אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
@שימי-המוזיקלי אל תהיה נאיבי
@חיה-במקרנצ-יק-0 למה נאיבי? את לא מסכימה עם זה?
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 פשוט מאוד, זה בשביל שאם הם נחסמו או יחסמו הם עדיין יוכלו לכתוב, או בשביל לעשות לעצמם לייקים🤭🤭🤭

@שימי-המוזיקלי וואלה, יפה שאתה מסביר את זה כל כך טוב... סוף סוף הבנתי. אולי איישם את הרעיון

לפי איך שאתה מבין את זה נשמע שגם לך יש כמה חשבונות...

-
@שימי-המוזיקלי זה קצת מצחיק אבל
זה סתם מוריד את ההערך של הפורום כאן וחבל מאד@BINYAMIN-OFFICIAL שאלת? עניתי, תגיד להם שזה מוריד את הערך, לא לי.
-
@BINYAMIN-OFFICIAL שאלת? עניתי, תגיד להם שזה מוריד את הערך, לא לי.
-
@חיה-במקרנצ-יק-0 למה נאיבי? את לא מסכימה עם זה?
@שימי-המוזיקלי לא נראה לי בכלל...
תסתכל כמה משתמשים עוקבים אחרי 100+ משתמשים, אלה בדר"כ משתמשים מזויפים...
אבל באמת לא מחייב שזה מאותו חשבון גוגל. יכול להיות שיש להם כמה חשבונות, יכול להיות גם שהם פתחו מייל לעשר דקות...
-
@שימי-המוזיקלי וואלה, יפה שאתה מסביר את זה כל כך טוב... סוף סוף הבנתי. אולי איישם את הרעיון

לפי איך שאתה מבין את זה נשמע שגם לך יש כמה חשבונות...

@חיה-במקרנצ-יק-0 את האמת כן ולא, זאת אומרת אי פעם ניסיתי ליומיים אז פתחתי חדש, אבל עכשיו אני כבר לא זוכר אותו בכלל🥳🤪
סתם צוחק -
אבל באמת לא מחייב שזה מאותו חשבון גוגל. יכול להיות שיש להם כמה חשבונות, יכול להיות גם שהם פתחו מייל לעשר דקות...
-
@BINYAMIN-OFFICIAL התכוונתי להסביר לשימי המוזיקלי שיכול לקרות מצב שיהיה משתמש אחד עם הרבה ניקים.
הבנת?המבין יבין

-
@חיה-במקרנצ-יק-0 לא נתקלתי כ"כ הרבה ב100+
וחוץ מזה מה יתן להם אם יהיה כתוב גם מליון הרי זה לא רלוונטי למשהו
ואם כן אז אני גם ישים עכשיו עוקב -
@BINYAMIN-OFFICIAL התכוונתי להסביר לשימי המוזיקלי שיכול לקרות מצב שיהיה משתמש אחד עם הרבה ניקים.
הבנת?המבין יבין

-
@BINYAMIN-OFFICIAL לייקים, הוי אומר -

-
@BINYAMIN-OFFICIAL אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
לא לא הבנתי
אני יחסית חדש
מה זה ניקים?ניק = שם משתמש
-
שבוע טוב. כתבתי כבר להנהלה ואני כותב שוב כי לא עזרו לי: אני רוצה לבטל את המשתמש שלי בפורום (לתמיד) כיצד אוכל לעשות את זה? (לא ב'יציאה', אלא לתמיד.) תודה רבה
@אנונימי-8 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
שבוע טוב. כתבתי כבר להנהלה ואני כותב שוב כי לא עזרו לי: אני רוצה לבטל את המשתמש שלי בפורום (לתמיד) כיצד אוכל לעשות את זה? (לא ב'יציאה', אלא לתמיד.) תודה רבה
תכתוב דברים לא לעניין ואז ירחיקו אותך.........

-
@אנונימי-8 אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
תכתוב דברים לא לעניין ואז ירחיקו אותך.........

@כ-פ בצחוק אמרת נכון???
כי גם את הצחוקים האלה צוות הפיקוח לא נראה לי אוהב!! -
@יונתן-פ אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@כ-פ בצחוק אמרת נכון???
כי גם את הצחוקים האלה צוות הפיקוח לא נראה לי אוהב!!הכל טוב, זה היה צחוק. או יותר נכון, ציני.
-
שלום אשמח לדעת איפה אפשר לצפות בחוקי הפורום צהריים טובים והמשך יום מעולה
-
@כולם-אוהבים-אותי אם אני רואה את התייל שלי בפרופיל זה אומר שכולם רואים את זה ?
וכן מה זה אומר בפרופיל מיקוד ? -
שלום אשמח לדעת איפה אפשר לצפות בחוקי הפורום צהריים טובים והמשך יום מעולה
@איציק-דדיה
https://miktzav.com/topic/88/%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA?_=1649607030496@חתיכה-הורסת לא רואים את המייל שלך, רק את רואה.
-
@איציק-דדיה
https://miktzav.com/topic/88/%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA?_=1649607030496@חתיכה-הורסת לא רואים את המייל שלך, רק את רואה.
@כ-פ זה תנאים ומדיניות זה חוקי הפורום
-
וכן מה זה אומר בפרופיל מיקוד ?@חתיכה-הורסת אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
וכן מה זה אומר בפרופיל מיקוד ?לא בפרופיל רק את רואה אותו
@יונתן-פ תתחדש על התגית
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות