אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-ואני צריך 25 מוניטין.
המדיניות השתנתה לאחרונה, כאן:
https://miktzav.com/topic/9549/%D7%9E%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%A0%D7%AA-%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%95פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
מ מוזיקה נעל נושא זה ב-
-
הייתה כאן גלישה חמורה מאד.
המשתמשים שנמחקו להם פוסטים נא לקרוא שוב ושוב את חוקי הפורום וללמוד על ההתנהלות של המשתמשים הוותיקים יותר. הפוסטים הבאים כבר לא יימחקו, תהיינה הרחקותת וחבל. אין צורך שנגיע לכך.מנימה אישית שלי אליכם - הפורום לא נועד לתחרות ה'משתמש המלוייק ביותר'. מי שעושה הכל בשקט בלי רעש וצלצולים, מקבל את הייחס המגיע לו, מנגד לזלזול במשתמשים ש'מתחננים ללייקים'. זה לא הרמה, חבר'ה, באמת. לאט לאט - וגם לכם תהיינה את ההרשאות המגיעות לכם. כל אחד מהמשתמשים עם ההרשאות שלכם אין - הגיע אליהן בהדרגה לא ביום אחד.
אם הנושא לא היה כל כך נחוץ לא הייתי פותחת אותו עכשיו. אבל על מנת שלא יפתחו עוד נושאים מיותרים ומספימים אני משחררת אותו עכשיו.
-
ר רבקה ביטל את נעילת נושא זה ב-
-
הייתה כאן גלישה חמורה מאד.
המשתמשים שנמחקו להם פוסטים נא לקרוא שוב ושוב את חוקי הפורום וללמוד על ההתנהלות של המשתמשים הוותיקים יותר. הפוסטים הבאים כבר לא יימחקו, תהיינה הרחקותת וחבל. אין צורך שנגיע לכך.מנימה אישית שלי אליכם - הפורום לא נועד לתחרות ה'משתמש המלוייק ביותר'. מי שעושה הכל בשקט בלי רעש וצלצולים, מקבל את הייחס המגיע לו, מנגד לזלזול במשתמשים ש'מתחננים ללייקים'. זה לא הרמה, חבר'ה, באמת. לאט לאט - וגם לכם תהיינה את ההרשאות המגיעות לכם. כל אחד מהמשתמשים עם ההרשאות שלכם אין - הגיע אליהן בהדרגה לא ביום אחד.
אם הנושא לא היה כל כך נחוץ לא הייתי פותחת אותו עכשיו. אבל על מנת שלא יפתחו עוד נושאים מיותרים ומספימים אני משחררת אותו עכשיו.
@ntz רק רציתי לומר תודה על ספירת העומר
המון פעמיים מזכרתי ביגללכם
תןדה ענקית על הכול!!!!!!!!!! -
@ntz רק רציתי לומר תודה על ספירת העומר
המון פעמיים מזכרתי ביגללכם
תןדה ענקית על הכול!!!!!!!!!!מותר את השירים של יוסף חיים בוסקילה בפורום?
-
מותר את השירים של יוסף חיים בוסקילה בפורום?
@רות-רפפורט כן, ויש עליו נושא.
https://miktzav.com/post/35895 -
@רות-רפפורט
יורדים שתי שורות מתוכן הפוסט ולוחצים 2 פעמים אנטר ואז לוחצים על ספוילר ומחליפים את המודגש במה שרוצים לכתוב
כדי להוסיף תוכן להודעה מתחת לספוילר יש צורך לרדת שתי שורות מהספוילר ולהמשיך לכתוב
א קיצר צריך להרחיק שתי שורות מהספוילר מכל כיוון גם אם ההודעה ריקה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות