספר 13 של הערשי וויינבערגער זה שיר ישן יש לי אותו כבר מלפני הרבה שנים (שם זה יותר יפה) הישןIlizvilin - Feat. Dovy Meisels & Hershy Weinberger [Composed By Yoel Yisroel Zupnick].mp3
נכון אז זה יצא לזכר אחד החברים שלהם
-
@מיוזיקפון אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
@שרי-0 אין לי שום בעיה עם דיסק חסידי הבעיה שלקחו פסוקים שכבר יש עליהם שירים שהם נכסי צאן ברזל
ולא הביאו שום חידושים בלחנים ,כאילו דיסק נחמד לא יותר מזהוואיי זה מעצבן.
כאילו כולם יודעים שזה מטופש להלחין על מילים שכבר יש עליהם שירים טובים שכולם מכירים ונכנסו וכו',
וכאילו רק המלחין עצמו לא יודע את זה.זוכרת שזה קרה באלבום אחד של ברוך לווין, מה זה התאכזבתי...
את האלבום הזה ספציפית לא שמעתי, אבל באמת נשמע משעמם אם כן.
-
@כשרון לב אל הנשמה ושיר[1] היו אלבומי אוסף זמרים הכי טובים שהיו יש עוד מלא אבל חלשים כמו טביעת אצבע שיר 2ו3 ושלאגר ועוד מלא כאלה
בכל אופן דיסק נחמד לא מעבר[ואגב יש שם כמה זמרים שפחות מובילים כהיום כמו מנחם מושקוביץ ושלומי דסקל וברוך שלום לא בדיוק נכנס היה מותר להם לתת אותם לבערי ושמילי... -
אגב אלו שאומרים שלב אל הנשמה היה יותר טוב מתנועות, זה ברור!!
מסכימה עם זה לגמרי!!!!!
אני אמרתי שהוא מזכיר לי, מעצם הסגנון של הדיסק עצמו לא השירים.
כי לב אל הנשמה הרבה יותר יפה מבחינת השירים שלו, שירים אחד אחד יפים ומרתקים ולהיטים של המלחין האגדי משה יחזקיהו ווייס.... השירים עושה את הדיסק, זה ברור!!!