שירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק
-
זמר השנה צריך ליהות או משה פלד או דוד בן ארזה
שניהם הפציצו השנה ברמה אחרת והכניסו חזק מוזיקה יותר ישראלית וטובה דבר שנצרך בציבור שלנו
כןן אתם צריכים להכניס לראש שגם זמרים לא גדולים יכולים לקבל את התואר הזה!!!
נ.ב גם משה קליין שפחות הביא את השירים הנ"ל אבל הוא הפציץ השנה עם הדיסק שלו ניצוץ יהודי שזה דיסק שתפס חזקקק בכללללללללל עולם הישיבות -
-
@דודו-בלוקה אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
@N-A-1 אבל לנהוראי לא היה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משמיעים שירים שלו בקול חי מיוזיק?
כי לפי מה שאני יודעת שירים שלא משמעים לא נכנסים. {בכללי מעניין למה לא משמעים אותו , או שאני טועה..}
אבל זה ממש לא רק על נהוראי, יש עוד הרבה שירים שלא נכנסו לשום מצעד..
כנראה יש להם אינטרסים .. -
@בלוטוס לאאאא קשה לי להאמין, אולי זה שיר נחמד, אבל לא משהו שהיה לוקח, אין צורך להגזים
@אחד-מן-המניין יש שירים יותר גדולים, זה לא משהו שהיה צריך להיכנס לחמישייה, בכ"ז שיר אלטרנטיבי קלאסי...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פונץ-בננה זה הבעיה שגם לא משמיעים אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל אינטרסים ופלטיקות בין התחנות והזמרים והיחץ המטורף!!!!!!!! -
@המאסטרו-הנסתר לא מסכים
אני כמעט בטוח שהוא היה לוקח בחמישיה
זה להיט בכל בית שומעים אותו ובכל ישיבה מדליקים אותו -
@יוסי-רבינוביץ אז מה? לכן זה שיר שצריך להיות במצעד? אתה יודע כמה שירים כאלה יצאו השנה?
-
@המאסטרו-הנסתר לא הרבה בכלל
לפחות מה שני רואה ומה שאני שומע זה שהשיר הזה תפס חזקקקקקק מאד
ואין הרבה שתפסו ככה השנה -
@דודו-בלוקה אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
@פונץ-בננה זה הבעיה שגם לא משמיעים אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכל אינטרסים ופלטיקות בין התחנות והזמרים והיחץ המטורף!!!!!!!!בא נגיד שאני מסכימה איתך חלקית!
להשמיע כן משמיעים אותו אבל פעם באף פעם... ואני יסביר אם משמיעים אותו זה או ירון בר או גיל ישראלוב וזהו, לא יותר מידי, הם היחידים שמשמיעים וגם בכללי הם המגוונים בסגנונות אולי גם יעקב בלוך (אבל זה לא קשור לכאן)...
לדעתי זה חבל כי יש לו מה למכור וגם קצת בשביל לגוון ולהביא את כל המגוונים שקיימים במוזיקה, אבל כמו שאמרת זה עינין של יח"ץ ועוד אלף ואחד סיבות או אנטרסים שיכולים להיות מאחורי זה. בנתיים נהנים מהמייטב שהם נותנים -
@יוסי-רבינוביץ אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
@המאסטרו-הנסתר לא הרבה בכלל
לפחות מה שני רואה ומה שאני שומע זה שהשיר הזה תפס חזקקקקקק מאד
ואין הרבה שתפסו ככה השנהבסדר, לא כל שיר שיוצא שטיפה התלהבו עליו צריך להיות "להיט השנה" הנושא שפתחתי מדבר על שירים שבצדק אמורים להיות במצעד ולהגיע למקומות גבוהים, ולא לכל שיר שיוצא
-
@המאסטרו-הנסתר
אין שום בעיה שלא תסכים איתי אבל אני חושב שזה לא שיר שטיפה התלהבו ממנו אלא המוןןןןןןן ויש לו מקום ברשימה הראשונה -
@יוסי-רבינוביץ אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
לא הרבה בכלל
מה? כל יומיים יצא איזה שיר חדש בסגנון זה או אחר, נראה לך שהיו שמים את כל השירים האלה במצעד?
@בלוטוס אמר בשירים שלדעתכם היו צריכים להיות במצעד של קול חי מיוזיק:
בסדר
לסיכום
פיספסו את השיר הזה במצעד!!!לא פיספסו, היו מספיק שירים כאלו
-
@המאסטרו-הנסתר אני חושב אמן של חנן בן ארי
מעמע של ויסמנדל