תכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה זה כנראה בלייב מחנוכה גם עכשיו הוא אמר אנחנו מסיימים עם השיר הכי מתאים לתקופה שלנו חנוכה ושם את השיר של שפירא
-
@אלעזר-כהן-0-2 חלקה הראשון של התוכנית היה בשידור חי (פינת חם על המדף - סיכום עונת החורף) וההמשך היה ראיון ממוחזר עם מורדי שפירא (עכשיו כל התוכנית הועלתה לקו המכלול)
-
@אלעזר-כהן-0-2 וחוץ מזה שהוא אמר שהוא חושף שיר של מרדכי שיצא שבוע הבא וזה היה תמיד יש סיבה שהוא ממש לא חדש
-
@תהילוש-0 אמר בתכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן:
@סקופר חדשות המוזיקה היה מוקלט בדוק היה קטע שפתאום זה נעצר ואז שמו שיר ואז חזרו שוב על אותו דבר מה שהם גם אמרו
תבינו שרק בסוף ידעתי שזה מוקלט בגלל חנוכה כי מרדכי שפירא עכשיו כן בארץהכוונה שלי הייתה שלא כל התוכנית היא "ממוחזרת". הראיון של שפירא כבר שודר בעבר, אך הפינה של ישראל כהן היא פינה חדשה כמובן. אתם מבינים שישראל כהן לא היה יורד על יואלי שהשיר החדש שלו "קדש ורחץ" מזכיר לו משהו באמצע חודש כסליו... (זה כבר עוד עניין האם הם שידרו את זה בלייב או "בשידור חי מדומה". זה לא באמת משנה. אני באתי לומר שלא כל התוכנית הייתה ממוחזרת)
-
תבדקו אם יש היום תוכנית!!! למרות שלא ניראה לי הוא העלה תמונה שרק בשני הוא חוזר אבל מי שיכול אשמח שיבדוק
-
היום יהיה תוכנית ככה הבנתי
-
@אוהב-ת-מדינה מה יהיה?
-
@אוהב-ת-מדינה ראיתי שתהייה תוכנית,אבל מה יהיה?
-
@אוהב-ת-מדינה איפה ראיתה? שיש תוכנית
-
@משתמש-חכם יש מספר של שידור חי של קול פליי
023131076 וכאן נראה לי אפשר גם לשמוע את לילה מנצח -
@רות-רפפורט יש עוד מספר רק לשידור חי קול פלאי - 033101076