בונה מקצבים
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
הקלידן הצפוניהשיב לנעמי16 ב 23 בספט׳ 2022, 0:15 נערך לאחרונה על ידי הקלידן הצפוני 23 בספט׳ 2022, 0:16
@נעמי16 גם בעיני זה חזק מאוד רק הוספתי הערה לשיפור יכול להיות שזה בעיה באוזניות שלי העניין של הבס
-
@הקלידן-הצפוני אוקיי,סבבה
אבל סתם ככה...מה זה נקרא מקצבים? מה זה נקרא לבנות מקצב? -
@נעמי16 מקצב זה לווי בקלידים שמנגנים עליו אקורדים ושולטים במנגינה שלו והוא בנוי מערוצים של תופים בס סאונדים וכד' ולכל דבר ערוץ שונה ולכל מקצב יש בד"כ 4 ויראציות שאפשר לגוון את הנגינה ופתיחים וסיומים לקצב מקווה שהייתי מובן
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה לכולם על התגובות
{תגידו כמה אנשים יושבים בכזה שעה על המחשב משועממים כמוני?} -
@SHIMIX אגב הבס דווקא באורגן זה נשמע די חזק ובלי קשר הסאונד של ההקלטה הוא לא אותנטי כמו ששומעים אותו על האורגנית אז...
-
SHIMIX משתמש מומחההשיב לנעמי16 ב 23 בספט׳ 2022, 0:48 נערך לאחרונה על ידי SHIMIX 23 בספט׳ 2022, 0:49
בעצם יש לי תוכנה ליצירת מוזיקה ששם יש לי מאות אלפי צלילים ומהם אני ממיין את הטובים ואת השימושיים ואז אני מקליט "דוגם" בערך שנייה וחצי מהצליל ואז יש לימאה תוכנה של הרחבות שמעלים לשם קובץ אודיו ואז מעבירים את לאורגנית זה בגדול
ולשאלה השנייה אין אומדן לכל מקצב אלא מוכרים סט שלם שלמקצבים של איטי ומהיר וכולי' -
בגדול
אורגניסטים קונים סט נרחב וגדול באלפי שקלים
אני פונה אל המשתמשים הבתיים שרוצים לשדרג את המקצבים שלהם ואת הנגינה שלהם
וגם בחורים שמנגנים בישיבות ובארועים פה ושם -
@SHIMIX תעלה שוב חסום לי בנטפרי
-
@למדן הקישור השני עדין עובד תוריד את הדולרים $
-
@SHIMIX אתה מוכר גם לקורג?
-
למדן משתמש מומחההשיב להקלידן הצפוני ב 23 בספט׳ 2022, 10:46 נערך לאחרונה על ידי למדן 23 בספט׳ 2022, 10:48
@הקלידן-הצפוני אני מוכר גם לקורג.
SSHIMIX לפני 4 דקות
@למדן הקישור השני עדין עובד תוריד את הדולרים $
צריך אישור גישה -
פוסט זה נמחק!
-
אני כבר מעלה
אני מקווה שאני אבין איך עושים את זה
5/37