שרשור שירים חדשים בלבד | תשפ"ג 1
-
זושא - מארש שמחה
עיבוד והפקה מוזיקלית: נאור כרמי.
חודש ניסן המלומד בנסים, מביא עמו השנה יותר מתמיד, תפילה ובקשה לנסים, אחדות ושמחה. לקראת חג הפסח, בו יצאנו ממצרים, מעבדות לחרות, בגשמיות וגם ברוחניות, מגיש לכם ׳צמאה׳ מארש של שמחה!המארש, שהוא ניגון ניצחון, מייצר בנפש תנועה של התחזקות ואופטימיות. בעבר נהגו להשמיע לחיילים מארש כדי להחדיר בהם פטריוטיות ולהעלות את המורל.
חסידים למדו מכך גם לעבודת השם. הם הלחינו מארשים וניגנו אותם מתוך אמונה בהשם, שיעזור לצלוח את האתגרים.
את המארש הזה היה מנגן החסיד ר' שלמה שמענוביץ' ע"ה ומבוצע כאן על ידי להקת 'זושא'.
בקליפ משולבים פתגמים חסידיים בנושאי השמחה.שיהיה לכולנו פסח כשר ושמח - חג של גאולה!
-
די ג'יי אליאב מיוזיק ומידד טסה מגישים | רציתי לגדול | רמיקס |
השיר בדריב
https://drive.google.com/file/d/1i3daNfRqG6lpjojvKw6Y2nbIZx1lhpl5/view?usp=sharing
די ג'יי ניסו סלוב ויניב בן משיח | כמה טוב השם | רמיקס |
השיר בדריב
https://drive.google.com/file/d/1APAe0PwSkmbi5Y8oQNH5c0_45IIi8w8w/view?usp=sharing -
מרדכי בן גלילי בשיר רוק חדש
https://newsmusic.blogspot.com/ -
#(חדש חדש...)
סוג: פלייבק
שם השיר: מחילה
מבצע במקור: אבישי אשל
מעבד: איתמר נפתלי
מילים:
רק מבקש ממך את הסליחה
כי לא היתה לי כוונה לפגוע להכאיב
יש מלאכים טובים שמעידים
תפתח את שערי ליבך אלי לסליחתי
אני רוצה לרפא את הלב והפה
שנחזור להיות אחים
שרבים ומתפייסיםמחילה מבקש מחילה
אם אמרתי מילה או פגעתי בך
אם עשיתי טעות
תן לי עוד הזדמנות
כן אני מבקש סליחהזה זמן סליחות וחשבונות הלב
איך לפעמים אני פתאום טובע בכאב
לך הכאבתי והכאבתי לעצמי
ורק אקורד מינור עצוב בתוך תוכי
אני רוצה לרפא את הלב והפה
שנחזור להיות אחים
שרבים ומחייכים
יוטיוב:
להורדה (להוריד כוכביות):
הורדה -
: בביצוע הגיטרה והקלרינט: יוסי ויינר ואברהם בלטי מרגשים עם 'והיא שעמדה' - חב"ד
גיטרות ועיבוד: יוסי ויינר | קלרינט: אברהם בלטי | הוקלט באולפני: EQ Studios-יענקי ברוין | טכנאי: יוסי ויינר | מיקס ומסטרינג: חיים גוטסמן | הפקת קליפ וגרפיקה: אבישי לוי
אחר כשנתיים בהם החל לנגן ולהופיע באירועים ושמחות, יוסי ויינר, גיטריסט חסידי מקצועי, המוכר לרבים מהמוזיקאים בכובעו השני, כטכנאי על ומעבד באולפני EQ Studios- יענקי ברוין, יוצא בפרויקט בכורה מוזיקלי ייחודי לרגל חג הפסח, בו הוא נותן ביטוי מיוחד לכלי הנגינה עליו הוא פורט ומצליח לגעת במיתרי הלב של כולנו.אל הפרויקט הייחודי ליהק יוסי לדואט מיוחד את ידידו, גדול אמני הקלרינט אברהם בלטי, כאשר בשיתוף פעולה מוצלח של השניים, הם מגישים תוצר מוזיקלי מרגש ומושלם של הגיטרה והקלרינט, ללא מעורבות וואקלית כלל. השיר עליו הם בחרו לפצוח בפרויקט הבכורה הוא הלחן החב"די על "והיא שעמדה", אותו לימד הרבי זצ"ל, אשר היום חל יום הולדתו, בליל ב' של חג הפסח תשט"ו בפני חסידיו.
-
מזמור לתודה - איצי ולדנר ויחיאל שראן
הלחן והפקה: איצי וולדנר מוזיקה הפקה ועיבוד: מנדי הרשקוביץ הוקלט, מיקס ומאסטר ב: אולפני Sonic Duo עיצוב עטיפה: פלאש אוף עיצוב
לאחר שנודע לי שכל מזמור לתודה שנכתב יהיה בסביבה כאשר משיח יגיע (שלחן ערוך), התרגשתי להלחין משלי. זה הרגיש אך טבעי להציג את השיר הזה, לצד חברי היקר, יחיאל שרון, בפעם הראשונה בחתונה של בתי - תקופה שבה התגברתי עם הכרת הטוב לרבונו של עולם על כל טוב ליבו המתמשך. יהי רצון שנזכה להיות עם מילות התודה האלה להשם על שפתינו תמיד -
נחמן אדמקר - אמא - טיפה של אור
מילים ולחן: נחמן אדמקר, עיבוד והפקה מוזיקלית: יואלי דיקמן -
אודי דמארי-ניגוני הינוקא-ניגון תאמין ותנצח
-
נחמן פילמר - הפלייליסט שלי - nachmen filmer: מחרוזת שירי פסח | סט חסידי | Set of Passover songs
-
החברים של ישי - פרק 8 | סדר
-
מיכאל שניצלער-מצה אין אויוון-ציור חול
-
שם השיר: מחרוזת פסח לילדי רחשי לב
אמן: צביקי לוקר
לחן: —
️ עיבוד: שמוליק וינרייך
לצפיה ביוטיוב
-
פוסט זה נמחק!
-
-
: החברים של ישי - מבולבל לי (מתוך פרק 8]
-
"יבנה ביתו" מענדי וויס ויודי ביאלוסטוצקי MENDY WEISS & YIDI BIALOSTOZKY
-
שלומי ברנשטיין - לראות את עצמו
-
נחמן כהן & יואלי גולדמאן | ״קדש״ | NACHMEN COHEN & Yoely goldman | KADEISH |
-
הלילה הזה - בן יעקב מזרחי (prod by.imri keren & halili)
-
לעלא The Solomon Brothers ft.Noah Solomon
לעלא האחים שלמה עם נח סולומון