הקפות שניות עם זאנוויל ויינברגר ויואלי מרקוביץ מדושנסקייא התשפ"ב נדיר ומיוחד
-
@מוישי-ממירון יש עוד זמרים בדושינסקיא יש את שמעון דבידוביץ ויש האחים של זאנויל מיכאל ואביגדור שהם במלכות ויש לו עוד כמה אחים שהם שרים במקהלה של דושינסקיא ויש את מאיר גולדשטיין אח של שוכי גולדשטיין ויש גם את ניילנדר
-
@מוישי-ממירון תצפה לעוד הרבה הפתעות במוזיקה מדושינסקיא
-
הקפות שניות מחסידות דושינסקיא התשפ"ג הזמר זאנוויל ויינברגר הקלידן יואלי מרקוביץ מקהלת דושינסקיא https://drive.google.com/drive/folders/1QwILv52ctp3T4RQrQaNn27CcHRcEwNzW?usp=sharing
-
@מוישי-ממירון
חסום כבר אולי תעלה שוב ותשים כוכבית לפני ההכנסה לפורם
תודה -
@ימהר אמר בהקפות שניות עם זאנוויל ויינברגר ויואלי מרקוביץ מדושנסקייא התשפ"ב נדיר ומיוחד:
@מוישי-ממירון
חסום כבר אולי תעלה שוב ותשים כוכבית לפני ההכנסה לפורם
תודהאצלי לא חסום אבל לא מצליח להוריד
-
@יוסי-ירושלמי
אצלי כבר פתוח ואני מצליח להוריד תנסה שוב
תפתח את זה ואז אפשר להוריד -
@ימהר אמר בהקפות שניות עם זאנוויל ויינברגר ויואלי מרקוביץ מדושנסקייא התשפ"ב נדיר ומיוחד:
@יוסי-ירושלמי
תפתח את זה ואז אפשר להורידאיפה הקישור להורדה?
-
@מוישי-ממירון אמר בהקפות שניות עם זאנוויל ויינברגר ויואלי מרקוביץ מדושנסקייא התשפ"ב נדיר ומיוחד:
הקפות שניות מחסידות דושינסקיא התשפ"ג הזמר זאנוויל ויינברגר הקלידן יואלי מרקוביץ מקהלת דושינסקיא https://drive.google.com/drive/folders/1QwILv52ctp3T4RQrQaNn27CcHRcEwNzW?usp=sharing
כאן
-
@יוסי-ירושלמי
תפתח את זה ואז אפשר להורידזה מה שהוא כותב לי
-
התנצלות בפני אלה שניסו להוריד ולא מצליחים את ההקפות שניות זה פורסם ללא אישור רשמי של יואלי מרקוביץ כרגע זה חוזר לדרייב בחזרה עם תיקונים ועריכות מקווה שלפעם האחרונה בכל מקרה כרגע אפשר להוריד את הקבצים מהדרייב שהועלה פה וזה לקח לבאות לא לשלוח דברים בלי אישורים לתשומת לב של כולם
-
@מוישי-ממירון איפה הקישור החדש?
-
@מיוזיקפון אני מעלה עכשיו לקישור הישן שהעלתי כבר לפני ייקח כמה דקות שזה יגמור להעלות וזה ייפתח לכולם בבקשה
-
@מוישי-ממירון נפתח לכולם זמין להורדה קובץ מחודש עם סאונד הרבה יותר טוב גם מי שהוריד את הקודם ההיתי ממליץ להוריד את החדש בבקשה
-
@מוישי-ממירון אמר בהקפות שניות עם זאנוויל ויינברגר ויואלי מרקוביץ מדושנסקייא התשפ"ב נדיר ומיוחד:
@מוישי-ממירון נפתח לכולם זמין להורדה קובץ מחודש עם סאונד הרבה יותר טוב גם מי שהוריד את הקודם ההיתי ממליץ להוריד את החדש בבקשה
איפה הקישור?
-
איפה הקבצים שהבטחת לנו ??