Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@הדס-ט מלא משתמשים, עידכונים, חדשות, סקופים, הדלפות, ומה לא, בעצם???
||נתנו לך להכיר את האתר מהקל אל הכבד... ||
@אילה-הזמרת
@ortal דיי למרות שאני אוהבת שזה כזה קטן כולם מכירים את כולם אבל עוד לא ניסיתי את זה ברגיל
@הדס-ט ברגיל זה יותר מ99 נושאים שלא נקראו היום לא נכנסתי יומים והיה לי רק 36
@הדס-ט וזה בדיוק מה שהצוות לא רוצים/מרשים שיקרה... למרות שזה מאוד מבאס, שלא נותנים להכיר עם מי אנחנו מדברים מיהו מהו ומאיפה הוא...
@ortal נכוןןן
משהו התקדם עם הפרסומות? זה ממש מציק לי זה כל שניה קופץ וגם פרסומות ממש לא נעימות יש עם מי לדבר???
@Avital-2 תעשי חוסם פרסומות שנתנו למעלה
@הדס-ט איך עושים?
@Avital-2 כנראה שלא... ממש מעצבן, אבל אין מה לעשות עם זה הם מרווחים על זה כסף הם כבר לא יורידו את זה...
@Avital-2 בחנות של גוגל כרום, את רוצה קישור?
@ortal https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free-ad-bloc/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=iw עשיתי את זה ואני לא רואה פרסומות
@ortal כן תודה
||תקשיבי אין עליך ||
@Avital-2 הדס הקדימה אותי.
||תודה על המחמאות נשמה! ||
@ortal הכל טוב תודה על כל העזרה תמיד זה בטוח להוסיף את זה לכרום?? פשוט ללחוץ? אפשר להסיר את זה אחכ אם אנ ילא מרוצה או משהו??
||בכיףף ||
@Avital-2 כן אפשר להסיר.
תלחצי על זה, שם הוא אמור להציג לך את כל התוספים שיש לך, ושם את פשוט מסירה את התוסף.
@ortal אחלה אז אני מוסיפה את זה תודה וגם ל @הדס-ט על הקישור
@Avital-2 בכיף
הוספתי את זה אבל זה מביא לי כזה עמוד עם לבחור דברים לא יודעת עם דולרים כאילו זה בתשלום וגם אם יש לי את זה אז כל פעם שיש פרסומתזה כותב 'הדף נחסם עי תוסף כלשהו'???
@Avital-2 ואללה גם לי זה היה יצאתי מיזה ומאז אנלא רואה פרסומות