הזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי - הגל השני
-
@dudi055677 בטוחחחחחחחחח
-
@יוסי-רבינוביץ ברור ולזה צריך לשלם מחיר ברגע שאנשים יבינו שלא צריך ללכת לאולם בשביל לראות אז אוטומטי ירידו את מחיר ומי שרוצה ללכת שישלם על כך מחיר
-
@יוסי-רבינוביץ אני בכלל לא אבל איך אומרים נחיה ונראה...
-
@dudi055677 אבל תיהיה בטוח שזה יכול לקחת כמה חודשים כמו כל מיני קטעים מדרשו שיצאו רק עכשיו
-
פוסט זה נמחק!
-
יש למישהו את המייל של שלום וגשל?
אני רוצה לשלוח לו מייל עם שיתוף של האשכול כאן.
אני חושב שבהידברות יפה איתו בלי חלילה להתקיף אותו -
נוכל לחזור למחירים שפויים.
אני לא מבקש הופעות בחינם,
אבל שכרטיס לא יעלה מעבר לסכום דו ספרתי.
עד 99 ש''ח להופעות יוקרתיות - הגיוני
מעבר לזה, סחיטה וניצול ציני. -
@המאסטרו-הנסתר זה מחירים שערוריתיים ככה לקחת מציבור בני הישיבות אחרי החגים זאת חוצפה אבל את האמת אותי אישית הזמרים האלו די משעממים כבר מה הם כבר יכולים לחדש? אני יכול לשמוע אותם בבית אם אני מאוד רוצה לשמוע אותם ובחיים לא ישלם עליהם סכומים כאלו
-
@דונלד-ביידן אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי - הגל השני:
יש למישהו את המייל של שלום וגשל?
אני מקווה שזה המייל הנכון.
-
לפי מה שהבנתי המחירים עלו לא בגלל אמרגן זה או אחר שהתחיל לקחת יותר כסף או הנגנים
אלא שאנחנו מתחילים יותר לשלם את זה כלומר שעד היום זה היה בשילוב העירייה ולכן שלמנו פחות כמו שבבית שמש יש הרבה הופעות בחינם ...
אז צריכים כמה עסקנים שיוציאו את הכסף הזה מהעירייה !!! -
ממש לא ההופעות זה דבר שתמיד היו הולכים אליו ועכשיו הרימו מחירים לשמים למשל קומזינג 3 באולם למטה עולה לא פחות מ-600 שקל פשוט מטורף וחייבים לעשות איזה עצומה להורדת המחירים פשוט חוצפה !!!
-
@זלמן-שפירא הכל התחיל באמרגנים מסוימים שהחליטו שהמחירים הגבוהים הם יותר יוקרתיים (וכמובן יותר רוחיים)
-
@תמר-7 אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי - הגל השני:
ואם האמנים יראו שאנשים לא באים לארועים בגלל המחירים ההזויים הם יורידו אותם משמעותית
זהו, שזה לא יקרה, יהיו תמיד את האנשים שיגיעו והאמנים ימשיכו להעלות מחירים, ופשוטי העם יבכו..
אין מה לעשות זה טבע העולם וככה יישאר.
קראתי את הנושא הזה בבוז, לא חושבת שיצא מזה משהו....
(וסליחה אם אני מייאשת פה אנשים, לא התכוונתי.. אני פשוט לא הולכת להופעות שיקרות לי, גם אם מאוד מסקרן אותי..) -
-
-
@שרת-הרוק אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי - הגל השני:
את צודקת בטירוף
תמיד
@שרת-הרוק אמר בהזינוק הכואב במחירי ההופעות במגזר החרדי - הגל השני:
כי אנשים חייבים לקנות מוצרים בסיסיים אבל הם מממש לא חייבים ללכת להופעות
נכון ,ביוקר המחיה אנשים יכולים לצאת לרחובות להפגין ולא יוצאים
ופה אנשים יכולים לא ללכת להופעות והולכים
הפוך על הפוך
אבל זה כבר לא קשור לפה