קינדרלעך
-
משהו חמוד שתמיד כיף לשמוע
פתחו כבר שלוש פוסטים אליהם אבל לא העלו כלום הפעם זה רציני
תעלו הכל עליהם שירים קליפים ראיונות גם ישניםאז יאלה מפציצים
-
-
@דסי-מגיד יואוווו איזה נוסטלגיהההה
-
מה איתם באמת זהו נגמר?
-
תכלס תמיד כיף לשמוע אותם זה כאילו כמה ילדי פלא שרים ביחד משהו שאין הרבה ובאמת הם היחידים (אולי בציבור החילוני יש עוד
)
-
יש להם גם קליפ עם ישי לפידות פשוט מאמי
-
|=ביוגרפיה קינדרלעך=|
להקת ה"קינדרלעך" הוקמה בשנת 2005 ע"י המוזיקאי ישי לפידות והמפיק דוד פדידה.הלהקה שעם השקתה הוגדרה כ"להקת הילדים החדשה של ישראל" הצליחה להדהים את עולם הזמר החסידי בארץ ובעולם ובזמן קצר כבשה את כלי התקשורת ואוזני המאזינים. אופייה הייחודי כלהקת פופ בועטת המורכבת דווקא מילדים, הקנה לה שם ייחודי בתעשיית המוזיקה היהודית.
הלהקה זכתה לכיסוי תקשורתי נרחב והוכתרה בכתבת שער גדולה של מוסף "7 ימים" של 'ידיעות אחרונות' כ-"ההפתעה המוזיקאלית הגדולה והרעננה ביותר במוזיקה היהודית" וזמן קצר לאחר הקמתה שידר ערוץ 1 סרט דוקומנטרי מרתק בבימויה של ליאת מר על הלהקה וחבריה.
ילדי 'קינדרלעך' שהוכשרו ואומנו ע"י טובי אנשי המקצוע בארץ הצליחו בזמן קצר לכבוש את במות הזמר היהודי ברחבי העולם ובין השאר הופיעו בפני הקהילות היהודיות בדרום אמריקה, דרום אפריקה, ארה"ב ואירופה.
אלבום הבכורה של הלהקה יצא לאור בתחילת שנת 2006 ונמכר עד היום ביותר מ-35,000 עותקים בישראל ובתפוצות. מאז יצאו עוד שני אלבומים חדשים, הופעות בDVD, ובכל שנה מופיעה הלהקה במסגרת מחזמר בשם "שירים ונפלאות" שזוכה להערצה רבה בסצנת המוזיקה הדתית.
אלבומה השלישי של הלהקה "Make It Happen" חולל סערה במוזיקה היהודית והגיע בתוך מספר חודשים למעמד 'אלבום זהב'.
בשנים האחרונות הוציאה הלהקה מספר סינגלים שכבשו את מצעדי ההשמעות בתחנות הרדיו הדתיות בחרי העולם, וזכו למאות אלפי צפיות ביוטיוב.
הלהקה מופיעה באורח קבע בפני קהילות יהודיות ברחבי העולם וטסה מדי שנה לסיבוב הופעות בארה"ב ואירופה.
בשנת 2017 התארחה להקת קינדרלעך בפרק של 'ארץ נהדרת' וחוללה סנסציה עם מחרוזת שירי 'חנו-טראמפ' שנכתבה עבור נשיא ארה"ב.
בשנת 2018 הוציא הלהקה את אלבומה הרביעי, 'סבבה', הכולל להיטים כמו 'רוצים לשמוח', 'שיר לירושלים', 'היום אני גדול' ועוד'.
לקראת חנוכה הקרוב משתתפים חברי הקינדרלעך במחזמר הפופולארי 'שירים ונפלאות בממלכת החלומות', לצידם של דודו פישר, איציק דדיה, עוזיה צדוק, עדי רן ועוד.
-
מאיפה אני יכולה להשיג את שירים ונפלאות בממלכת החלומות
-
@davidovsk אמר בקינדרלעך:
מה איתם באמת זהו נגמר?
ישי לפידות ייצג אותם, ככה אני חושבת..
הוא פרש לכן גם הקינדערלאך פרשומאיפה אני יכולה להשיג את שירים ונפלאות בממלכת החלומות
זה?
-
וואו פתחתי את המחזמר הזה ובדרך אני רואה משהו מגניב שהם הכינו ביחד אם עוד כמה זמרים שווה צפיה קוראים לזה קליפ המחזמר נראה לי
ועוד קליפ חמוד שהסריטו אותם בבית ספר
-
@שרי-0 למה אני לא רואה את זה?
-
כן גם לי זה חוסם את מה ש@שרי-0 שלחה
-
-
חסום לי הקליפ הראשון בשרשור - יש אופציה אחרת?
-
@דסי-מגיד אה אני לא מתכוונת לשיר אני מתכוונת לסרט עצמו
יש לך מושג מאיפה אני משיגה אותו? -
@chagit03 זה מחזמר
את עושה חיפוש בגוגל של שירים ונפלאות בממלכת החלומות אבל זה חוסם לי את זה מישהי מצליחה לעלות את זה -
@דסי-מגיד זהו שגם לי זה לא נותן {אני בנטפרי}
אבל בדקתי גם אם סינון חלש יותר ואין בכללללל בשום אתר אולי מחקו את זה? -
יכול להיות שיש בזה זכויות יוצרים או שמי שהיא כאן מצליחה לפתוח את זה?
-
על כול אם לא רוב השירים שלהם זה פלייבקים של המקהלות הראשונות שלהם אם תקשיבו רק לכל השירים שלהם תזהו שם את אותם הקולות ואין שוני כמעט וזה לפעמים משעמם לשמוע אותם ככה לאורך שנים
-
שיא נכון
אבל הם תמיד עושים לזה קליפ יפה אז ביחד עם הקליפ זה יפה חוץ מזה שיש להם קול יחודי כזה משהו מתוק מעורר זכרונות ילדות מתוקים