תכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן
-
@מרב היה בתוכנית רק שירים הוא לא דיבר אבל שמעתי רק שעה אז אולי הוא כן אמר משהו
-
-
@חיה-בקליפ לגמרי!!!- דיברו על הרבה נושאים....- (הוא אמר שיש סיכוי שהם יעשו את זה שוב...)
-
@חיה-בקליפ לגמרי!!!- דיברו על הרבה נושאים....- (הוא אמר שיש סיכוי שהם יעשו את זה שוב...)
@הדרי אמר בתכנית "לילה מנצח" בהגשת יואלי דיקמן:
הלוואי!!
-
@מרב הוא אמר שהוא לא משדר מהבית ושם שירים..., לגבי לילה מנצח אני חושבת שהיה פתיחה לעונת הקיץ- או משהוא בסיגנון ....(הוא לא דיבר על זה היום ....)
@הדרי תגידי הדר יש מצב את בודקת לי אם יש לילה מנצח
תודה -
@הדרי תגידי הדר יש מצב את בודקת לי אם יש לילה מנצח
תודה@רות-רפפורט הייתי שמחה, אבל אין לי איך ליבדוק...,(אבל אני מאמינה שיש כי הוא לא אמר משהו מיוחד.., אז כניראה שהיה..)

-
@רות-רפפורט הייתי שמחה, אבל אין לי איך ליבדוק...,(אבל אני מאמינה שיש כי הוא לא אמר משהו מיוחד.., אז כניראה שהיה..)
פוסט זה נמחק! -
@רות-רפפורט הייתי שמחה, אבל אין לי איך ליבדוק...,(אבל אני מאמינה שיש כי הוא לא אמר משהו מיוחד.., אז כניראה שהיה..)
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -

@הדרי מה קורה?
-
@הדרי מה קורה?
@רות-רפפורט איזה ימים יוצא "לילה מנצח"???
-
@שלומי ימי חמישי 12
-
@שלומי חמישי
-
@שלומי ימי חמישי 12
@אילה-הזמרת טנקיו
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@אילה-הזמרת את מה?
-
@אילה-הזמרת את מה?
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@אילה-הזמרת למה???
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות