הסבר על מקצבים בימהה- מרמת אפס
-
הורדתי כאן פעם תקיות מקצבים. העברתי לדיסק און קי, הכנסתי לאורגן- PSRew410 (ימהה)---
ולא קרה כלום.
אחר כך הבנתי שצריך קודם לפרמט את הדיסק און קי, אחר כך הבנתי שבכלל לא חילצתי את הקבצים בזיפ.
בקיצור- היה לכם כל כך ברור מה צריך לעשות עם המקצבים האלה שאף אחד לא הסביר.
אם יש כאן מישהו שיכול להנחות אותי צעד אחרי צעד מה צריך לעשות כדי שהמקצבים יהיו על האורגן, אודה לו ממש!!!
@משתמש-מקצועי אולי אתם תוכלו או כל אחד אחר. -
הורדתי כאן פעם תקיות מקצבים. העברתי לדיסק און קי, הכנסתי לאורגן- PSRew410 (ימהה)---
ולא קרה כלום.
אחר כך הבנתי שצריך קודם לפרמט את הדיסק און קי, אחר כך הבנתי שבכלל לא חילצתי את הקבצים בזיפ.
אם יש כאן מישהו שיכול להנחות אותי צעד אחרי צעד מה צריך לעשות כדי שהמקצבים יהיו על האורגן, אודה לו ממש!!!
@משתמש-מקצועי אולי אתם תוכלו או כל אחד אחר.@הכל-טוב-0 אני לא מבין בזה... אבל זה נשמע כאילו כבר הבנת לבד מה עושים...

-
ולא קרה כלום.
@משתמש-מקצועי אולי אתם תוכלו או כל אחד אחר.- לחלץ את הקבצים מהZIP
- להעביר את הקבצים המחולצים לדיסק אונקי (עדיפות לתיקיה באנגלית)
- לנתק את הדיסק אונקי מהמחשב
- לחבר את הדיסק אונקי לאורגן מהחיבור TO DEVICE
- ללחוץ על EXPANSION/USER
- ללחוץ על TAB לכיוון <
- לנווט אל מיקום הקבצים
- לבחור את הקובץ הרצוי
- ולנגן
בהצלחה
-
- לחלץ את הקבצים מהZIP
- להעביר את הקבצים המחולצים לדיסק אונקי (עדיפות לתיקיה באנגלית)
- לנתק את הדיסק אונקי מהמחשב
- לחבר את הדיסק אונקי לאורגן מהחיבור TO DEVICE
- ללחוץ על EXPANSION/USER
- ללחוץ על TAB לכיוון <
- לנווט אל מיקום הקבצים
- לבחור את הקובץ הרצוי
- ולנגן
בהצלחה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות