Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@לוי1221 אני מעוניינת אגב: זה לדבר עם מעבדים זמרים יחצנים וכו' או שזה משהו פשוט?
@תמר-7 אמ העינין הוא שחבר שלי זה שעושה תעיבוד מעדיף להשאר עם ה''מסכה על הפנים'' אבל אם זה מפיק או מפיקה נראה לי או יסכים.
@לוי1221 לא הבנתי מה יסכים? שאלתי מה זה אומר מבחינתך? לדבר עם מעבדים זמרים יחצנים וכו' או שזה משהו פשוט?
@תמר-7 מבחינתי זה כן.
תגידו אתם רציניים??? לא כל אחד יכול להיות מפיק מוזיקלי!!
@שיר-נולד מסכים ב100 אחוז רק לוי 1221 לא יודע את זה הוא חדש בתחום ולכן הצעתי לו מישהו שכבר שם!!!!!!!! וידע את העבודה כמו שצריך
@לוי1221 אחד בשם מנחם בורוכוב המליץ לי על מפיק הוא פנה אליי למייל (אין לי מושג איך הוא השיג) אם בקרוב אף אחד לא ישלח הוא ייקח את התפקיד.
@לוי1221 מה אתה זמר? למה אתה צריך מפיק לשיר אחד שאתנה מוציא? סליחה על כל השאלות זה באמת נראה לי מוזר?
@לוי1221 למרות שבתכלס זה לא פייר כלפיכם נחשוב כבר מה נעשה.
@תמר-7 אני זמר סוג של משפחתי הוצאתי שירי חתונות לדודים אחים וכ''ו אבל אני פשוט לא יודע להתנהל מול אנשי מוזיקה בגלל זה אני צריך מפיק שמבין.
@לוי1221 אתה יודע שזה עולה ממש הברה כסף יש לך את הכסף לזה? חוץ מכל ההוצאות של השיר
@לוי1221 לא כי יש אחד אברהם לוי שגם בערך בלו"ז הזה
@תמר-7 יש לי מספיק ב''ה