אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@יונתן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
מה המדיניות לגבי משתמש ותיק??
כפי שכבר אמרתי בעבר:
צירוף לקבוצה מותנה שחבר הקבוצה יהיה מחובר לפורום כחצי שנה לפחות
ברור שבשביל להימנות על קבוצה זו צריך שהמשתמש יהיה פעיל ומועיל
וכמובן שלא יהיה למשתמש זה היסטוריה שלילית של הרחקות ודיווחים...בכדי להקל עלי ניתן לבקש הצטרפות בעמוד הקבוצה
לרוב איננו מצרפים משתמשים בודדים אלא מידי תקופה מצרפים במרוכז משתמשים רבים, כך שנדרשת ממכם סבלנות, אם בקשתם תמתינו בבוא העת ובכפוף להחלטת הצוות תצורפו בעז"ה, אין צורך להזכיר שוב ושוב...
-
@מוזיקה אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@יונתן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
מה המדיניות לגבי משתמש ותיק??
כפי שכבר אמרתי בעבר:
צירוף לקבוצה מותנה שחבר הקבוצה יהיה מחובר לפורום כחצי שנה לפחות
ברור שבשביל להימנות על קבוצה זו צריך שהמשתמש יהיה פעיל ומועיל
וכמובן שלא יהיה למשתמש זה היסטוריה שלילית של הרחקות ודיווחים...בכדי להקל עלי ניתן לבקש הצטרפות בעמוד הקבוצה
לרוב איננו מצרפים משתמשים בודדים אלא מידי תקופה מצרפים במרוכז משתמשים רבים, כך שנדרשת ממכם סבלנות, אם בקשתם תמתינו בבוא העת ובכפוף להחלטת הצוות תצורפו בעז"ה, אין צורך להזכיר שוב ושוב...
ומה המדיניות לגבי משתמש מומחה וכאלה ?
-
@רוחלה-כהן אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרי-1 למיטב זכרוני אסור לשים בפרופיל תמונות ובמיוחד לא נשים...
@רוחלה-כהן אם אני זוכרת טוב אני לא שמתי תמונה כזאת בפרופיל ...
-
1 אפשר מצד החוקים לכתוב עוד פוסט בושא אחר מהקודם שיוצא ברצף-כמו עכשיו?
2@רוחלה-כהן אמר בעזרה במציאת פלייבק:הי אני צריכה מנגינות- סולו (לא בדיוק פליבק) לשירים:
1 וזכני לגדל
2 אשת חיל
3 קה אכסוף
4 כנפי רוח
5השבעתיהיה נושא דומה ולא מצאתי אותו לבקשות של פליבקים -ניסיתיגם לחפש מהתגובות שלי שם אבל פתוח לי עד 20 אחרונים ולא הצלחתי לשנות- אם הבנתם על מה מדובר אשמח שתעלו קישור
תודה! -
@פונץ-בננה אני ברימון ופתוח לי כל התמונות גם תמונות פרופיל
-
@בייבי-בוס
גם לי היה ככה אבל זה בגלל שהפורמט לא התאים אצלי צריך שהפורמט של התמונה יתאים. -
-
תקראו עד הסוף!!!!
אני לא יודעת למה זה מפריע לי אבל בגלל שזה מפריע לי אני כותבת את זה שוב
כשהתחברתי לפורום ועדיין מידיעה שהוא כ"כ איכותי ומכבד ובאמת שומרים על הכללים וכולם נהנים
והנקודה שבזמן האחרון לא רק משתמשים חדשים גם ותיקים(!) התחילו עם התמונות ההזויות בפרופיל...מילא תמונה נורמאלית אבל באמת מה נסגר??????????
||אם היו שואלים אותי הייתי אומרת כן לשים לב לזה יותר עין ולאכוף את זה כי הפרופיל מאוד משדר...(והתמונות האלה לא ממש מוסיפות חן לפורום שלנו...|| -
@אניייי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
תקראו עד הסוף!!!!
כשהתחברתי לפורום ועדיין מידיעה שהוא כ"כ איכותי ומכבד ובאמת שומרים על הכללים וכולם נהנים
והנקודה שבזמן האחרון לא רק משתמשים חדשים גם ותיקים(!) התחילו עם התמונות ההזויות בפרופיל...מילא תמונה נורמאלית אבל באמת מה נסגר??????????
||אם היו שואלים אותי הייתי אומרת כן לשים לב לזה יותר עין ולאכוף את זה כי הפרופיל מאוד משדר...(והתמונות האלה לא ממש מוסיפות חן לפורום שלנו...||צודקת 100 אחוז גם אותי זה חירפן!!
-
תקראו עד הסוף!!!!
||אם היו שואלים אותי הייתי אומרת כן לשים לב לזה יותר עין ולאכוף את זה כי הפרופיל מאוד משדר...(והתמונות האלה לא ממש מוסיפות חן לפורום שלנו...||
@המחבל-המחופש אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
תקראו עד הסוף!!!!
||אם היו שואלים אותי הייתי אומרת כן לשים לב לזה יותר עין ולאכוף את זה כי הפרופיל מאוד משדר...(והתמונות האלה לא ממש מוסיפות חן לפורום שלנו...||
צודקת 100 אחוז גם אותי זה חירפן!!
מצטרף לכל מילה שלכם לאחרונה יש פה כל מיני תמונות דוחים
||נ.ב התכונתם לעשות ספולייר אבל שכחתם לעשות רווח של שורה לפני ||
-
@יענקי-וייס-0 אין לי מושג איזה תמונות....
הוא אמר תמונות דוחות אז ברוך ה' שלא נתקלתי בזה!
@שימי-המוזיקלי ממש לא באה בטענות!!
סליחה אם זה היה נשמע ככה..
פשוט כדי שלא ישגעו סתם את המשתמשים,
אז כתבתי הצעה לייעול כמה פעמים ולא מתיחסים לזה.. -
פוסט זה נמחק!