אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@איסתרק-0 כשכותבים בין מלא שירים מלא תגובות אז זב יוצר שרשור של מיליון תגובות וצריך לחפור בכדי למצוא שירים וזה עוד יותר מאבד את האפקט, זה שלא מקפידים לשים קישור זה לא בשליטתנו יותר מידי, אתם צריכים להיות עירניים לזה אבל אני אכתוב בכל מצב פוסט שם כדי שיקפידו נקווה שיעזור
-
למה נעלתם את הנושא של תפוצת המיילים של החתונות של @מוישי-ממירון
הוא טרח כל כך הרבה והעלה כל השנה + האחרונה מלא קבצים בדרייב ללא בקשת גישה ואחרי שהוא לא היה פה חודש וחצי הוא שכח והעלה בטעות משהו עם בקשת גישה שממילא מי שרצה את זה היה לו באתר של תורה אחת (-מה שאני עשיתי) אז מילא למחוק את הקישור אבל מה הקשר בגלל פאשלה של אחד לנעול את כל הנושא וחוץ מזה המייל שלו בכל מקרה מפורסם באישור ההנהלה -
@מלך-הקלידנים אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
סליחה מכבוד @טיטו הנכבד אבל אני חושב שזה לא צודק בכלל לנעול את הנושא של תפוצת המיילים של החתונות של @מוישי-ממירון
הוא טרח כל כך הרבה והעלה כל השנה + האחרונה מלא קבצים בדרייב ללא בקשת גישה ואחרי שהוא לא היה פה חודש וחצי הוא שכח והעלה בטעות משהו עם בקשת גישה שממילא מי שרצה את זה היה לו באתר של תורה אחת (-מה שאני עשיתי) אז מילא למחוק את הקישור אבל מה הקשר בגלל פאשלה של אחד לנעול את כל הנושא וחוץ מזה המייל שלו בכל מקרה מפורסם באישור ההנהלהבמחילה מכבודך יש נוהל חדש לגביי פירסום מיילים
https://miktzav.com/topic/9239/פרסום-מייל-יצירת-קשר-חשוב/11@טיטו
אני חושב שצריך גם למחוק את המייל בפוסט הראשון
https://miktzav.com/topic/5751/תפוצת-המיילים-המרכזית-לשליחת-חתונות-חסידיות-טובותלפי הנוהל הנזכר
-
@מלך-הקלידנים דבר ראשון יש צורה להגיד על דבר, אנחנו בני אדם כמוכם ואם טעינו אנחנו מקבלים אבל יש צורה מכובדת להגיד את הדברים. אנחנו לא עובדים אצלכם אלא עושים חסד נטו בדברים האלה.
במקרה הזה ספציפית דווקא בגלל שראיתי שזה נושא שכבר הרבה זמן פתוח כתבתי במפורש שאם הוא רוצה שישלח פניה לניהול, רק ככה אנחנו נוכל להבין מה בדיוק הקבוצה, אין הבדל בין קבוצה לבין מייל פרטי כי כשזה קבוצות מי שנמצא שם יכול לראות את המיילים של המשתמשים ולכן אם זה מישהו פרטי אנחנו אוסרים.
שורה תחתונה, תן לו לפנות אלינו במקום שתתנגח בצוות... -
פוסט זה נמחק!
-
@מלך-הקלידנים אני לא רוצה להרחיק אבל זה יגרר בסוף וחבל... אנחנו לא חייבים לך כלום ודיבור בסגנון של מה שכתבת פעם אחר פעם יגרור את ההרחקה, לדבר בכבוד זה לא עולה לך כסף, אם יש לך תלונות אתה מוזמן לשלוח בצורה מכובדת בפניה לניהול, התנגחות לא תועיל...
אם ביקשתי שהוא יפנה יש לזה סיבה לא כל דבר אנחנו חייבים להסביר, הנושא נעול כי הוא נועד בשביל דבר שיש מצב שאסור בכלל בפורום זה שהוא היה פתוח במשך שנה זה נעלם כנראה מעינינו ועכשיו ששמנו לב אנחנו נבדוק את העניין ואם זה בסדר הוא יפתח -
-
@KING-music
מסתבר שזה אותו משתמש. -
-
@KING-music אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@כ-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@שרה-פריד @שרי-פריד1 @המהממת-07 @שרי-המושלמת @שרי-המתוקה @שרי05 @שרי-06
כל אלה כפולים?
לדעתי כן, כל אלו (או רובם לפחות) ניסו להיכנס באותו יום, פתחו נושא בסגנון 'צריכה קליפים דחוווף' ושמו מייל. (והורחקו אחרי כמה דקות.)
-
איזה חכמות באמת
ממש חוכמה.......
מסכנות.... -
@כ-פ
יישר כח על התחקיר!בכיף, בכיף......
-
@שמחה-וששון אסור לשאול בבקשת שירים, צריך לשאול כאן