עזרה ברשימת שירים
-
מישו יכול לעזור לי ב רשימת שירים להרקדה לשמחת בית השואבה(עדיפות עם סולמות) אני אמור להופיע היום בערב ונתקעתי בלי רשימה מסודרת תודה רבה לעוזרים
-
מישו יכול לעזור לי ב רשימת שירים להרקדה לשמחת בית השואבה(עדיפות עם סולמות) אני אמור להופיע היום בערב ונתקעתי בלי רשימה מסודרת תודה רבה לעוזרים
@הקלידן-הצפוני
חסידי??? -
@הקלידן-הצפוני
חסידי???@יוסי-רבינוביץ גם וגם אבל מעדיף יותר חסידי
-
@יוסי-רבינוביץ גם וגם אבל מעדיף יותר חסידי
@הקלידן-הצפוני
בגדול בשמחת בית השואבה לוקחים רשימת שירים של סתם הרקדה כגון חתונה וכדו ומלבישים באמצע כל כמה שירים שירי חג -
@הקלידן-הצפוני
בגדול בשמחת בית השואבה לוקחים רשימת שירים של סתם הרקדה כגון חתונה וכדו ומלבישים באמצע כל כמה שירים שירי חג@יוסי-רבינוביץ אני מבין מה אתה אומר אבל בכל מקרה בכללי אין לי רשימה מסודרת ולכן יכול לקרות לי שאני לא אדע מה לנגן באמצע ההרקדה אני בחור ישיבה ואני לא עושה אירועים על בסיס קבוע ולכן אין רשימה
-
@יוסי-רבינוביץ אני מבין מה אתה אומר אבל בכל מקרה בכללי אין לי רשימה מסודרת ולכן יכול לקרות לי שאני לא אדע מה לנגן באמצע ההרקדה אני בחור ישיבה ואני לא עושה אירועים על בסיס קבוע ולכן אין רשימה
@הקלידן-הצפוני רשימת שירים (1).pdf
תבדוק אם זה טוב לך -
@הקלידן-הצפוני רשימת שירים (1).pdf
תבדוק אם זה טוב לךפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות