Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@Avital-2 לוידעת... אינלי מושג בכלל... קיצור גלשנו קצת יותר מידי, אז בואו נחכה ונראה מה יהיה בסוף.... אם נטפרי יאשרו או לא אם יורידו את הפרסומות או ישאירו, את כל זה נוכל לדעת רק בהמשך...
@Avital-2 בטח שזה משנה אם יחליטו להחזיר אותם אפילו 0.0001 סיכויים ויראו פרסומת לא ראויה בטוח לא יחזירו אותם
@אילן-פ אני מאמין שהצוות עושה את הכי טוב שלו בשביל שיחזרו כל המשתמשים... לנו נותר רק להתבאס (או להתפלל תבחרו אתם )
|| יש לי מלא חומר מוכן ואין לי שום סיבה להעלות אותו, כי אין כמעט מי שיגיב לי ||
@חכם_בלילה מבינה לגמרי ובהחלט מבאס....
||או לשמוע שירים ולהתנחם... גם אופציה... ||
כמה מוניטין צריך בשביל לשים חתימה ולכתוב בפרופיל דברים?
@ortal על איזה פרסומות מדברים כל הזמן ?
@אילן-פ יש בכניסה לפורום עצמו פרסומות (לא מטעם הפורום מטעם גוגל)
@ortal אני לא חושבת שצריך להתבאס, רק לזכור שהכל בידי ה' ומה שהוא ירצה - יהיה ובינתים נשתדל למלאות את מקומם
@Avital-2 https://miktzav.com/topic/9549/מדניות-הלייקים-המעודכנת-כנסו
תקשיבו המודעות פתאום מופיעות לי באמצע ההודעות... מה עושים? זה ממש מפריע...
@ortal תשלחי פניה לניהול...
@ortal לא נראה לי שיש ממש מה לעשות צריך לחכות שצוות הפיקוח יטפלו בזה
@ortal וואי איזה סיוט לא יודעת אני לא על מחשב אז אני לא ככ רואה את הפרוסומת כאילו זה לא ככ מפריעס
||איזה קטע יש לנו אותו פרסומת ||
@NAAMA-0 צוות פיקוח לא קשור הם אחראים לאתר ולהודעות שמשתמשים שולחים לא לתכני....
@ortal אז מי קשור לזה
@Avital-2 לא כזה מפריע?!?!?! ומה אם זה יהיה פרסומות לא צנועות רחמנא ליצלן?!?! לי יש חוסם פרסומות אז אין לי בכלל פרסומות ולמי שאין??
שלחתי פנייה לניהול בואו נחכה לתשובה נראה מה יהיה, תודה לכולם!
@ortal אבל אני אומר בכללי