אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.
-
פוסט זה נמחק!
-
@צוות-פיקוח
שימו לב שיש פרסומות במקצב לטיפולכם תודה רבה על השירות המעולה 
-
@צוות-פיקוח
שימו לב שיש פרסומות במקצב לטיפולכם תודה רבה על השירות המעולה 
@איציק-דדיה
לידיעתך:
הפירסום באישור @NTZ והם ככל הניראה משלמים לו. -
@איציק-דדיה
לידיעתך:
הפירסום באישור @NTZ והם ככל הניראה משלמים לו.@KING-music פרסום של דברים ה ישמור לא נראה לי ומי אמרת לך שזה באישורו ולמה אנחנו אמורים לסבול את זה?
-
@KING-music פרסום של דברים ה ישמור לא נראה לי ומי אמרת לך שזה באישורו ולמה אנחנו אמורים לסבול את זה?
@איציק-דדיה
אני ראיתי רק פירסומות בסדר אולי בגלל ההגנה ואולי כי אצלך זה אחרת.
לי יש פרסומות של smoove -
@איציק-דדיה
אני ראיתי רק פירסומות בסדר אולי בגלל ההגנה ואולי כי אצלך זה אחרת.
לי יש פרסומות של smoove@KING-music אני באתרוג והיה לי פרסומת של רכב עם אישה ולבבות אבל בכל מקרה עשיתי חסימת מודעות אז לא משנה

-
@KING-music פרסום של דברים ה ישמור לא נראה לי ומי אמרת לך שזה באישורו ולמה אנחנו אמורים לסבול את זה?
@איציק-דדיה ברור שזה באישורו הוא מנהל האתר וכל מה שגוגל מפרסמים או אתרים או חברות אחרות שמפרסומות חייב לעבור את האישור שלו.
-
@איציק-דדיה לי יש בכללי חוסם פרסומות (תוסף לכרום) ואז הורדתי וראיתי שיש שמה פרוסמת שה' יעזור..
@צוות-פיקוח לטיפולכם@חכם_בלילה @איציק-דדיה איך אפשר להוריד את הפרסומות?
-
@איציק-דדיה ברור שזה באישורו הוא מנהל האתר וכל מה שגוגל מפרסמים או אתרים או חברות אחרות שמפרסומות חייב לעבור את האישור שלו.
-
@ortal אני לא חושבת שזה באישורו אמנם לי אין מודעה בעיתית אבל לא חושבת שהוא יסכים למודעה כמו שציינו פה
-
@NAAMA-0 אין כזה דבר אסור להם לפרסם מודעות בלי אישור של מנהל האתר. ואני יודעת את זה בבירור!!
אני ראיתי פעם אחת מודעה אבל חוץ מזה יש לי רק מלבן רחב למטה.
-
@ortal אני לא חושבת שזה באישורו אמנם לי אין מודעה בעיתית אבל לא חושבת שהוא יסכים למודעה כמו שציינו פה
-
-
@ortal אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@NAAMA-0
זה כבר שיקול שלו. מה שבטוח שככה נטפרי לא יאשרו את האתר...

וכמו ש @Avital-2 אמרה את זה כבר לא שואלים אותו ברגע שהוא מאשר שיפרסמו אז מפרסמים כל דבר בלי לשאול אותו אחד אחד...מישהו יודע אם מתקדם משהו עם החסימה של נטפרי ?
או שזהו - צריך להתרגל שהם לא כאן -
@Avital-2 אין לי מושג.... אני חושבת שכבר אין תקווה לזה שהם יאשרו את האתר אם הם לא אישרו עד עכשיו....
-
@ortal אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו.:
@NAAMA-0
זה כבר שיקול שלו. מה שבטוח שככה נטפרי לא יאשרו את האתר...

וכמו ש @Avital-2 אמרה את זה כבר לא שואלים אותו ברגע שהוא מאשר שיפרסמו אז מפרסמים כל דבר בלי לשאול אותו אחד אחד...מישהו יודע אם מתקדם משהו עם החסימה של נטפרי ?
או שזהו - צריך להתרגל שהם לא כאן
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות