דיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול
-
מה אתם אומרים על הדיסק החדש
-
@שלומי-זיבלד מזה? איזה זמרים יש שם?
-
@קוקה-קולה אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
@שלומי-זיבלד מזה? איזה זמרים יש שם?
אברהם פריד, מונה רוזנבלום, הרשי וויינברגר, שלוימי דסקל, מרדכי בן דוד אני חושבת , ליפא שמלצר
ועוד מלא זמרים גדולים בתעשיה.@ישעיה-0 אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
היכן ניתן להשיג תדיסק
אם אתה מנוי לאחד הקבוצות של המוזיקה, כמו ציצו, אז יגיע לך ביום הקרוב
-
מה נסגר שראיתי פרסומת בחנות כלשהי
'הדיסק של מרדכי בן דוד'
זה לחנים שלו?
או שאולי אני טעיתי -
יואל ישראל זופניק - תנועות - תקציר האלבום
המלחין יואל ישראל זופניק באלבום חדש מלחניו אותם מבצעים גדולי הזמר אברהם פריד, מרדכי בן דוד, אייזיק האניג, ליפא שמעלצר, מוטי שטיינמץ, פינקי וועבער, הערשי ויינברגר, בני פרידמן, דובי מייזעלס, שלומי דסקל, ברוך שלום בלסופסקי, מנחם מאשקאוויטש. עיבודים: משה לאופר, מונה רוזנבלום, רובי בנט, אברומי ברקו, בני לאופר, שלמה וועכטער.https://www.prog.co.il/attachments/יואל-ישראל-זופניק-תנועות-תקציר-האלבום-mp3.1203998/
-
@LOVE-ME אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
@שרי-0 כן משום מה
מעלה לך תיכף במגיקוד
בבקשה-https://send.magicode.me/send-file/file/5ac6d66457bcee3a20b38bca66****2558a85c48545e/view -
כבר חשבתי לא לתת אוזן על האלבום כי הוא נראה 'עובר כבד' מה שנקרא,
אבל ראיתי שמוטי שטיינמץ מבצע שם שיר אז אולי בכל זאת אני יאזין לו (למרות שהכי מתאים שהשיר של שטיינמץ יהיה הכי כבד) -
@חסידייה-אוטנטית אכן אלבום קצת כבד
-
@מיוזיקפון חסידי אותנטי
-
דווקא נשמע דיסק מאוד יפה בסגנון של רכניץ אבל חסידי יותר וזה נורא יפה אני אוהבת כזה דבר אומנם הלחנים נשמעים כאילו מוכרים אבל זה נחמד כזה עכשיו לחגים מחזק כזה
-
אני שמעתי את כל השירים
אין שיר שבאמת יכול לתפוס לא ראיתי משהו מאד יפה
ואגב השיר מספר 13 של הערשי וויינבערגער זה שיר ישן יש לי אותו כבר מלפני הרבה שנים (שם זה יותר יפה) הישןIlizvilin - Feat. Dovy Meisels & Hershy Weinberger [Composed By Yoel Yisroel Zupnick].mp3
-
-
@FSHLOMO אמר בדיסק חדש תנועות ששרים זמרים מארץ וחול:
אני שמעתי את כל השירים
אין שיר שבאמת יכול לתפוס לא ראיתי משהו מאד יפה
ואגב השיר מספר 13 של הערשי וויינבערגער זה שיר ישן יש לי אותו כבר מלפני הרבה שנים (שם זה יותר יפה) הישןIlizvilin - Feat. Dovy Meisels & Hershy Weinberger [Composed By Yoel Yisroel Zupnick].mp3
נכון אז זה יצא לזכר אחד החברים שלהם