דגימות ורק דגימות
-
אפשר בגמבו מייל
-
@חכם_בלילה מה בגמבו מייל??
ליצור קשר?? -
@חכם_בלילה אני רוצה ליצור "קשר" לא קישור
לדבר עם ההוא של הדגימות
(אשקרה חכם בלילה ) -
@חכם_בלילה אני רוצה דרך לדבר עם ההוא של הדגימות באישי, שאני יוכל להמשיך איתו הלאה לפסים מעשיים ולא רק דיבורים בפורום.
-
-
@למדן אלוף ישך את של קשמר והחברה האלו?!
-
@מוזיקה-זה-אני בטח שיש יש לי עוד מלא ומכל הטובים ב"ה וגם מה שלא מסתובב בשוק
-
@ב-ב-ב אני רואה שהרבה רוצים אז אני יעלה כמה דברים1 (3).wav 1 (2).wav 1 (1).wav intro-music-black-box-edm-sound-effect-12213.mp3 safari-kick-2-37314.mp3 1 (1).aif 1 (5).wav 1 (4).wav KSHMR Synth Drum Fill 05 (Fm).wav VEE3 Kick 04.wav VEE3 Kick 03.wav Bassjackers - Bring That Beat Kick (G#).wav Bassjackers - Dinosaur Drop - Synth Shot (D High).wav זה אפסית מהחומר זה יחסית גם ישן יש עוד מללאאאא
-
@למדן אני רואה שאם עורכים תגובה אז זה לא מופיעה בנושאים אחרונים לכן אני כותב כאן שתדעו להיכנס כי העליתי כמה דברים !
@למדן אמר בדגימות ורק דגימות:
@ב-ב-ב אני רואה שהרבה רוצים אז אני יעלה כמה דברים1 (3).wav 1 (2).wav 1 (1).wav intro-music-black-box-edm-sound-effect-12213.mp3 safari-kick-2-37314.mp3 1 (1).aif 1 (5).wav 1 (4).wav KSHMR Synth Drum Fill 05 (Fm).wav VEE3 Kick 04.wav VEE3 Kick 03.wav Bassjackers - Bring That Beat Kick (G#).wav Bassjackers - Dinosaur Drop - Synth Shot (D High).wav זה אפסית מהחומר זה יחסית גם ישן יש עוד מללאאאא